Neon pisze: ↑pn mar 27, 2023 1:41 pm
Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na koncert Metallici 05.07.2024 na PGE Narodowy w Warszawie?
Ja jadę z kolegą.
Będzie się działo.
Znowu ta homopropaganda
Najbliższe koncerty w 2026: Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN, METALFEST Open Air, Metallica ...
Nawet Żona pytala, czy ją zabiorę. To powiedziałem, żeby zapytała w pierwszym tygodniu lipca, za rok. Wtedy zacznę ogarniać bilety Papier do dupy w zapasie, wiec nie potrzebuję dodatkowej makulatury
nugz pisze: ↑pn mar 27, 2023 2:27 pm
Nawet Żona pytala, czy ją zabiorę. To powiedziałem, żeby zapytała w pierwszym tygodniu lipca, za rok. Wtedy zacznę ogarniać bilety Papier do dupy w zapasie, wiec nie potrzebuję dodatkowej makulatury
Argument z makulatury fałszywy, bilety wyłącznie elektroniczne i nawet sobie ich nie wydrukujesz
Neon pisze: ↑pn mar 27, 2023 1:41 pm
Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na koncert Metallici 05.07.2024 na PGE Narodowy w Warszawie?
Ja jadę z kolegą.
Będzie się działo.
nugz pisze: ↑pn mar 27, 2023 2:27 pm
Czegoś mi ostatnio brakowało na forum... już wiem czego
Wiecie może o której będą grały przed Metą zespoły Architects i Mammoth WVH?
Na stronie antyradia jest tylko info, że bramy otwierają od 16-tej a koncert będzie od 20-tej do 23-ciej.
Ostatnio zmieniony ndz cze 23, 2024 3:53 pm przez Neon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem, że są cztery, ale ja jadę na koncert 5.07.2024 a wtedy przed Metą mają grać zespoły Architects i Mammoth WVH.
Na niedzielny koncert się nie wybieram.