The Future Past Tour 2024 - trasa

Wszystko na temat trasy The Future Past Tour 2023

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: The Future Past Tour 2024 - trasa

Post autor: Schizoid »

Sam się pod tą ścianą podstawił. Przecież nikt by go nie rozliczał z tego, na jakim koncercie i gdzie był. Raptem kilku użytkowników tego forum jest w stanie wybrać się za Ocean w pogoni za Maiden i nie jest to żadna ujma nie być na IM w Buenos Aires :D W ogóle początkowo mógł z tego wybrnąć jakkolwiek. Przypomnę, że genezą sytuacji jest incydent, kiedy to Ralf cały czas wypisywał o dacie na BA, a Blackcocker zapytał go, czy ten event interesuje go z uwagi na zamiar uczestnictwa w tym, co Ralf potwierdził. Mógł nie wiem, oświadczyć, że prowadzi Excela z koncertami Maiden i wpisuje tam ceny biletów, sprzedane krzesełka i cenę rozcieńczonego piwa. Wybrał najgłupszą opcję z możliwych i tak, ta akcja zapisze się w historii forum. W zasadzie już się zapisała.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kevin18 »

Schizoid pisze: czw gru 19, 2024 10:38 pm Sam się pod tą ścianą podstawił. Przecież nikt by go nie rozliczał z tego, na jakim koncercie i gdzie był. Raptem kilku użytkowników tego forum jest w stanie wybrać się za Ocean w pogoni za Maiden i nie jest to żadna ujma nie być na IM w Buenos Aires :D W ogóle początkowo mógł z tego wybrnąć jakkolwiek. Przypomnę, że genezą sytuacji jest incydent, kiedy to Ralf cały czas wypisywał o dacie na BA, a Blackcocker zapytał go, czy ten event interesuje go z uwagi na zamiar uczestnictwa w tym, co Ralf potwierdził. Mógł nie wiem, oświadczyć, że prowadzi Excela z koncertami Maiden i wpisuje tam ceny biletów, sprzedane krzesełka i cenę rozcieńczonego piwa. Wybrał najgłupszą opcję z możliwych i tak, ta akcja zapisze się w historii forum. W zasadzie już się zapisała.
Ja to w ogóle podziwiam że ktoś się wstydzi swoich fiksacji jeśli nikogo nie krzywdzą. Jeśli jego pasja jest czytanie fejków z Maiden Italia i liczenie krzesełek na Stadionie w Chile to chuj komu do tego ? A ten się napiął i wymyślił że leci do Buenos Aires a tak naprawdę pisał z mieszkania na jakimś Żoliborzu hahahaha
www.last.fm/user/darkfuneral18
Awatar użytkownika
Cold
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Cold »

Pomarzyć każdemu wolno. I w fikcję ulecieć także.
Dajcie już spokój, bo to rolowanie Ralfa aż przykre się staje. Jeszcze w dołek chłop wpadnie.
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Problem Ralfa nie polega na tym, że "liczy krzesełka" - to jest akurat ciekawe i osoby niezainteresowane mogłyby po prostu zamknac morde, natomiast polecam wejsc na pierwsze strony tego tematu, Ralf czesto zmienia zdanie i kłóci sie sam ze soba, rzuca nieprawdopodobne predykcje jako "bardzo mozliwe" itd.
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Hehe, not listening... Dokładnie tak, liczenie krzesełek jest spoko od strony statystycznej i nikomu nie powinno wadzić, ale pierdolenie głupot które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, powołując się przy tym na lewe albo nieistniejące źródła jest w chuj męczące i słabe. No i zmiana zdania co wpis, bronienie przeciwstawnych poglądów z takim samym zapałem. Obłęd... Aż w końcu któregoś dnia Ralf przegiął i odleciał za daleko, and the rest is history.
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Dzosef pisze: czw gru 19, 2024 3:14 pm
johnny_o pisze: śr gru 18, 2024 4:03 pm Hehe, czego najlepszym przykładem jest Dzosef właśnie ;)
Nie wiem jak ci to przyszło do głowy, bo ja w ameryce płd to sie odnajduje bardzo dobrze i pomijając jeden pechowy koncert na Huracan, gdzie kilkunastu zjebów mi go zepsuło to mam same pozytywne wrażenia (nie mówiąc już o tym, że zarówno w Buenos i jak i w Santiago wystałem wszystkie 4 barierki).
I mamy pewność że przeżył, bo jego sława sięgnęła zagranicznych forów, polisz pała na pełnej.
A wez, nie jestem agresywny ale temu frajerowi z reddita to bym po prostu jebnął jakbym go znowu spotkał pod sceną. 50+ kobitę wypchnęło z barierki, zrobiłem krok w tył żeby można było oddychać i jeszcze temu pedałowi powiedziałem ze brakuje miejsca i sie cofam, to ten zamiast zagadać coś od razu... a szkoda strzępic ryja, w takim Chile po prostu by go zabili. Bądź tu miły kurwa dla ludzi.

