Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania 2018
Czy przewidywany jest jakiś support przed Purplami w Tauron Arenie? Bo widziałem zarówno reklamy "DP + support", jak i te milczące na temat innej kapeli, która by wtedy grała. A do koncertu coraz bliżej.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Prestige MJM jutro ma ogłosić jakiś koncert.
Jakieś info?
Bon Jovi w końcu? Z tego co pamiętam to oni robili Gdańsk w... 2013?
Jakieś info?
Bon Jovi w końcu? Z tego co pamiętam to oni robili Gdańsk w... 2013?
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Nie Bon Jovi. Artysta nie pasujący do "metalowego" forum, jakim jest to forum:-)
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Natomiast dziś ogłoszenie kolejnego prog-rockowego DUŻEGO strzału:-)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Bieber?GrzegorzCantara pisze: ↑śr kwie 25, 2018 11:00 am Nie Bon Jovi. Artysta nie pasujący do "metalowego" forum, jakim jest to forum:-)
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Nie:-) Ale zbliżone klimaty:-)
-
Deleted User 4876
A ja myślałem, że znowu Placido Domingo.. oni już go robili, a coś ostatnio pojawiają się na niego daty 2019 w krajach ościennych 
Ale Placyd Niedziela to akurat zasługuje na szacunek!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Heniek Kościelniak (Enrique Iglesias) też? 
-
Deleted User 4876
.
Ostatnio zmieniony śr kwie 25, 2018 9:02 pm przez krusejder, łącznie zmieniany 1 raz.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Dlaczego ??? Przecież metal i opera to dwa dobre gatunki, które można nazwać (bez kontekstu rasistowskiego!) muzyką białego człowieka. Wbrew pozorom to nie są odległe kierunkithorgal_30 pisze: ↑śr kwie 25, 2018 8:52 pmAleż szanuję i to bardzo, nawet byłem w Poznaniu jak ich MJM robił. Dlatego jak Grzegorz napisał ze coś nie pasującego do "metalowego" forum to właśnie ten Artysta przyszedł mi na myśl.
z tej rodziny lepszy był Juliusz Kościelniak
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Here we are.....
Autor najgorętszych letnich hitów: „Swalla” „ If I’m Lucky” i „Talk Dirty” wystąpi 30 października w COS Torwar w Warszawie! Tegoroczny hymn Mundialu „Colors” należy właśnie do niego! To będzie pierwszy headlinerowy koncert Jasona Derulo w Polsce. Organizatorem wydarzenia jest agencja Prestige MJM.
I wbrew pozorom typ całkiem dobrze na koncertach wypada;-)))))
https://www.youtube.com/watch?v=502ocQlvAcQ

Autor najgorętszych letnich hitów: „Swalla” „ If I’m Lucky” i „Talk Dirty” wystąpi 30 października w COS Torwar w Warszawie! Tegoroczny hymn Mundialu „Colors” należy właśnie do niego! To będzie pierwszy headlinerowy koncert Jasona Derulo w Polsce. Organizatorem wydarzenia jest agencja Prestige MJM.
I wbrew pozorom typ całkiem dobrze na koncertach wypada;-)))))
https://www.youtube.com/watch?v=502ocQlvAcQ
-
Deleted User 4876
pierwsze słyszę... nawet w necie nigdy nigdzie mi to nazwisko nie "mignęło"... ależ ze mnie ignorant heh
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Łamiaca wiadomosc 
To jest jakieś Disco Nigro, czy co jeszcze gorszego?
-
Deleted User 4876
Ja nawet tego linka nie klikam
czekam, aż któryś z Was zaryzykuje... 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

bede rzygał
Zerknąłemthorgal_30 pisze: ↑czw kwie 26, 2018 12:53 pm Ja nawet tego linka nie klikamczekam, aż któryś z Was zaryzykuje...
![]()
www.MetalSide.pl