Szymon pisze:
Live nation polska na fb wrzucilo fote ed force one, ale to raczej nic nie znaczy...
Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
Alez bym sie zdziwil:-D
Byli w zeszlym roku x2 u nas, masa koncertow i festow juz zaplanowana u nas na okres majowo-lipcowy....czyzby jedna haloweczka na rozgrzewke trasy?;-)
Jesli faktycznie trase planuja na podstawie sciagania plikow z internetu to jest to mozliwe

Byli w zeszlym roku x2 u nas, masa koncertow i festow juz zaplanowana u nas na okres majowo-lipcowy....czyzby jedna haloweczka na rozgrzewke trasy?;-)
Jesli faktycznie trase planuja na podstawie sciagania plikow z internetu to jest to mozliwe
Raczej jak juz by u nas mieli zagrać, to chyba festiwalek... Może szykuje się tez coś, o czym nie wiemy? Mnia natomiast koncert polski by szczerze ucieszył - nie ukrywam, iz usłyszenie takiego Infinite Dreams "U NAS" byłoby dla mnie satysfakcjonujące - no i możliwośc porównania bieżącej formy wykonawczej IM do tej sprzed roku (Łódź, Praga - w moim przypadku) - toz to by była czysta rozkosz... Może coś jest na rzeczy(...)
To może zorganizujemy ogólno polską akcję pobierania dyskografi Iron MaidenBudziol pisze:Jesli faktycznie trase planuja na podstawie sciagania plikow z internetu to jest to mozliwe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IRON MAIDEN
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ten temat to jest coraz lepsze s-f
Jeden pisze o koncercie w Polsce w 2014 roku, inny wspomina o Infinite Dreams, naprawdę niezły koncert życzeń...
Nie zdziwisz sieBudziol pisze:Alez bym sie zdziwil:-D
Dokladnie to samo mialem pisacMr.Hankey pisze:Ten temat to jest coraz lepsze s-fJeden pisze o koncercie w Polsce w 2014 roku, inny wspomina o Infinite Dreams, naprawdę niezły koncert życzeń...
Jesteśmy na pustyni totalnego braku informacji, więc i jest fatamorgana typu koncert w Polsce, Infinite Dreams...Alexander 
Muszę przyznać, iz ta cisza jest bardziej irytująca niz multimedialny chaos...
A propo ciszy... Kto został bałwanem?
Na oficjalnej zmienił sie banner. Czyżby coś sie szykowało?
Ja nie widzę żadnej zmiany, oprócz tego że zniknął ARRAS a po SUMMER TOUR pojawia się bann reklamujący Aukcję FC i wyprawę TRUANTS.. Po prostu podwiesili zajawkę newsa. Sądzę, że w przyszłym tygodmiu coś "wypłynie"...
Byl ten baner "check the tour dates"?
Wydaje mi się, że tak - zniknął Arras - na jego miejsce mamy aukcję....
Stawiam na Sopot i Top Trendy akurat terminy sie zgadzaja . Juz w latach 90 Paul Dianno przetarl slady , nawet Dennis Stratton jechal rownon z reka w gipsie , fakt ze z playbacku . Co do setu do lepiej za bardzo sie nie spinac Ironi to nie Dream Theater .
-
Deleted User 4783
A ja widzę to pierwszy raz, co prawda nie byłem na głównej chyba ze 3 dni, ale coś jest na rzeczy... na bank nie było "Check the tour dates...". Trzeba czekać, nie ma co spekulować, bo za kilka dni się wszystko wyjaśni 
Prawdopodobnie nowe daty ogłoszą na poczatku lutego 2014, zaraz po zakończeniu aukcji TRUANTS. Zawsze kiedy trwała licytacja (tym razem to 24 - 31 stycznia), zaprzestawali ogłaszania jakiś nowości. Taktyka stopniowania napięcia...
-
Deleted User 4783
więc 10 dni i nowe ogłoszenia:D Myślę, że wrzucą coś hurtowo, jak w tamtym roku, dograją przez ten czas kilka koncertów i dadzą znać.
Raczej tak, bo czasu już nie ma za dużo!
i to już raczej nie będą festiwale...