Najlepszy byłby sposób bez opaski na dowód tożsamości z drugą osobą obok...
Wyjazd do Dortmundu - FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wyjazd do Dortmundu - FAQ
No ja raczej w środę nic nie zdziałam, bo jestem na uczelni od 10 do 22...
Chociaż ja mam nadzieję, że dojdą do środy.
Co to za uczelnia, na której nie ma przerw?Madril pisze:No ja raczej w środę nic nie zdziałam, bo jestem na uczelni od 10 do 22...
Najlepszy byłby sposób bez opaski na dowód tożsamości z drugą osobą obok...Chociaż ja mam nadzieję, że dojdą do środy.
Nie wiem jak to wygląda teraz (może niech Robert się wypowie), ale w Skandynawii nie było żadnych list z nazwiskami, tylko system masz opaskę=wchodzisz.
WAT. Przerwy krótkie. Chociaż mam niby jedno okienko. Się zobaczy.
Normalnie nie mam tak zajęć, ale jeszcze 2 takie środy w tym semestrze mnie czekają... ;/

Normalnie nie mam tak zajęć, ale jeszcze 2 takie środy w tym semestrze mnie czekają... ;/
Może tam wysłali opaski wcześniej...Meier(D5) pisze:Nie wiem jak to wygląda teraz (może niech Robert się wypowie), ale w Skandynawii nie było żadnych list z nazwiskami, tylko system masz opaskę=wchodzisz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie. W Mediolanie też nic nie sprawdzali - tylko opaskę i bilet. Nie ma co martwić się na zapas - jak nie dojdą w ciągu 2 dni to będziemy kombinować. 
to wejdziecie z resztą i się będziecie pchać do przodu, prosta sprawa.
A tymczasem sobie kupiłem Different World Exclusive LTD digital download. 
Trzeba odsłuchać wywiad ze Steve'm.
Trzeba odsłuchać wywiad ze Steve'm.
Bo wysłali, ale to akurat nie ma nic do rzeczy.Madril pisze:Może tam wysłali opaski wcześniej...Meier(D5) pisze:Nie wiem jak to wygląda teraz (może niech Robert się wypowie), ale w Skandynawii nie było żadnych list z nazwiskami, tylko system masz opaskę=wchodzisz.
Dokładnie.WICKER MAN pisze:Dokładnie. W Mediolanie też nic nie sprawdzali - tylko opaskę i bilet. Nie ma co martwić się na zapas - jak nie dojdą w ciągu 2 dni to będziemy kombinować.
Bilety na powrót mamy na exp. o 14.35 , on jedzie ze Szczecina przez P. na Centralny . Pytaj o ewentualne zwroty , najlepiej w takiej sali obsługi Intercity w hali głównej na Dworcu Centralnym . Jak kupowałam bilety to zeznawali , że można je kupić taniej też przed samym wyjazdem , pod warunkiem że będą zwrócone i w ten sposób wrócą do puli .Madril pisze:A jeszcze zapytam... Jakieś plany na powrót do Warszawy? Chyba tylko 3 pociągi są po 12...
WICKER MAN pisze:Bruce jest w szoku, że ok. 100 fanów z Polski wybiera się do Dortmundu. Powiedziałem mu, żeby nastawił się na wiele polskich flag więc bierzcie je ze sobą!
Na pociąg do Poznania bilet już zamówiłem, zapłaciłem i wydrukowałem.Ashka pisze:Bilety na powrót mamy na exp. o 14.35 , on jedzie ze Szczecina przez P. na Centralny . Pytaj o ewentualne zwroty , najlepiej w takiej sali obsługi Intercity w hali głównej na Dworcu Centralnym . Jak kupowałam bilety to zeznawali , że można je kupić taniej też przed samym wyjazdem , pod warunkiem że będą zwrócone i w ten sposób wrócą do puli .
Jasne , nie będziesz się stresował czy zdążymy dojechać na 14 do Poznania 
W razie czegoś to i tak mogę spać u kumpla w akademiku.
I jeszcze na jakąś imprezę się załapać, chociaż po 2-dniowej wycieczce wolałbym wrócić szybko do domu i wziąć prysznic... 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Dziś kupiłem bileciki na pociąg (odjazd z Warszawy o 19:13) i w końcu poczułem, że koncert już za 3 dni. Emocje się zaczynają...
Zapraszam do mnie na druga impreze heheAshka pisze:Madril napisał:
A jeszcze zapytam... Jakieś plany na powrót do Warszawy? Chyba tylko 3 pociągi są po 12...
Bilety na powrót mamy na exp. o 14.35 , on jedzie ze Szczecina przez P. na Centralny . Pytaj o ewentualne zwroty , najlepiej w takiej sali obsługi Intercity w hali głównej na Dworcu Centralnym . Jak kupowałam bilety to zeznawali , że można je kupić taniej też przed samym wyjazdem , pod warunkiem że będą zwrócone i w ten sposób wrócą do puli .
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A wiadomo coś może na temat nagrywania niemieckiego gigiu?? Poprzednio koncert emitowała niemiecka Viva, może i teraz to zrobią... fajnie by było.
kto jedzie z warszawy do katowic pociagiem na samolot do dortmund niech sie ze mna skontaktuje.. a jak ktos jedzie z innego miasta do katosow to tez niech napisze i powie o ktorej bedzie w katowicach i jak sie na lotnisko bedzie dostawal
dostalem PM ze szczegolami wejscia w stuttgarcie, a opasek nadal nie ma. Ale wszystko jest pod kontrola - mam nadzieje 
U mnie też opasek brak. ;/ Zobaczymy jutro...
bedziemy wchodzic chyba na podstawie ID, tylko trzeba to zglosic ze opaski nie dotarly do Ciebie na czas
Przy wejściu to się zgłasza?
Albo najpierw trzeba dać znać Lazowi... Poczekamy co Wicker powie...Przy wejściu to się zgłasza?
Ale może jutro Mikołaj przyniesie...