Też jestem otwarty na jakieś spotkanie przed wyjazdem, tylko nie wiem o której dojadę do stolycy jeszcze.Ja będę koło 11 na zachodnim a później spotykam się z Gobosem na centralnym. Też planujemy jedno małemożna się gdzieś ustawić.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Też jestem otwarty na jakieś spotkanie przed wyjazdem, tylko nie wiem o której dojadę do stolycy jeszcze.Ja będę koło 11 na zachodnim a później spotykam się z Gobosem na centralnym. Też planujemy jedno małemożna się gdzieś ustawić.
To możemy umówić się gdzieś na zachodnim.Ja będę koło 11 na zachodnim a później spotykam się z Gobosem na centralnym. Też planujemy jedno małemożna się gdzieś ustawić.
Rozmawialiśmy ze sobą jakieś dwie godziny temu. Kupiłem bilet z ogłoszenia na smokticket. Jestem nowy na forum więc i tak nikogo nie znam. Gdzie mnie posiadzicie to będę zadowolonyRobie plan autokaru prosze podawać kto koło kogo chciałby siedzieć abym mógł to uwzglednić
ps.
Nie wiem kto to jest Adziu - nie pasuje mi do listy -choć trochę się domyslam
Tak myślałemRozmawialiśmy ze sobą jakieś dwie godziny temu. Kupiłem bilet z ogłoszenia na smokticket. Jestem nowy na forum więc i tak nikogo nie znam. Gdzie mnie posiadzicie to będę zadowolonyRobie plan autokaru prosze podawać kto koło kogo chciałby siedzieć abym mógł to uwzglednić
ps.
Nie wiem kto to jest Adziu - nie pasuje mi do listy -choć trochę się domyslam![]()
Tam akurat jest gdzie wypić piwko - w podziemiu są bary w łączniku między tunelem Dw. Zachodniego a dw. autobusowego (PKS). Muza disco polo i klimat wibrujących pięści. Można za 25 zł się skuć, oberwać, opuścić głowę na stół i przespać porę wyjazdu do Tallinna. Stracić szansę obejrzenia koncertu, zmarnować bilet i opłatę za przejazd. To wszystko w barze w podziemiach Dw. Zachodniego... Obudzić się, słysząc: "E, panie, zamykamy!" To byłby scenariusz, co?To możemy umówić się gdzieś na zachodnim.
Tylko raczej nie nazwałbym piwem tego co tam podająTam akurat jest gdzie wypić piwko - w podziemiu są bary w łączniku między tunelem Dw. Zachodniego a dw. autobusowego (PKS). Muza disco polo i klimat wibrujących pięści. Można za 25 zł się skuć, oberwać, opuścić głowę na stół i przespać porę wyjazdu do Tallinna. Stracić szansę obejrzenia koncertu, zmarnować bilet i opłatę za przejazd. To wszystko w barze w podziemiach Dw. Zachodniego... Obudzić się, słysząc: "E, panie, zamykamy!" To byłby scenariusz, co?To możemy umówić się gdzieś na zachodnim.
M.
podziemia zachodniego to inny świat kompletnie. A po browarze to i wpier...l, a i chętni na bliższe spotkania męsko-męskie się znajdą. Także z tym bym uważał! Lepiej już chlać w busie wśród swoich![]()
Powinno być już. Również czekamMyślicie że dzisiaj wpadnie info o FTTB? bym chciał już mieć pogląd na to czy obejrzę to spod bariery![]()
podjedzie pod halę, ps.Gobos nie odbierasz telefonówPo koncercie autokar podjedzie bliżej hali? Czy będziemy do centrum wracać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości