Też jestem otwarty na jakieś spotkanie przed wyjazdem, tylko nie wiem o której dojadę do stolycy jeszcze.Ja będę koło 11 na zachodnim a później spotykam się z Gobosem na centralnym. Też planujemy jedno małe można się gdzieś ustawić.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Też jestem otwarty na jakieś spotkanie przed wyjazdem, tylko nie wiem o której dojadę do stolycy jeszcze.Ja będę koło 11 na zachodnim a później spotykam się z Gobosem na centralnym. Też planujemy jedno małe można się gdzieś ustawić.
To możemy umówić się gdzieś na zachodnim.Ja będę koło 11 na zachodnim a później spotykam się z Gobosem na centralnym. Też planujemy jedno małe można się gdzieś ustawić.
Rozmawialiśmy ze sobą jakieś dwie godziny temu. Kupiłem bilet z ogłoszenia na smokticket. Jestem nowy na forum więc i tak nikogo nie znam. Gdzie mnie posiadzicie to będę zadowolonyRobie plan autokaru prosze podawać kto koło kogo chciałby siedzieć abym mógł to uwzglednić
ps.
Nie wiem kto to jest Adziu - nie pasuje mi do listy -choć trochę się domyslam
Tak myślałemRozmawialiśmy ze sobą jakieś dwie godziny temu. Kupiłem bilet z ogłoszenia na smokticket. Jestem nowy na forum więc i tak nikogo nie znam. Gdzie mnie posiadzicie to będę zadowolonyRobie plan autokaru prosze podawać kto koło kogo chciałby siedzieć abym mógł to uwzglednić
ps.
Nie wiem kto to jest Adziu - nie pasuje mi do listy -choć trochę się domyslam
Tam akurat jest gdzie wypić piwko - w podziemiu są bary w łączniku między tunelem Dw. Zachodniego a dw. autobusowego (PKS). Muza disco polo i klimat wibrujących pięści. Można za 25 zł się skuć, oberwać, opuścić głowę na stół i przespać porę wyjazdu do Tallinna. Stracić szansę obejrzenia koncertu, zmarnować bilet i opłatę za przejazd. To wszystko w barze w podziemiach Dw. Zachodniego... Obudzić się, słysząc: "E, panie, zamykamy!" To byłby scenariusz, co?To możemy umówić się gdzieś na zachodnim.
Tylko raczej nie nazwałbym piwem tego co tam podająTam akurat jest gdzie wypić piwko - w podziemiu są bary w łączniku między tunelem Dw. Zachodniego a dw. autobusowego (PKS). Muza disco polo i klimat wibrujących pięści. Można za 25 zł się skuć, oberwać, opuścić głowę na stół i przespać porę wyjazdu do Tallinna. Stracić szansę obejrzenia koncertu, zmarnować bilet i opłatę za przejazd. To wszystko w barze w podziemiach Dw. Zachodniego... Obudzić się, słysząc: "E, panie, zamykamy!" To byłby scenariusz, co?To możemy umówić się gdzieś na zachodnim.
M.
podziemia zachodniego to inny świat kompletnie. A po browarze to i wpier...l, a i chętni na bliższe spotkania męsko-męskie się znajdą. Także z tym bym uważał! Lepiej już chlać w busie wśród swoich
Powinno być już. Również czekamMyślicie że dzisiaj wpadnie info o FTTB? bym chciał już mieć pogląd na to czy obejrzę to spod bariery
podjedzie pod halę, ps.Gobos nie odbierasz telefonówPo koncercie autokar podjedzie bliżej hali? Czy będziemy do centrum wracać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości