Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ja tez cię mogę wspierać. Za 75zl, już obiecałemTobie nikt nie dałby zarządzać czajnikiem, a my tu mówimy o forum, od którego sprawnego działania zależy zdrowie psychiczne kilkudziesięciu ludzi. To wielka odpowiedzialność.Jak pz byłby szefem to mogę się douczyć i pomóc
myślę, że konkurs na post roku został rozstrzygniętyTobie nikt nie dałby zarządzać czajnikiem, a my tu mówimy o forum, od którego sprawnego działania zależy zdrowie psychiczne kilkudziesięciu ludzi. To wielka odpowiedzialność.
Tobie nikt nie dałby zarządzać czajnikiem, a my tu mówimy o forum, od którego sprawnego działania zależy zdrowie psychiczne kilkudziesięciu ludzi. To wielka odpowiedzialność.Jak pz byłby szefem to mogę się douczyć i pomóc
Ej no ja od kilku lat wnioskuje o kolejna edycje Sanktuarianekmyślę, że konkurs na post roku został rozstrzygniętyTobie nikt nie dałby zarządzać czajnikiem, a my tu mówimy o forum, od którego sprawnego działania zależy zdrowie psychiczne kilkudziesięciu ludzi. To wielka odpowiedzialność.
Kiedyś Budziol podsyłał na pw, teraz pewnie DzozefA są gdzieś dane do przelewu?? Bo szczerze mówiąc...kiedyś szukałem w FAQ...i jakoś nie znalazłem..
Aaa znalazłem...w początkowych postach.. Tylko czy aktualne??Kiedyś Budziol podsyłał na pw, teraz pewnie DzozefA są gdzieś dane do przelewu?? Bo szczerze mówiąc...kiedyś szukałem w FAQ...i jakoś nie znalazłem..
wplacac prosze na:Aaa znalazłem...w początkowych postach.. Tylko czy aktualne??Kiedyś Budziol podsyłał na pw, teraz pewnie DzozefA są gdzieś dane do przelewu?? Bo szczerze mówiąc...kiedyś szukałem w FAQ...i jakoś nie znalazłem..
Na razie nie ma co wpłacać, jak będzie potrzebne to dadzą znaćwplacac prosze na:Aaa znalazłem...w początkowych postach.. Tylko czy aktualne??
Kiedyś Budziol podsyłał na pw, teraz pewnie Dzozef
93 1140 2004 0000 3202 3492 4540
Bartek Budziszewski
Ale dane OK ???Na razie nie ma co wpłacać, jak będzie potrzebne to dadzą znaćwplacac prosze na:
Aaa znalazłem...w początkowych postach.. Tylko czy aktualne??
Bartek Budziszewski
No to się okaże czy nie zmieniająAle dane OK ???Na razie nie ma co wpłacać, jak będzie potrzebne to dadzą znać
wplacac prosze na:
Bartek Budziszewski
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość