witamy nowych uzytkownikow
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: witamy nowych uzytkownikow
A tak sobie lurkuję. Bandziorno
Witam wszystkich 
Witamy 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Już 3 lata dziękuje wam Panowie pewnie gdyby nie to forum nie pojechal bym na Sziget 2010 Dziekuje Wam
IRON MAIDEN
Teraz ja dotarłem chociaż forum przeglądam od stycznia teraz się odważyłem dołączyć

W sumie to i ja witam wszystkich!
Na forum zaglądam prawie odkąd słucham IM (czyli nie dawno, gdzieś pomiędzy AMOLADem a TFF
), a se teraz pomyślałem że się zarejestruje, zwłaszcza że trza ogarnąć jakiś transport do Łodzi
Na forum zaglądam prawie odkąd słucham IM (czyli nie dawno, gdzieś pomiędzy AMOLADem a TFF
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

No proszę, i jacob przyszedł, choć myślałem że konto już tu masz
, oby rozmowy żywsze były niż w niektórych momentach na pcf 
A powiesz mi RaShton z kim mam do czynienia (nick z pcf) ??? 
AAAAA: Radkon, czyż nie?
AAAAA: Radkon, czyż nie?
Zgadza się 
witam wszystkich,
przegladam to forum od ponad 2-ch lat, a dzisiaj postanowilem sie zarejestrowac w koncu :-)
przegladam to forum od ponad 2-ch lat, a dzisiaj postanowilem sie zarejestrowac w koncu :-)
Witam wszystkich, na forum jestem w sumie nowy, natomiast ironów słucham można by powiedzieć od mojego zawsze, czyli od ok 6 r.życia, czyli juz ok 29lat.
Pamiętam z dnia na dzień od dosłownie Natalki Kukulskiej przeszedłem na Iron Maiden, brat o 11 lat starszy w końcu nie wytrzymał i wręczył mi na kasecie albumik Killers bodajże i powiedział: "Młody, koniec z obciachem, albo zaczniesz tego słuchać albo ...." i nic nie powiedział, tylko zrobił taka minę, że musiałem "zaryzykować"... hehehe.
Thanks Bro!
Pamiętam z dnia na dzień od dosłownie Natalki Kukulskiej przeszedłem na Iron Maiden, brat o 11 lat starszy w końcu nie wytrzymał i wręczył mi na kasecie albumik Killers bodajże i powiedział: "Młody, koniec z obciachem, albo zaczniesz tego słuchać albo ...." i nic nie powiedział, tylko zrobił taka minę, że musiałem "zaryzykować"... hehehe.
Thanks Bro!
Cześć 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Patrząc na avatar to jeszcze nie urosłyvyrus pisze:Poka cycki!
@Dziq@, Witaj
a dla brata 
Witam wszystkich fanów Iron Maiden! Parę razy nosiłem się z myślą rejestracji tutaj, wreszcie to uczyniłem. Ironów słucham od trzech lat, ale bardziej poważnie zainteresowałem się nimi jakieś 9 miesiecy temu. Zajmują w moim sercu niemal równie ważne miejsce jak Guns N' Roses. Siema!