Spotkania forumowe w Krakowie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Krakowie
Ja dzisiaj akurat nie dam rady, ale może jakiś inny termin? może będzie w końcu jakieś zainteresowanie.. a jak nie to spadajcie na drzewo <foch>

kurde spotkanie korci chętnie was poznamLucy pisze:Komandosy w Żabce, muza, DVD, można wpaść, pogadać, napić się, parę osób by miało nawet gdzie głowę do snu złożyć, przejść się również gdzieś można, bo wszędzie niedaleko.
Okazja przednia, bo ja chatę wolną to mam raz na 4 lata
Jakby się komuś bardzo nudziło, to zapraszam
Maiden w Chorzo 2k5 - zaliczone było ;] yeah! ;d;d
ozesz... nie. to jest post Lucy z 2007 roku:P
Robimy spotkanie forumowe? Już chyba powracaliście z wakacji. Poszlibyśmy na jakieś karaoke. Mam ochotę pośpiewać....
ok no to robimy liste dopisujcie sie 
1.Andzia
2.metal
3.Opra (mówiłas że chcesz
1.Andzia
2.metal
3.Opra (mówiłas że chcesz
E, pewnie jeszcze nie, ze spotkaniem trzeba chyba poczekać ze 2-3 tygodnie ;]Andzia pisze:uż chyba powracaliście z wakacji.
Ja bym się chętnie spotkał, dawno was nie widziałem, ale jeśli coś w weekend zorganizujecie to nie wiem czy dam radę. Zobaczy się
A to oznacza, że za rok pijemy u Lucy! skoro ma chatę wolną raz na 4 lataOpra pisze:ozesz... nie. to jest post Lucy z 2007 roku:P
nie w ten weekend napewno nie, poczekamy te 2,3 tygodnie aż sie sezon studencki zacznie, wstępnie tak tylko pisze, żeby wiedzieć czy tu jeszcze ktoś zagląda i czy by się dało jeszcze zrobić fajną impre, tak jak kiedyś w daddys bodajże
Ekipa na pewno się jakaś zbierze ;]
A o weekendach to ja tak ogólnie mówię, nie tylko ten, ale i w kolejne średnio mogę
Tak czy siak postaram się zjawić jeśli dojdzie do zlotu. Tylko śpiewać nie zamierzam 
A o weekendach to ja tak ogólnie mówię, nie tylko ten, ale i w kolejne średnio mogę
Ja moze bym sie tez zjawil jak mnie chcecie :p
Ja oczywiscie chce byc! Sama zresztą wyszlam z ideą do Andzi:p No tylko trzeba usatlic jakis dobry termin, mysle, ze najlepszy jest jakiś piątek albo sobota.
A co do Lucy to trzeba bedzie jej dać jakos znac pewnie smsowo, bo ona tu chyba już malo zagląda...
A co do Lucy to trzeba bedzie jej dać jakos znac pewnie smsowo, bo ona tu chyba już malo zagląda...
ja tyz bede 
a moze sobota 2 paz, ktos ma wtedy urodziny 
ja bym może zajechała jakby było w vekend, ale to jak już ustalicie jakiś konkretny termin (bo 2 paz to ja raczej chyba na pewno nie
)
wow ze ty to pamiętaszMichcio pisze:a moze sobota 2 paz, ktos ma wtedy urodziny
No to sluchajcie, przystąpny do jakiś konkretnych decyzji. Proponuje ustalić datę 2 paźdz (sobota) na zlot krakowski. Wypowiadajcie się czy ten termin pasuje. Jesli będzie b. mało osób na ten dzien to drugi alternatywny termin proponuje 9 paźdz, czyli tydzien pozniej, równiez sobota. Więc sie wypowiadajcie. Jeszcze trzeba miejsce znalesc i zarezerwowac cos( to karaoke Andzia:P )bo chyba będzie dużo osób w knajpach wtedy(rozpoczęcie roku).
A Andzia- znasz może taka knajpe, ponoc nowa koło polibudy?? ponoc tam jest duzo miejsca i kręgle i bilard itp... może karaoke tez jest? Ja nie byłam, tylko slyszałam, dlatego pytam.
Peace!
A Andzia- znasz może taka knajpe, ponoc nowa koło polibudy?? ponoc tam jest duzo miejsca i kręgle i bilard itp... może karaoke tez jest? Ja nie byłam, tylko slyszałam, dlatego pytam.
Peace!
Jeśli o mnie chodzi to może wpadnę na chwilę 2 października, 9 na pewno nie bo wtedy jest Limp Bizkit w Warszawie 
Mnie na 95% nie bedzie 2 pazdzia 
jak łądnie poprosicie to będę 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zachęcony wczorajszym spontanicznym prawie-męskim (no sorry Andzia
) mini-zlotem w Krk jestem jak najbardziej chętny na powtórkę.
9.10 u mnie też raczej odpada, w grę wchodzi termin za tydzień, a może np. 16.10? Tylko ustalmy to już wcześniej, a nie last minute.