Przy okazji chyba nadszedł czas na krótkie podsumowanie trasy Future Past. Co to były za dwa lata! Trasę zaczynałem jako zupełnie inny człowiek, młody chłopak pełen nadziei i marzeń, a kończę jako brodaty facet z pełnym bagażem pozytywnych i negatywnych doświadczeń. Od Ljublany, gdzie atmosfera była niepowtarzalna, unikalna i jedyna w swoim rodzaju, z ekscytacją słysząc Alexandra, CSiTa, Strangera i Celta. Przez średnio udaną Pragę, świetne Tampere (ze złapaniem 22-letniej froty Adriana), przykry Lipsk, 50ty gig w Krakowie, a potem szaleńcze latanie do Hannoveru, Leeds, Manchesteru, Nottingham, Birmi i Londynu. Gdzieś tam po drodze krótki mentalny dołek, ale od Antwerpii i Barcelony marsz w górę, 60ty gig w Dortmundzie, debiut konia w Monachium, a potem cudowny wyjazd do przepięknej Kanady, zwieńczony najlepszym muzycznie gigiem w Calgary (NICKO!!!!! Takiego go zapamiętam, nie pamiętam tak szybko zagranego gigu przez Maiden) i dwoma świetnymi w Edmonton i Vancouver. Dalej była długa przerwa aby przemyśleć wiele spraw, odwiedzić parę miejsc, objechać pół świata za Megadeth i nadszedł czas na rundę drugą. Wydaje mi się, że tylko ja i jeden ziomek z Kanady byliśmy w US, CAN, BR, ARG, JP, AUS itd... ale może się mylę. Od niesamowicie odległej Australii, gdzie można było głaskać Kangura i zobaczyć Uluru, po piesze wędrówki japońskimi wioskami, przez Hawaje, rozsadzające głowę trekkingi w Wielkim Kanionie i Zionie, po Montreal, NYC (i inne miasta na wschodzie), po cudowne Chile, Buenos i Brazylię. Wszędzie tam byłem ja, było Maiden i zostają piękne wspomnienia. Kto wie, może gdyby nie złe rzeczy rok temu, w tym roku to wszystko by się nie wydarzyło? Jak to mówią, chuj wie. Do tego Sao Paulo jako pożegnanie Nicko - mocna klamra mocnej trasy.

Najważniejsi na tej trasie poza Maiden byli jednak ludzie, poznałem kilkanaście osób, które zostaną pewnie ważnym elementem mojego życia, a także dziesiątki nowych znajomych z całego świata i jestem przekonany, że z wieloma jeszcze się przetnę.

Specjalne pozdrowienia dla moich synów Bartek_ , Mikołaj, Natalii, Spartana, Widelca, Wickera, Remiego, Hammersa, Roberrcika, Prodigala, Piotrka, Kora, Maidenfana i innych POLAKÓW RODAKÓW. POLSKA GUROM!

54 gigi
15 państw
5 kontynentów
55 lotów (nie licząc dodatkowych na zwiedzanko czy inne gigi).
45 kostek (ponad 10 oddałem)
~25 frot (kilka oddałem)
2 naciągi
Parę złotych mniej na koncie
Świetna przygoda. Tylko pozazdrościć.

