Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 2259
Re: Żelazna Kolekcja
Też zamierzam kupić tego limita SiT, tylko ciekawe jakie brzmienie będzie.
Ja co do tych limitów kompletnie nie jestem przekonany. Tak naprawdę płacisz za pudełko, naszywkę (to jeszcze jakoś rozumiem) i figurkę, która w sumie nie wiem po co komu. Znacznie wolałbym bonusowy dysk z jakimiś rzadkimi materiałami albo rozbudowaną książeczkę z fotkami, niż zbieracze kurzu w postaci takich gadżetów.
Zresztą chyba ogólnie te limity nie cieszą się jakimś wielkim powodzeniem, w lubelskich MediaMarktach limitowany TNOTB leży i się kurzy od dawna.
Zresztą chyba ogólnie te limity nie cieszą się jakimś wielkim powodzeniem, w lubelskich MediaMarktach limitowany TNOTB leży i się kurzy od dawna.
-
Deleted User 2259
Też bym wolał jakiś wypasiony box SiT za kilka stów, ale jak się tak nie da, to biorę to co dają 
- Metalophil
- -#Moonchild

Sam przed sobą się tłumaczysz, bo tak naprawdę to chciałbyś to kupić ale nie masz przekonania bo cena wysokapucha pisze: ↑śr mar 06, 2019 2:54 pm Ja co do tych limitów kompletnie nie jestem przekonany. Tak naprawdę płacisz za pudełko, naszywkę (to jeszcze jakoś rozumiem) i figurkę, która w sumie nie wiem po co komu. Znacznie wolałbym bonusowy dysk z jakimiś rzadkimi materiałami albo rozbudowaną książeczkę z fotkami, niż zbieracze kurzu w postaci takich gadżetów.
Ja z limitów łykam tylko SiT, ale ogólnie te remastery kupię, ze względów sentymentalnych
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie moge przemoc sie do tych limitowanych boxow. Tanie, rozpadajace sie pudelko... Mega tandetna naszywka i badziewna chinska figurka... Tak jak pisali poprzednicy, mogliby to zrobic na lepszym poziomie - np. zrobic wydanie a´la ksiazka (jak Book of Souls czy Live Chapter) i zamiescic reprint z tourbooka z danej trasy... A tak to nie wiem na co to komu... 
Figurki ręcznie malowane, chociaż tyle... Dla gadżeciarzy nie są znów takie złe.
Wydanie 'książkowe' byłoby super pomysłem; wiązałoby się to z dużo większą ceną, ale "ultrasy" i tak by zakupili.
Wydanie 'książkowe' byłoby super pomysłem; wiązałoby się to z dużo większą ceną, ale "ultrasy" i tak by zakupili.
Nie mam przekonania, bo nie jara mnie figurka i dość błaha naszywkaMetalophil pisze: ↑śr mar 06, 2019 3:03 pm Sam przed sobą się tłumaczysz, bo tak naprawdę to chciałbyś to kupić ale nie masz przekonania bo cena wysokaI właśnie dlatego się kurzy (że cena wysoka). Swoją drogą, dzięki temu że się tak kurzy to może w pewnym momencie tę cenę obniżą
Ja z limitów łykam tylko SiT, ale ogólnie te remastery kupię, ze względów sentymentalnych![]()
-
Deleted User 2259
Jak myślicie ta naszywka, to może być jakaś jej replika z 86/87 roku? wygląda oldschoolowo trochę 
- Metalophil
- -#Moonchild

-
Deleted User 4783
A ja limitowany SiT zamówiłem w Empiku z odbiorem w salonie. Cena 127 zł nie jest zła, a ciekawi mnie jakość i dźwięku i samej figurki, bo Eddie z SiT jest jednym z moich ulubionych. Nawet jeśli ma się kurzyć na półce.
-
Deleted User 2259
Daj znać jak brzmi, i jak sie figurka prezentuje na zywo, bo zamierzam tez kupicThe_Alchemist pisze: ↑czw mar 21, 2019 8:17 am A ja limitowany SiT zamówiłem w Empiku z odbiorem w salonie. Cena 127 zł nie jest zła, a ciekawi mnie jakość i dźwięku i samej figurki, bo Eddie z SiT jest jednym z moich ulubionych. Nawet jeśli ma się kurzyć na półce.
po spotkaniu z Airforce oprócz autografu Douga wpadł mi jeszcze podpis Paula Day'a i Paula Di'Anno (ale ten już mam).
Więc na razie z autografów: Steve, Dave, Bruce, Adrian, Nicko, Janick, Blaze, Paul Di'Anno, Doug Sampson, Paul Day. Stwierdziłem, że w sumie spoko będzie zebrać autografy od ex. Maidenów - próbował ktoś się z kimś kontaktować? Na razie napisałem do Tony'ego Moore'a na fejsie.
Ma ktoś jakieś kontaktowe adresy do ex Maidenowców?
Edit:
Tony odpisał właśnie wysyłając adres
Więc na razie z autografów: Steve, Dave, Bruce, Adrian, Nicko, Janick, Blaze, Paul Di'Anno, Doug Sampson, Paul Day. Stwierdziłem, że w sumie spoko będzie zebrać autografy od ex. Maidenów - próbował ktoś się z kimś kontaktować? Na razie napisałem do Tony'ego Moore'a na fejsie.
Ma ktoś jakieś kontaktowe adresy do ex Maidenowców?
Edit:
Tony odpisał właśnie wysyłając adres
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Większosć ex-Maidenowców jest na fejsie i bardzo chętnie odpowiada na takie requesty.
W sumie najlepszą opcją jest zrobić sobie wycieczkę do Londynu i poustawiać się z nimi f2f
Hmmm, tak w sumie to niezła myśl
W sumie najlepszą opcją jest zrobić sobie wycieczkę do Londynu i poustawiać się z nimi f2f
Hmmm, tak w sumie to niezła myśl
-
Deleted User 4783
The Soundhouse Tapes doszło w piątek, kiedy byłem w drodze do Lublina. Dziś odebrałem i czekam na okazję grafów od kilku Angoli xD
-
Deleted User 2259
Ja jeszcze nie kupiłem, masz juz u siebie? słuchałeś?
Ja jutro odbieram ale nie będę go rozpakowywał.W Empiku (jak pisał Alchemist) kupując przez net jest całkiem dobra cena za ten box

Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Metalophil
- -#Moonchild

Ja już mam całą drugą "czwórkę" remasterow. Póki co miałem możliwość przesluchania tylko Powerslave i muszę powiedzieć że brzmi to naprawdę doskonale!
A gdzie kupiłeś ?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Metalophil
- -#Moonchild