28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
:laugh
Jazz is not dead, it just smells funny.
na maiden bylo troche opasek z FC i w ogole byly jazdy, bo niektorzy ludzie co wchodzili kolo 9 czy kiedy tam jako pierwsi dostawali opaski na zwykla plyte a nie pod scene
Słucham sobie właśnie bootlegu z Wiednia (05.07.07) i marzy mi się wykonanie partii "oohh ohhh ohhh oohhh" ( hehe ) na końcu THE MEMORY REMAINS przez wypełniony po brzegi Stadion Śląski...W Austrii byli pod wrażeniem, u nas... :rocx
Ostatnio zmieniony ndz maja 25, 2008 10:30 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
to juz po ? ale ten czas leci...a ja myslami jestem w 25.05.2008...no wieeeem, ze te hamerykanskie liczenie maszyanek pisze:(05.07.08)
Taki lans... tak samo jak podawanie godzin w formacie PM/AM albo stawianie pionowej kreski zamiast jedynki...S1MON pisze:no wieeeem, ze te hamerykanskie liczenie masz
Kupiłem bilet na płytę za 125 zł.
Ty kupiłeś...
o lolPieczeń rzymska pisze: Taki lans... tak samo jak (...) albo stawianie pionowej kreski zamiast jedynki...
ja tak robię!
sori za offtop ale rozwaliło mnie to że się lansuję a nawet nie jestem tego świadoma, no:)
Tak. Ja kupiłem.herki pisze:Ty kupiłeś...
Może Ty pierwsza zaczęłaś, a inni pomyśleli, że to taki lans, i zaczęli też to robić? Kreujesz trendy, w sensie.Marysia pisze:sori za offtop ale rozwaliło mnie to że się lansuję a nawet nie jestem tego świadoma, no:)
wielce prawdopodobnePieczeń rzymska pisze: Może Ty pierwsza zaczęłaś, a inni pomyśleli, że to taki lans, i zaczęli też to robić? Kreujesz trendy, w sensie.
do tego "mądrali z przyszłości"...Sprawdź pocztę a usłyszysz koncert, który nie został jeszcze zagrany 
no właśnie, jakbym skądś to pamiętałS1MON pisze:na maiden bylo troche opasek z FC i w ogole byly jazdy, bo niektorzy ludzie co wchodzili kolo 9 czy kiedy tam jako pierwsi dostawali opaski na zwykla plyte a nie pod scene
na szczęście sie nie dałem i zostałem w sektorze pod sceną
My startujemy autokarem z Poznania o godz. 10:00. Na miejscu ok. 15 wiec nie licze na opaski pod scene, ale... wierze w swoje koncertowe doswiadczenie i cwaniactwo i jakos sie tam dostane! Kumpel co z nami jedzie nie zna nawet Nothing Else Matters- jedzie tylko po to azeby uslyszec na zywo ORION. . . . . a tu- nie graja tego kawalka, jeszcze mu tego nie powiedzialem, dowie sie na płycie i zrobi taki gnój ze znajdzie sie miejsce pod sama scena dla tysiecy ludzi bo wszyscy pouciekają. Dla mnie nr 1 to For Whom... i Harvester Of..
Nie chce mi się całości czytać
Czy ktoś może poratować człowieka i napisać kiedy to wsio startuje? Jak będę o 17 na stadionie to juz będą grać?
o 15 podobno otwieraja bramy 
ee to luz. Przed 17 nie zaczną grac.o 15 podobno otwieraja bramy
15.00 - Bramytomtomala pisze:Nie chce mi się całości czytaćCzy ktoś może poratować człowieka i napisać kiedy to wsio startuje? Jak będę o 17 na stadionie to juz będą grać?
18:15 - 19:00 - Mnemic
19:30 - 20:30 - Machine Head
21:00 - 23:00 - Metallica
Na Red Hotach byłem koło 15 pod stadionem i dostalem się pod scenęDeep pisze:Na miejscu ok. 15 wiec nie licze na opaski pod scene
2 dni
Dzięki. Teraz już jestem spokojny. Niestety nie wyjadę z Łodzi przed 15, myślę, że w 2 - 2,5 h dojadę pod stadion.15.00 - Bramy
18:15 - 19:00 - Mnemic
19:30 - 20:30 - Machine Head
21:00 - 23:00 - Metallica
A co to jest to owe cfaniactwo? Juz pare razy spotykałam takich cfaniaczków co mnie prawie za biodra chwytali i wypychali bo niby dziewczyna wiec nie wypie..ala, co z tego że byli o dwie głowy wyzsi, stali w drugim rzedzie. No ale faktt, drugi to nie pierwszy. Jak coś takie słysze to mnie krew zalewa. wyszczalałbym.Deep pisze:cwaniactwo i jakos sie tam dostane!
Szajbo jak wyglada Twój plan dnia na środę? Bo ja Ci już mówię
my z kumplem (+ moze jeszce 2 osoby) bedziemy w Katach tez ok. 12 to mozemy na Chorzow ruszac razem