06-10-2022 Saxon - Berlin
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Saxon
A może jednak? Sam się nie zmobilizuję, ale jakbyśmy jechali we dwu - obojętnie jak: pociąg / bus/ auto - to może byłoby łatwiej?
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

O kurde set petarda.
Ja do auta mogę dołączyć z powrotem od razu.
Ja do auta mogę dołączyć z powrotem od razu.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Moim zdaniem to brzmi jak zajebisty plan, tylko potem jak z powrotem... Krus ty nie masz auta żeby dojechać do Barsiarza?
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Pociąg do Berlina to ponad 200. Flix do Berlina może być, ale powrót odpada. Na 22.40 nie zdążymy, o 7 rano za późno. Samochód to w zasadzie jedyna opcja do rozważenia.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Ale Panowie - to jest koncert siedzący chyba...
https://www.eventim.de/event/saxon-seiz ... iliate=GMD
https://www.eventim.de/event/saxon-seiz ... iliate=GMD
Eeeee? Siedzący Saxon?! No tak wygląda.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
Mimo siedzącego charakteru jechałbym. Moim autem do Barsiarza możemy podjechać
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Trasa to ponad 7h autostradą Wielkopolską lub prawie 8h darmową (jak jechaliśmy ostatnio), czyli z Warszawy i tak trzeba ruszyć koło 11 najpóźniej, żeby uwzględnić tankowanie, jedzenie itp.
To trzeba by jeszcze znaleźć metro
Kiedyś tak robiliśmy z Dyniami w Berlinie
To trzeba by jeszcze znaleźć metro
I ja jeszcze nie wiem czy w ogóle sam radę pojechać, ale dzisiaj postaram się to ustalić.
pz wydziel może z tych postów nowy temat w dziale wyjazdów, bo tu się mocny offtop zrobił.
Trzeba też ogarnąć, czy w ogóle da się dostać do ręki bilety w jakiejkolwiek formie.
Jest np. P+R Priesterweg z którego pod teatr jest 15 minut zbiorkomem. Biorąc pod uwagę ile tam ostatnio było remontów to i tak autem w to ściśle centrum bym się nie pchał. Za zbiorkom zapłacimy mniej niż za parking w centrum.
Trzeba też ogarnąć, czy w ogóle da się dostać do ręki bilety w jakiejkolwiek formie.
Jest np. P+R Priesterweg z którego pod teatr jest 15 minut zbiorkomem. Biorąc pod uwagę ile tam ostatnio było remontów to i tak autem w to ściśle centrum bym się nie pchał. Za zbiorkom zapłacimy mniej niż za parking w centrum.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 06-10-2022 Saxon - Berlin
Express Delivery w jeden dzień dochodzi jesli zamowienie jest przed 14:00, koszt 10e
Ofc mozna po prostu kupic w kasie. Barierek i tak nie ma.
Ofc mozna po prostu kupic w kasie. Barierek i tak nie ma.
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Re: 06-10-2022 Saxon - Berlin
Fuck-tycznie, nie mają e-ticketów. Zatem można by kupić w kasie lub spróbować zawinąć po drodze do Chociebuża, gdzie powinni nam je wydrukować.