Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
3h trasa Wawa-Ldz w nd?Jakbyś był o 17 w Stolicy, to Łódź mogłaby być i o 20 :/ Powrót to będzie mniejsze piwo, obyście szczęśliwie i bezproblemowo dojechali !!
No tak wiadomo ze o 7 rano za duzo sie nie porobi, ale wracając bylbym wdzieczny o 17 byc w domu a nie dopiero w stolicy![]()
Nie. Wybrałem drogę lotniczą z Gdańska via Helsinki z dłuższym postojem w tychże w drodze powrotnej. Tallinn zwiedzę w Pt po południu i przez cała niedzielę, a w sobotę tylko zbieranie sił na koncert. Nocleg 20 min z buta od hali.beaviso ruszasz z Gdańska do Wawy?
No tak...3 V po południu pokazywał mi przejazd prawie 3h z Łodzi do Warszawy jak doszło do stłuczek po gradobiciu za Strykowem.
Możliwość wejścia do autokaru przed koncertem byłaby baaaardzo pożądana. Nie wydaje się to być logistycznie trudne - wystarczyłoby wskazać tylko miejsce i przedział czasowy. Jestem ogromnie za - przecie na Tallin mamy dobrych kilka godzin, więc zostawienie wszystkiego co na koncercie zbędne .... wiadomo.To kwestia do uzgodnienia na bieżąco z kierowcami - wiadomo muszą odpocząć - najbezpieczniej nie zabierć ze sobą niepotrzebnych rzeczy do miasta i od razu zostawić niezbedny bagaż w aucie - tylko niezapominając biletów.A czy będzie możliwość zostawienia plecaka w autokarze przed koncertem? W sensie czy będzie dostępny w okolicach godziny 15 np.
W Tallinie planujemy być ok 9.00 czasu polskiego- czyli 10.00 czasu lokalnego i podjedziemy blizej centrum.
w Talinie czas wolny. Z centrum na koncert dociera się samemu - z centrum miasta jeździ trolejbus.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość