Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
ticketportal.cz ticketpro.czwitam,jak wygląda zakup biletu na koncert do czech ?? pytam bo pierwszy raz będę kupował bilet za granicę i nie wiem jak to wygląda w praktyce ??
A da się normalnie przelewem i tak, żeby wysłali mi ładny, tekturowy bilet ?ticketportal.cz ticketpro.czwitam,jak wygląda zakup biletu na koncert do czech ?? pytam bo pierwszy raz będę kupował bilet za granicę i nie wiem jak to wygląda w praktyce ??
Płacisz kartą i za minutę drukujesz bilet
Kiedyś zamawiał mi bilety kolega na koncert w Pradze 2013 roku i było dokładnie tak jak piszesz. To znaczy bilet samemu się drukuje. O dziwo bilety były kupowane na dzień przed koncertem, a byłem pewien, że GC jest już wysprzedane. Swoją drogą życzyłbym sobie by na polskich koncertach tak uczciwie podchodzono do GC. Miało jakieś 10-12 metrów.Ładny to nie. Na niektóre koncerty jest bilet jak z drukarni w empiku do odbioru w kilkunastu punktach w Polsce. Ale chyba nie w tym przypadku. Chociaż nie interesowałem się czeskim koncertem.
Jak zapłacisz i odbierzesz w Pradze w siedzibie Ticketpro to się da.A da się normalnie przelewem i tak, żeby wysłali mi ładny, tekturowy bilet ?ticketportal.cz ticketpro.czwitam,jak wygląda zakup biletu na koncert do czech ?? pytam bo pierwszy raz będę kupował bilet za granicę i nie wiem jak to wygląda w praktyce ??
O kurczę. Dobrze, że mówisz. O opcja płatności jest tylko kartą ?Jak zapłacisz i odbierzesz w Pradze w siedzibie Ticketpro to się da.A da się normalnie przelewem i tak, żeby wysłali mi ładny, tekturowy bilet ?
ticketportal.cz ticketpro.cz
Jak masz bank w Czechach to przelewO kurczę. Dobrze, że mówisz. O opcja płatności jest tylko kartą ?Jak zapłacisz i odbierzesz w Pradze w siedzibie Ticketpro to się da.
A da się normalnie przelewem i tak, żeby wysłali mi ładny, tekturowy bilet ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości