Tak miało być, ale z tego co wiem, to drugi dzień się zmienił... Ale trzeba czekać na oficjalne info od organizatoraVader drugi dzień gwiazda a pierwszy dzień Labyrinth ?

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Tak miało być, ale z tego co wiem, to drugi dzień się zmienił... Ale trzeba czekać na oficjalne info od organizatoraVader drugi dzień gwiazda a pierwszy dzień Labyrinth ?
Dokładnie, nie ma co przed szereg wychodzić z informacjamiNo to czekamy na info od Zygi 'ego![]()
![]()
Ktoś post który wisiał dosłownie kilka minut zauważyłTak miało być, ale z tego co wiem, to drugi dzień się zmienił... Ale trzeba czekać na oficjalne info od organizatoraVader drugi dzień gwiazda a pierwszy dzień Labyrinth ?![]()
A bo ostateczne mają być 99 i 189, po prostu odjąłem po dwie dyszki i tak wyszło.Ale czemu karnet jest droższy niż dwa jednodniowe?
Pierwszy dzień, to dzień heavy....dobrze myślę?
Szkoda. Mam nadzieję, że zastępstwo wypaliSprawa Vadera padła - nie zagra w 2023
O! No i gitarkaW sumie wypaliło. Wszystko uzgodnione i dopięte na przedostatni guzik. Jeżeli wszyscy dożyjemy, to posłuchamy pana M.
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości