Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Bez pieczątki nawet? Bo chciałem zrobić pieczątkę troszkę mniejsza, czerwona. Nawiązanie do sloganu, który pojawił się na ostatnim FC magazynieBiorę 1szt rozmiar XXL
Ps
Ja bym zrezygnował całkowicie z tego napisu 'something old, something new'
Wszystkie dotychczasowe koszulki były z takim tyłem i tworzy to całość dla ludzi, którzy maja cała kolekcje. Nie wiem czemu miałbym to zmieniać tym razemWierzę, że przód będzie super, ale proponuję, byś zastanowił się nad tyłem. Nie tylko dlatego, że nie przepadam za konturem aktualnych granic Polski. To jest po prostu niezbyt czytelne, a farby zeżre w cholerę.
Zamawiasz czy trolujesz?Skoro sa i polskie znaki, to zmień lepiej June na Czerwiec![]()
Koszulka z husarzem ma idealnie wpisany w kontur napis Maiden Poland, jeśli dobrze pamiętam. Znacznie bardziej mi się podobało tamto prostsze rozwiązanie.Wszystkie dotychczasowe koszulki były z takim tyłem i tworzy to całość dla ludzi, którzy maja cała kolekcje. Nie wiem czemu miałbym to zmieniać tym razemWierzę, że przód będzie super, ale proponuję, byś zastanowił się nad tyłem. Nie tylko dlatego, że nie przepadam za konturem aktualnych granic Polski. To jest po prostu niezbyt czytelne, a farby zeżre w cholerę.
Bez pieczątki nawet? Bo chciałem zrobić pieczątkę troszkę mniejsza, czerwona. Nawiązanie do sloganu, który pojawił się na ostatnim FC magazynieBiorę 1szt rozmiar XXL
Ps
Zapewne nie będzie się spieszył i zamówi tuż przed koncertem, na luzaku, bez spinyZamawiasz czy trolujesz?Skoro sa i polskie znaki, to zmień lepiej June na Czerwiec![]()
![]()
E tam, napis nie jest zły.Bez pieczątki nawet? Bo chciałem zrobić pieczątkę troszkę mniejsza, czerwona. Nawiązanie do sloganu, który pojawił się na ostatnim FC magazynieBiorę 1szt rozmiar XXL
Ps
Hmm nie wiedziałem, że to pomysł Maidenow
Gdybym ja projektował to bym dał bez tego napisu, ale i tak będzie zajebiscie
Wróć do „The Future Past Tour 2023”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość