Koszulka bedzie standartowa czyli czarna. Jest możliwość zrobienia innej koszulki np. białej, ale musiałoby być minimum 20 koszulek zamówionychMr.Hankey pisze:Czy będzie możliwość zamówienia koszulki w kolorze innym niż czarna?
Fanclubowe koszulki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Fanclubowe koszulki
mysle ze tyle osob nie bedzie poki co chetnych i lepiej dopiac te czarne jak na razie 
Zniosę wszystko, tylko nie "pieniążki"!mimski pisze:pieniążki
Podtrzymałem konwencję qracossa.Slaug pisze:Zniosę wszystko, tylko nie "pieniążki"!mimski pisze:pieniążki
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Tak wygladaja oryginalne rysunki. Jak widac duzego formatu z dedykacja i pospisem.
Tak wiec kto chce je miec zapraszamy do licytacji
Tak wiec kto chce je miec zapraszamy do licytacji
Kiedy mniej więcej planujecie realizacje zamówień?
Fajnie to wyszło widzę. Wstrzymywałem się z jakimkolwiek komentarzem póki nie zobaczę rezultatu końcowego. Przyznam, że super koszulka wygląda i będę zainteresowany kupnem na wiosnę 
EDIT: myślałem, że mi się wydaje, ale czy Pani na zdjęciu ma dokładnie tę koszulkę, którą będziemy my mieli ? Bo widzę, że Edek jest u niej odwrócony w drugą stronę w stosunku do szkiców (tak jakby lustrzane odbicie), na naszych koszulkach też tak będzie ?
EDIT: myślałem, że mi się wydaje, ale czy Pani na zdjęciu ma dokładnie tę koszulkę, którą będziemy my mieli ? Bo widzę, że Edek jest u niej odwrócony w drugą stronę w stosunku do szkiców (tak jakby lustrzane odbicie), na naszych koszulkach też tak będzie ?
Pani ma autroski projekt Wydry, ten który ma w avie.wojteq pisze: EDIT: myślałem, że mi się wydaje, ale czy Pani na zdjęciu ma dokładnie tę koszulkę, którą będziemy my mieli ? Bo widzę, że Edek jest u niej odwrócony w drugą stronę w stosunku do szkiców (tak jakby lustrzane odbicie), na naszych koszulkach też tak będzie ?
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
o faktyczniemimski pisze:Pani ma autroski projekt Wydry, ten który ma w avie.wojteq pisze: EDIT: myślałem, że mi się wydaje, ale czy Pani na zdjęciu ma dokładnie tę koszulkę, którą będziemy my mieli ? Bo widzę, że Edek jest u niej odwrócony w drugą stronę w stosunku do szkiców (tak jakby lustrzane odbicie), na naszych koszulkach też tak będzie ?
około marca kwietnia jak pisał Wydra, póki co na aukcji mozna licytować oryginalny szkicAbstract pisze:Kiedy mniej więcej planujecie realizacje zamówień?
Miałem nadzieje, że trochę będzie mniejsza cena i uda się powalczyć, niestety (a może i stety bo w końcu cel szczytny) obecna cena mnie przewyższyła na ten czas. Ciekawe do ilu uda się dojść.
Co prawda projekt nie jest jeszcze skonczony, ale wrzuce male co nie co jak bedzie wygladala okolicznosciowa koszulka na polskie koncerty 
Znaczy chcialem Wam pokazac zdjecie, ale niestety limit na zalaczniki na tym forum zostal przekroczony
Znaczy chcialem Wam pokazac zdjecie, ale niestety limit na zalaczniki na tym forum zostal przekroczony
Problem zgloszony Deleted User 804owi.
Wrzuc przez fotosik, albo podeslij mi na maila to dolacze tutaj:-)
Wrzuc przez fotosik, albo podeslij mi na maila to dolacze tutaj:-)
Wczoraj po polnocy Deleted User 804 poprawil co trzeba
Czekamy na fotke;-)
Czekamy na fotke;-)
nie ma Kosciuszki pomnika z Placu Wolnosci z Lodzi obok Neptuna 
Jakoś się nie skomponował z całością więc wyrzuciła go za Neptuna 
-
Deleted User 6295
Jestem jak najbardziej za! 
Chętnie kupię taką.
Projekt też mi się podoba. Chociaż może zamiast nick'u z tyłu koszulki można zrobić coś innego? Bo z nickiem będzie troszeczkę trudno, aczkowiek może się uda
Chętnie kupię taką.
Projekt też mi się podoba. Chociaż może zamiast nick'u z tyłu koszulki można zrobić coś innego? Bo z nickiem będzie troszeczkę trudno, aczkowiek może się uda