Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
no to musze ich ten 1 raz w zyciu zobaczyc...
Fajnie, jakby pojawiła sie data 10 czerwca w Warszawie 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 2868
Albo Metalmania 2011, mało realne zapewne ale świetnie by było 
Soni niestety raczej nierealne bo musieliby grac 3 dni bez przerwy, 9 i 11 czerwca graja koncerty, więc 10 raczej sie u nas nie zjawią... 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej na żadnym Sonisphere się nie zjawią... Ewentualnie 24 czerwca w Szwajcarii wchodzi w grę lub lipcowe Sonisphere, już bez Maiden.
Jeśli mieliby u nas zagrać to raczej tylko własny koncert w Spodku lub na Torwarze, ale niestety po dotychczasowych doświadczeniach z bookowaniem ich koncertu w Polsce szanse są średnie...
Jeśli mieliby u nas zagrać to raczej tylko własny koncert w Spodku lub na Torwarze, ale niestety po dotychczasowych doświadczeniach z bookowaniem ich koncertu w Polsce szanse są średnie...
A ja myślę, że możemy mieć nadzieję na ich koncert w Polsce w Gdańsku.
Jun. 25 - Graspop Metal Meeting, Dessel, Belgium
Jul. 23 - High Voltage Festival, London, UK
Aug. 05 - Wacken Open Air, Wacken, Germany
Między tymi festiwalami mają znaczne przerwy i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w tym czasie robić inne europejskie kraje. Do tego, zrobić duże halo, że to ostatnia szansa zobaczyć legendę na żywo + cena ok 100zł i wiara może ruszyć dupy z domów. Oby.
Jun. 25 - Graspop Metal Meeting, Dessel, Belgium
Jul. 23 - High Voltage Festival, London, UK
Aug. 05 - Wacken Open Air, Wacken, Germany
Między tymi festiwalami mają znaczne przerwy i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby w tym czasie robić inne europejskie kraje. Do tego, zrobić duże halo, że to ostatnia szansa zobaczyć legendę na żywo + cena ok 100zł i wiara może ruszyć dupy z domów. Oby.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Tak naprawdę lepiej byłoby zrobić w Gdańsku wspólny koncert Priest i Ozzy'ego - wtedy hala byłaby pełna... Ewentualnie zrobić je dzień po dniu (np. 7-8 lipca), żeby osoby, które mają spory kawałek do Gdańska były silniej zmotywowane do podróży i zaliczenia muzycznego weekendu w Trójmieście. Też liczę na to, że nasi organizatorzy wreszcie ściągną do nas Priest skoro to ostatnia taka okazja, ale biorąc pod uwagę wcześniejsze doświadczenia z ich sprowadzaniem (problem z ustaleniem nowej daty koncertu w Spodku w 2005 roku, brak koncertu zarówno na trasie w 2008 jak i Priest Feast z Megadeth i Testament w 2009) patrzę na to średnio optymistycznie...
szkoda, szczerze liczyłem, że wydadzą jeszcze jedną płytę
-
Son after sin
- -#Prisoner

No ja też. I to bardzo. Chciałem usłyszeć jeszcze jeden ich album. Na zakończenie coś w stylu największych dzieł z mega wypierdolem prosto w twarz. No neistety ...
Halford o ile się nie mylę w przyszłym roku kończy 60 lat, więc to już chyba najlepszy moment na powiedzenie "pas".
Co prawda wnuków nie musi wychowywać (;)), ale pewnie też ma ochotę zająć się rabatką i pływaniem w basenie w swojej willi za grube miliony wybudowanej
Halford o ile się nie mylę w przyszłym roku kończy 60 lat, więc to już chyba najlepszy moment na powiedzenie "pas".
Co prawda wnuków nie musi wychowywać (;)), ale pewnie też ma ochotę zająć się rabatką i pływaniem w basenie w swojej willi za grube miliony wybudowanej
I don't give a fuck
No to nie fajnie :/ bo raczej nie zobaczę Judasów. Jadę na Maiden do Berlina i do Wa-wy, oprócz tego Children of Bodom może jeszcze w Wa-wie. Do Londynu średnio w tym roku jechać, Wacken to trochę za gruby wyjazd żeby tylko na Judasów, a z kolei Graspop wypadałby mi jako trzeci wyjazd w czerwcu, a ja mam pracę mgr wtedy do obrony
aj! że nie mogli jeszcze te 2-3 lata pograć....
kurr... zasmuciłem się. Judas Priest kończy karierę 
no liczę na polską datę, albo chociaż jakąś blisko kraju....Żelazny pisze:Przecież to nie są wszystkie daty
-
Deleted User 357
Na logikę, skoro to ma być ostatnia trasa, to zagrają w jak największej ilości krajów, żeby na tekst "ostatnia okazja" ściągnąć jak najwięcej ludzi. Stawiam że jak nie u nas, to w Czechach na 100% będą.wojteq pisze:
no liczę na polską datę, albo chociaż jakąś blisko kraju....
no Czechy akurat są dość daleko
więc prędzej mi skandynawia pasuje, ale nie w czerwcu 
Mam nadzieję że zagrają gdzieś blisko, najlepiej jednaj w Polsce, wtedy choćby rowerem trza będzie tam być, zobaczyć BOGÓW po raz ostatni.
Mogliby do spodka wpaść. Miałbym blisko 
Na moje to nawet na jakiejś polanie mogliby sprzęcior wystawić i zapierdzielić koncert !!!
Albo do łódzkiej ArenyPanPrezes pisze:Mogliby do spodka wpaść. Miałbym blisko
Night Mistress Fan Club Łódź