Na początek zgłaszajcie tutaj propozycje kategorii, proponuję unikać negatywnych. Wystarczy tydzień?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
To jest fakt więc nie ma tu nad czym głosowaćGig master? osoba, która odbyła najwięcej koncertów z trasy.
Dlatego też w pierwszym poście zaproponowałem żeby unikać kategorii negatywnych. Skoro z góry wiadomo kto wygra to po co robić głosowanie?Słabe kategorie ,wiadomo kto wygra
tu raczej sprawa jest oczywistaGig master? osoba, która odbyła najwięcej koncertów z trasy.
Nie wiem czy jest sens, bo w tej kategorii jest tylko jeden możliwy wybór... choć ostatnio trochę nieobecnyTo ja proponuję kategorię ulubionego użytkownika, nie mylić z najciekawszym,najzabawniejszym i najbardziej pomocnym userem
Nie pisz prosze postów po pijakuCo do nagród, będzie można wygrać różne gadżety typu płyty Iron Maiden, telewizor, pralka, lodówka. Wszystko to zgodnie z tradycją będzie finansował Administrator naszego kochanego Forum, oczywiście nie ze środków forumowych tylko swoich własnych. Na dzień dzisiejszy znany Wam bliżej jako Deleted User 804
ewentualnie w tej kategorii mógłbym sfinansować jakąś nagrodęto może najsexowniejsza userka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości