Wyjazd do Dortmundu - FAQ

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ

Post autor: Piwowarus »

Meier(D5) pisze:Co do pierszego pytania - na pewno jest, to nie Hala Ludowa. ;)
Ile kosztuje przejazd z Dortmundu na lotnisko? Ile trwa podróż?
Specjalny autobus spod lotniska do centrum kosztuje 5 euro. I jedzie sie chyba z pół godziny. Zawozi pod dworzec główny. Stamtąd albo pieszo, albo metro-tramwajem U45 za kolejne 2 euro prosto pod halę.
Można też autobusem za 1 euro na pobliski przystanek kolejowy i stamtąd pociągiem za 4 euro w pobliże hali.
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

co jest z opaskami?? Nawet nie dostalem PM'a, ze je wyslano :?
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Da5id »

Piwowarus pisze:
Meier(D5) pisze:Co do pierszego pytania - na pewno jest, to nie Hala Ludowa. ;)
Ile kosztuje przejazd z Dortmundu na lotnisko? Ile trwa podróż?
Specjalny autobus spod lotniska do centrum kosztuje 5 euro. I jedzie sie chyba z pół godziny. Zawozi pod dworzec główny. Stamtąd albo pieszo, albo metro-tramwajem U45 za kolejne 2 euro prosto pod halę.
Można też autobusem za 1 euro na pobliski przystanek kolejowy i stamtąd pociągiem za 4 euro w pobliże hali.
Pytałem o autobus na lotnisko, ale mniejsza. ;)
Szymon pisze:co jest z opaskami?? Nawet nie dostalem PM'a, ze je wyslano :?
Bo pewnie ich nie wysłali. :lol: Szczerze mówiąc teraz nawet ja zaczynam się niepokoić o opaski. ;)
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

Ja jadę do Poznania expressem o 17:25, chciałem tym IC, co Ashka i Dziku, ale ta promocja działa 7 dni przed wyjazdem, więc jadę wcześniej, bo temu TLK po 19 nie zaufam... :P

Mam nadzieję, że opaski dojdą do środy... :P

A jeszcze zapytam... Jakieś plany na powrót do Warszawy? Chyba tylko 3 pociągi są po 12...
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Meier(D5) pisze:Bo pewnie ich nie wysłali. Szczerze mówiąc teraz nawet ja zaczynam się niepokoić o opaski.
no nawet mnie nie oslabiaj :) A najlepsze ze widzialem na IMOC ludzi co sie chwalili opaskami na stuttgart, wiec cos jest nie tegest :?
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Szymon pisze:
Meier(D5) pisze:Bo pewnie ich nie wysłali. Szczerze mówiąc teraz nawet ja zaczynam się niepokoić o opaski.
no nawet mnie nie oslabiaj :) A najlepsze ze widzialem na IMOC ludzi co sie chwalili opaskami na stuttgart, wiec cos jest nie tegest :?
PMów nie wysłali. Wielu ludzi na IMOC pisało, że opaski dostało, a PM nawet kawałka... :D
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Madril pisze:A jeszcze zapytam... Jakieś plany na powrót do Warszawy? Chyba tylko 3 pociągi są po 12...
Ja to wątpię żebyśmy na 12 zdążyli do Poznania. Bo zakładane jest chyba, że koncert skończy się o 23. Znając życie się przedłuży, a zanim wszyscy się zbierzemy przy autokarze to też troszkę czasu minie.
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Madril pisze:
Szymon pisze:
PMów nie wysłali. Wielu ludzi na IMOC pisało, że opaski dostało, a PM nawet kawałka... :D
Poważnie ktoś pisał, że nie dostał PM'a z informacją, że opaski zostały wysłane, a mimo to dostał opaski?
Ostatnio zmieniony pn gru 04, 2006 8:21 pm przez Da5id, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
michi
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: michi »

Sorry że sie wtrącam nie mając raczej nic wspólnego z tematem, ale chciałem tylko przypomnieć że poczta strajkuje ostatnio, i opoźnienia przesyłek mogą być tym spowodowane.
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

To inna sprawa, ale problem w tym, że naszych opasek najprawdopodobniej wogóle nie wysłano.
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Poważnie. Na pewno widziałem kilka takich postów na IMOC. A poczta chyba przestała na razie strajkować, u mnie działa już normalnie.
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

Radze Wam bombardowac ich mailami :)
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Madril pisze:Poważnie. Na pewno widziałem kilka takich postów na IMOC. A poczta chyba przestała na razie strajkować, u mnie działa już normalnie.
No nie wiem, z tego co widzę na IMOC ludzie narzekają, że nie dostali opasek. :]
Sim0n
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Sim0n »

mam pytanie do ludzi z warszawy co leca na koncert samolotem z Katowic i do katow dostaja sie pociagiem.. o ktorej godzinie jedziecie i jak z PKP jedziecie na lotnisko?? chetnie bym sie do kogos dolaczyl.. prosze o pilny kontakt tutaj albo na PW..
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Meier(D5) pisze:No nie wiem, z tego co widzę na IMOC ludzie narzekają, że nie dostali opasek. :]
Ja nie mówię o Dortmundzie... :) Na 100% kilka osób pisało, że dostało opaski na Den Bosch, a PM nie.
Do Stuttgartu ktoś dostał opaski, więc pewnie wysłali... Mam nadzieję, że dojdą do środy. :) A jak nie to i tak mam zamiar być co najmniej w 2 rzędzie. :P
Awatar użytkownika
Deep
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Deep »

To skąd dokładnie jest wyjazd? spod Dworca PKP Poznan Głowny? Czy w autokarze bedzie najbardziej pożadane miejsce, tj. WC?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Co do opasek to jak nie będzie jutro/w środę to możecie dzwonić do Laza z Fan Clubu i on coś wymyśli... Ja też nic jeszcze nie dostałem. :(

Jeśli chodzi o Shortcut to mają wysłać Wam na dniach emaile z informacjami o wyjeździe. Info zostanie także umieszczone u nas na forum!

Bruce jest w szoku, że ok. 100 fanów z Polski wybiera się do Dortmundu. Powiedziałem mu, żeby nastawił się na wiele polskich flag więc bierzcie je ze sobą! :rocx :D
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Co do opasek to jak nie będzie jutro/w środę to możecie dzwonić do Laza z Fan Clubu i on coś wymyśli... Ja też nic jeszcze nie dostałem. Sad
A skąd wziąć numer? :) Na IMOC jest tylko kontakt via mail. A tak w ogóle to chyba lepiej byłoby, żeby to zorganizować jednym telefonem, niż każdy sobie... Oczywiście jeśli opaski nie dojdą.
Da5id
-#Assassin
-#Assassin

Numer do Lazarusa: 44 127 944 2 666
Jeśli zmienił to mnie poprawcie. ;)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Madril pisze:A skąd wziąć numer? :) Na IMOC jest tylko kontakt via mail. A tak w ogóle to chyba lepiej byłoby, żeby to zorganizować jednym telefonem, niż każdy sobie... Oczywiście jeśli opaski nie dojdą.
0044 (0) 1787 280666
Ja znam Laza i zadzwonię jeśli w środę nie dostanę opasek.
Zablokowany