Pasowałoby Ci, żeby Maiden coś zagrało w jakimś RPA.
A
B
C
D
E
Deleted User 8263

Zazdroszczę chłopakom Chin i RPA, niestety na TBOS byłem za młody na takie dalekie wypady (lub też zbyt biedny z domu).
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

Budziol pisze: czw gru 19, 2024 9:41 pm Ale po co stary chłop zmyśla i kłamie bo chyba nie ogarniam :)
Nikt tu Ci psychoanalizy nie przeprowadzi, ale mnie to jakoś specjalnie nie zaskakuje - na studiach znałem osobę, która żywe oczy wmawiała wszystkim, razem z wykładowcami, że wybiera się na igrzyska olimpijskie reprezentować Polskę w łyżwiarstwie figurowym, a jest to rzecz która każdy może zweryfikować w dwie minuty.
Forum internetowe to poważna sprawa.
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

Po co tak robić :facepalm: jakieś wewnętrzne dowartościowanie się czy co .
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Awatar użytkownika
Cold
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Cold »

Może to zespół Delbrucka? A na to pastylek niestety nie ma...

Dzesef, imponujący roczek. To na Run for Your Lives Tour pęknie SETKA! :pijak:
Awatar użytkownika
remi
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: remi »

Też będę bronił liczenia krzesełek. Akurat taki temat na oficjalnym forum IMFC jest jednym z najbardziej śledzonych - ścisłe top, szczególnie jak już spłyną wyniki z BB (jak ostatnio rozbity bank z frekwencją w Ameryce Południowej). Aczkolwiek temat prowadzi chłop, który ma pojemności wszystkich hal na całym świecie w jednym palcu - więc ma zazwyczaj we wszystkim rację, a nie wysrywy.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

remi pisze: pt gru 20, 2024 6:49 pmTeż będę bronił liczenia krzesełek.
Ale tutaj nikt raczej nie ma problemu z tym liczeniem. To taka zabawna ciekawostka i tyle. Problemem są raczej związane z tym
wysrywy
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

remi pisze: pt gru 20, 2024 6:49 pm Też będę bronił liczenia krzesełek. Akurat taki temat na oficjalnym forum IMFC jest jednym z najbardziej śledzonych - ścisłe top, szczególnie jak już spłyną wyniki z BB (jak ostatnio rozbity bank z frekwencją w Ameryce Południowej). Aczkolwiek temat prowadzi chłop, który ma pojemności wszystkich hal na całym świecie w jednym palcu - więc ma zazwyczaj we wszystkim rację, a nie wysrywy.
Ciekawe i trochę przerażające... Nigdy nie byłem na oficjalnym forum, a ten wpis nie zachęca xDDDD
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

No tam takich Ralfów - maniaków masz dużo więcej ;)
nugz
SMERF MARUDA

SCARY :D
Deleted User 8263

A co jest w tym scary?

To ze ludzie interesuja sie biznesem koncertowym nieco glebiej niz po prostu pojsc na koncert i ciekawia ich kwestie produkcyjne, logistyczne itd to zwykle zainteresowanie.
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Dla mnie liczenie krzesełek i ciągłe zapowiadanie, że "ktoś się skończył", bo na 124 dni przed koncertem sprzedanych jest 39% a nie 41 to nie ma za wiele związku z zainteresowaniem bts branży
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
nugz
SMERF MARUDA

Dzosef pisze: sob gru 21, 2024 3:06 pm A co jest w tym scary?

To ze ludzie interesuja sie biznesem koncertowym nieco glebiej niz po prostu pojsc na koncert i ciekawia ich kwestie produkcyjne, logistyczne itd to zwykle zainteresowanie.
Jeśli siedzisz w tym zawodowo, ok, kumam, w innym przypadku liczenie miejsc podchodzi już pod jakąś mejdenozę paranoidalną.
Wolę takie kwestie jak backstage, graty muzyków, setup sceny itd.
Deleted User 8263

blackcocker pisze: sob gru 21, 2024 3:27 pm Dla mnie liczenie krzesełek i ciągłe zapowiadanie, że "ktoś się skończył", bo na 124 dni przed koncertem sprzedanych jest 39% a nie 41 to nie ma za wiele związku z zainteresowaniem bts branży
No ale to tylko Ralf sie tak zachowuje.
ODPOWIEDZ