Legacy of the Beast World Tour 2019 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2019 - trasa
Zbyt wcześnie w 2020 w trasę nie pojadą, bo na sam początek marca Bruce zabookował 3 daty odczytów - tym razem na Ukrainie.
M.
M.
Festiwale i tak dopiero latem, więc to nawet się zgadza
www.MetalSide.pl
Logo Mystic...
Plotki o przedłużeniu trasy na 2020,a wiec AH na poczatek
Plotki o przedłużeniu trasy na 2020,a wiec AH na poczatek
-
Deleted User 357
To się odnosi do lokalizacji festu, nie ma szans żeby Mystic przejął Maiden
Poniosło
Nie ta liga i nie taki festiwal
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 2259
Agresywny fan zaatakował ochronę na koncercie Iron Maiden. Policja wydała oświadczenie
https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... 5177jO3u1k
Dickinson powiedział ze sceny:
Mamy na backstage’u fana, który został poturbowany przez dziesięciu ochroniarzy. Widziałem, jak jeden ochroniarz pochyla się i czterokrotnie uderza w twarz dzieciaka, który był o połowę mniejszy od niego.
Zaraz potem było tam dziesięć osób! To nie MMA. W MMA jest jakiś sędzia.
Graliśmy na tej trasie dla setek tysięcy osób i nigdy wcześniej nic takiego się nie przydarzyło. Nie wiem, czy tutaj takie rzeczy dzieją się cały czas, czy to napad pieprzonego szaleństwa. Mam nadzieję, że temu dzieciakowi udzielona zostanie pomoc w szpitalu, bo krwawi z głowy.
Jeśli ktoś ma jakiekolwiek dowody – filmy, zdjęcia – będziemy wdzięczni za pomoc w znalezieniu tych pieprzonych kryminalistów, którzy za to odpowiadają.
Do sprawy odniosła się policja, a także dyrektor marketingu hali, Tammi Bryant, który w wywiadzie dla „KIRO 7” powiedział:
Ochrona otrzymała wiele skarg na agresywnego uczestnika. Kiedy się do niego zwróciła on zaatakował jednego z ochroniarzy. Został aresztowany pod zarzutem napaści.
Rzecznik tacomskiej policji twierdzi, że 26-letni mężczyzna był pod wpływem alkoholu, naprzykrzał się innym fanom i nie chciał opuścić budynku:
Następnie uderzył jednego z ochroniarzy, który zwrócił się o pomoc do policji. Człowiek został usunięty z budynku i postawiono mu zarzut napaści. Odmówił przyjęcia pomocy medycznej.
Trasa koncertowa, którą aktualnie odbywają Iron Maiden liczy ponad 30 koncertów i obejmuje Amerykę Północną.
https://www.terazmuzyka.pl/aktualnosci/ ... 5177jO3u1k
Dickinson powiedział ze sceny:
Mamy na backstage’u fana, który został poturbowany przez dziesięciu ochroniarzy. Widziałem, jak jeden ochroniarz pochyla się i czterokrotnie uderza w twarz dzieciaka, który był o połowę mniejszy od niego.
Zaraz potem było tam dziesięć osób! To nie MMA. W MMA jest jakiś sędzia.
Graliśmy na tej trasie dla setek tysięcy osób i nigdy wcześniej nic takiego się nie przydarzyło. Nie wiem, czy tutaj takie rzeczy dzieją się cały czas, czy to napad pieprzonego szaleństwa. Mam nadzieję, że temu dzieciakowi udzielona zostanie pomoc w szpitalu, bo krwawi z głowy.
Jeśli ktoś ma jakiekolwiek dowody – filmy, zdjęcia – będziemy wdzięczni za pomoc w znalezieniu tych pieprzonych kryminalistów, którzy za to odpowiadają.
Do sprawy odniosła się policja, a także dyrektor marketingu hali, Tammi Bryant, który w wywiadzie dla „KIRO 7” powiedział:
Ochrona otrzymała wiele skarg na agresywnego uczestnika. Kiedy się do niego zwróciła on zaatakował jednego z ochroniarzy. Został aresztowany pod zarzutem napaści.
Rzecznik tacomskiej policji twierdzi, że 26-letni mężczyzna był pod wpływem alkoholu, naprzykrzał się innym fanom i nie chciał opuścić budynku:
Następnie uderzył jednego z ochroniarzy, który zwrócił się o pomoc do policji. Człowiek został usunięty z budynku i postawiono mu zarzut napaści. Odmówił przyjęcia pomocy medycznej.
Trasa koncertowa, którą aktualnie odbywają Iron Maiden liczy ponad 30 koncertów i obejmuje Amerykę Północną.
No, ale ze sceny to zawsze super brzmi jaka to ochrona straszna a fan biedny.
Nie powinien był mówić takich rzeczy bez pełnej znajomości wydarzeń
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Niechże ktoś poda mu Snickersa
Zespół wyprzedał koncerty w Meksyku i całej Ameryce Płd. Ponad 350 tysięcy biletów. Legacy to złota kura:) Ameryka Płn z uwagi na ilość koncertów i ceny biletów zapowiadała się średnio po presale’ach a wychodzi na to, że jest ogromnym sukcesem. Nawet Nashville i Phoenix nie zawiodło.
82 koncerty to na trasę „historyczną” przyzwoita ilość.
Ciekawe czy Rock in Rio będzie transmitowane jak ostatnio...
82 koncerty to na trasę „historyczną” przyzwoita ilość.
Ciekawe czy Rock in Rio będzie transmitowane jak ostatnio...
-
Deleted User 1499
Na Paryż jestem 400 w kolejce, a wszedłem na przedsprzedaż fanclubową 3 minuty wcześniej 
79.60 € PIT razem za 2 bilety wyszło 160,65€
79.60 € PIT razem za 2 bilety wyszło 160,65€
Ostatnio zmieniony śr lis 13, 2019 10:39 am przez MaidenFan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 5490
A propos gitarki, która Jankowi wypadła. Kiedyś sam walnie się nią w maskę i skończy się wygłupianie. Dobrze, że nie przywalił nikomu z publiczności. Dostać w łeb Stratem, który waży ok. 5 kg a po przelocie odczuwalnie więcej, to nie jest przyjemne i może skończyć się tragicznie.