Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Znowu ta homopropagandaCzy ktoś z forumowiczów wybiera się na koncert Metallici 05.07.2024 na PGE Narodowy w Warszawie?
Ja jadę z kolegą.
Będzie się działo.
Miło, że o mnie pamiętaszJa nie jadę, ale mam kolegę który też nie jedzie! Mam nadzieję że pomogłem!
O Tobie zawszeMiło, że o mnie pamiętaszJa nie jadę, ale mam kolegę który też nie jedzie! Mam nadzieję że pomogłem!
Argument z makulatury fałszywy, bilety wyłącznie elektroniczne i nawet sobie ich nie wydrukujeszNawet Żona pytala, czy ją zabiorę. To powiedziałem, żeby zapytała w pierwszym tygodniu lipca, za rok. Wtedy zacznę ogarniać bilety Papier do dupy w zapasie, wiec nie potrzebuję dodatkowej makulatury
...ja.Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na koncert Metallici 05.07.2024 na PGE Narodowy w Warszawie?
Ja jadę z kolegą.
Będzie się działo.
Czegoś mi ostatnio brakowało na forum... już wiem czegoNawet Żona pytala, czy ją zabiorę. To powiedziałem, żeby zapytała w pierwszym tygodniu lipca, za rok. Wtedy zacznę ogarniać bilety Papier do dupy w zapasie, wiec nie potrzebuję dodatkowej makulatury
A to nie było o mnie? To znaczy, że mam jechać?O Tobie zawszeMiło, że o mnie pamiętaszJa nie jadę, ale mam kolegę który też nie jedzie! Mam nadzieję że pomogłem!
Każdy kto jest moim kolegą może uznać się za drugiego bohatera tego posta wedle uznaniaA to nie było o mnie? To znaczy, że mam jechać?O Tobie zawsze
Miło, że o mnie pamiętasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość