Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
niestety takWyjazd ze Smoka jednak odwołany?
To ja decyzje o koncercie podejmę jutro albo pojutrze, więc jak co to przyklepcie mi miejsce na jeden dzień.Jedzie ktoś z okolic Katowic? Szukam transportu lub ewentualnie ludzi do samochodu.
Jadę na 100%Ok. Na razie nie mam nikogo więc daj znać czy jedziesz. Mogę zabrać 3 pasażerów, jazda w 5 to męczarnia.
Na busik i tak chyba byłoby zbyt małowidzę, że trochę nas będzie jednak w tej Pradze...
No to jeszcze 2 miejsca wolne.Jadę na 100%Ok. Na razie nie mam nikogo więc daj znać czy jedziesz. Mogę zabrać 3 pasażerów, jazda w 5 to męczarnia.
W sumie było do przewidzenia... W każdym razie POSZUKUJĘ TRANSPORTU JA + 1 OSOBA. Może być z Warszawy, ale Katowice czy Wrocław również jak najbardziej pasują.
Tu by się w sumie jedno auto złożyłoNo to jeszcze 2 miejsca wolne.Jadę na 100%Ok. Na razie nie mam nikogo więc daj znać czy jedziesz. Mogę zabrać 3 pasażerów, jazda w 5 to męczarnia.
To namyślcie się i mi potwierdźcie.No to wstępnie my dwoje też byśmy się pisali
Exo na żywo miazga, ja bym trochę żałowałJadę na 100%Ok. Na razie nie mam nikogo więc daj znać czy jedziesz. Mogę zabrać 3 pasażerów, jazda w 5 to męczarnia.
Przez to olewam Exodusa ale kim jest Exodus przy bogach
byłem ostatnio jak grali w Mega i nawet kostka wpadła, a możliwe, że Praga to będzie jedyny koncert IM który będzie mi dany zobaczyć w tym roku to decyzja jest prosta . Zresztą chce zaliczyć barierki na Ironach, a gdzie walczyć o barierki na IM jak nie w tych 'spokojnych' Czechach?Exo na żywo miazga, ja bym trochę żałowałJadę na 100%Ok. Na razie nie mam nikogo więc daj znać czy jedziesz. Mogę zabrać 3 pasażerów, jazda w 5 to męczarnia.
Przez to olewam Exodusa ale kim jest Exodus przy bogach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość