Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Re: Plany na 2014 - spekulacje
Mogli by już sypnąć datami
Raczej dopiero po aukcji...
tak to wydłużyli, że nawet emocje siadły 
Sądzę, że kilka festiwali, dalej areny i pewnie w Norwegii ten plac miejski w Bergen. Chcą postawić fanów przed faktem dokonanym, tak aby nie wahali się z kupnem biletów. Tak robi np. G 'n R... 
Co masz dokładnie na myśli?RALF pisze: Chcą postawić fanów przed faktem dokonanym, tak aby nie wahali się z kupnem biletów. Tak robi np. G 'n R...
Nie będą już mieli czasu do namysłu, czy kupić bilet, czy też nie - inne atrakcyjne koncerty z tego targetu już ogłoszono.
to żeś Ralf rozpracował strategie planowania koncertów zespołu 
Nie, no teraz to już tak musi działać - mało czasu zostało.
W sumie w pierwszych dwóch tygodniach lutego powinni wszystkie karty odsłonić, obstawiam:
Węgry, Serbia, Bułgaria, Belgia, Irlandia, Portugalia, Hiszpania, Norwegia, Finlandia, Grecja oraz coś niespodziewanego
W sumie w pierwszych dwóch tygodniach lutego powinni wszystkie karty odsłonić, obstawiam:
Węgry, Serbia, Bułgaria, Belgia, Irlandia, Portugalia, Hiszpania, Norwegia, Finlandia, Grecja oraz coś niespodziewanego
a Czechy nie?
RALF, weź obstaw też Czechy, co? 
Fajnie by było potem przeczytać "A nie mówiłem " w tym kontekście.
Fajnie by było potem przeczytać "A nie mówiłem " w tym kontekście.
Raczej nie... Nawet na Ticketalert.cz zniknęli na tamtejszym EVENTIMie - Polska, nie... 
czyli Wągry 
nie mam ciśnienia takiego na tą odsłonę trasy jeśli trzeci rok z rzędu będą tłukli to samo :/
nie mam ciśnienia takiego na tą odsłonę trasy jeśli trzeci rok z rzędu będą tłukli to samo :/
Mnie zastanawia inna kwestia: 16 czerwca na Węgrzech odbędzie się AERODROME FESTIVAL - do tej pory ogłosili tylko Rob'a Zombie oraz Megadeth... Wątpię aby te dwa nazwiska były jedyną siłą napędową festu, na którym docelowo powinno zjawić się jakieś 20k + ludzi... Samodzielnie grali tam zawsze dla paru tysięcy widzów... Może IM dołączy jako główny head? Jakoś tak zaraz po Austrii by było - bardzo blisko, pasuje?!
mnie jak najbardziej to moje urodziny 
Czyli co? Może 16/6 Budapeszt, 17/6 Praga?
Na Czechy bym nie liczył - ale, kto wie...
Na czeskiej stronce sa dwie edycje festiwalu w Pradze. W czerwcu i w lipcu.
W lipcu jest napisane headline: Metallica a w czerwcu tylko line up:...
Wiec moze nie ma jeszcze potwierdzonego headlinera tak samo jak w Wegierskiej edycji.
W lipcu jest napisane headline: Metallica a w czerwcu tylko line up:...
Wiec moze nie ma jeszcze potwierdzonego headlinera tak samo jak w Wegierskiej edycji.
Ale popatrz na ceny biletów na te dwie edycje...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na Pragę zdecydowanie bym nie liczył - zeszłoroczny koncert i tak nie był wyprzedany i raczej będą woleli poczekać z wizytą w tym mieście do trasy albumowej w 2015-2016. Jeśli zagrają u Pepików to raczej koncert halowy lub stadionowy w Ostrawie czy Brnie.
Za to ten Budapeszt w teorii byłby możliwy - pamiętam, że o koncercie w Budapeszt Parku razem z Anthraxem spekulowano już w zeszłym roku (wyciekł na Fb Anthraxa). Chociaż jak na razie plotki mówiły o halowych koncertach w Belgradzie i Budapeszcie pod koniec maja...
Za to ten Budapeszt w teorii byłby możliwy - pamiętam, że o koncercie w Budapeszt Parku razem z Anthraxem spekulowano już w zeszłym roku (wyciekł na Fb Anthraxa). Chociaż jak na razie plotki mówiły o halowych koncertach w Belgradzie i Budapeszcie pod koniec maja...