UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!

Post autor: WICKER MAN »

UWAGA!

Polski Fan Klub Iron Maiden SanktuariuM organizuje pierwszy ogólnopolski zlot fanów zespołu po koncercie "Żelaznej Dziewicy" w ramach Mystic Festival na Stadionie Śląskim w Chorzowie 29 maja 2005!

Zlot odbędzie się w Rock & Roll Cafe "Leśniczówka" - położonej 10 minut drogi spacerkiem od Stadionu Śląskiego!

Impreza będzie w pełni profesjonalna - planujemy konkursy z atrakcyjnymi nagrodami (między innymi karaoke)
Zlot potrwa aż do rana więc moglibyście zabić czas w oczekiwaniu na poranny pociąg do domu! Będziemy także gościć fanów zespołu z całego świata więc będzie to szansa na nawiązanie nowych i ciekawych znajomości!

Koszt wejściówki to 10 PLN. W cenie darmowe piwo, możliwość wzięcia udziału w konkursach z atrakcyjnymi nagrodami oraz zabawa do białego rana!

Już teraz możecie rezerwować wejściówki! Piszcie maile z tematem "Zlot" na adres: mayer@supermedia.pl
Otrzymacie e-mail zwrotny z namiarami na konto, na które należy wpłacać pieniądze (10 PLN od osoby - razem z Waszymi danymi tzn. nazwiskami Was i osób towarzyszących) oraz innymi informacjami!
Wejście do lokalu będzie odbywało się na podstawie listy imiennej więc nie zapomnijcie dokumentów tożsamości!
Wstęp na zlot mają wszyscy, którzy zapłacili za bilet - nie tylko członkowie naszego Fan Klubu!
Radzimy pospieszyć się z rezerwacją, gdyż liczba biletów jest ściśle limitowana, a będzie to impreza zamknięta!

Wszelkie informacje na temat lokalu - łącznie z mapkami - znajdziecie na: http://www.lesniczowka.art.pl/
Uwaga! Do klubu nie będzie można wnosić własnego alkoholu.

Czekamy na Wasze sugestie odnośnie imprezy i pomysły na dodatkowe atrakcje! Możecie wypowiadać się w tym temacie.
Odpowiemy także na wszelkie pytania odnośnie zlotu!

Oto adres lokalu:
D.P.T. Artystów Muzyków "Leśniczówka"
41-500 Chorzów, Al.Muzyków 1
tel. (32) 2410-725
http://www.lesniczowka.art.pl/

UWAGA! Pieniądze za zlot możecie wpłacać TYLKO do soboty 21 maja!

UPDATE!! UWAGA!!

Oto ostatnia szansa zapisania się na zlot dla osób, które nie zdążyły wpłacić pieniędzy za wejściówkę!

Jeśli nie zdążyłeś wpłacić MaYeR'owi pieniędzy za zlot, oto co powinieneś zrobić, aby zostać wpisanym na listę gości i bawić się z fanami Iron Maiden z całego świata do białego rana po chorzowskim koncercie!!

- Wyślij na adres e-mail: wickerman@interia.pl (temat: ZLOT) swoje imię i nazwisko (+ ewentualnie nick z forum). Jeśli chcesz zapisać kilka osób to podaj także dane Twoich znajomych.
- Zostaniesz wpisany na specjalną rezerwową listę gości. W dniu koncertu od godziny 11.00 do 12.00 będziemy przyjmować wpłaty za wejściówki (10 PLN od osoby). Chętnych prosimy o przybycie pod kasę Skansenu obok bramy numer 7. Spotkacie tam mnie i MaYeR'a i osobiście będziecie mogli zapłacić za wejście na zlot. Po dokonaniu wpłaty Wasze nazwisko zostanie przeniesione na oficjalną listę gości. Jeśli jednak nie zjawicie się i nie wpłacicie pieniędzy, zostaniecie usunięci z listy rezerwowej. Nie zapomnijcie wziąć ze sobą dokumentu tożsamości!
Czekamy na Wasze zgłoszenia!

UWAGA!! Lista rezerwowa jest już zamknięta!!

-------------------------------------------------------------------------------------

Dla zainteresowanych:

Jeżeli chcecie, proponuję się spotkać 30 minut po zakończeniu koncertu przy wejściu do skansenu [bo wszelkie wyjścia/bramy jak wiadomo będą zatłoczone] i iść razem do Leśniczówki. Skansen znajduje się zaraz obok stadionu. Musicie wyjść bramą numer 7. Skansen jest dosłownie kilkanaście metrów od tej bramy. Najlepiej kiedy będzie jeszcze jasno sprawdźcie gdzie on mniej więcej jest, żeby potem nie było problemów.

Tak wygląda brama #7:
Obrazek
A ten tunel który tam widzicie prowadzi na płytę stadionu.

Tu z kolei mapka:

Obrazek
"Górnośląski Park Etnograficzny" to właśnie ten skansen. Spotykamy się gdzieś w miejscu, które zasłania ta strzałka. Przynajmniej wiecie po której to stronie stadionu mniej więcej.

Jakby ktoś miał wątpliwości co do dojścia do wejścia do Skansenu:
Stojąc plecami do bramy #7, idzcie kilka kroków w dół i lekko na lewo jest mały drewniany domek, na którym gdzieś pisze "Kasa", a obok zaraz brama, nad którą pisze "Skansen".

Tu jest zdjęcie zrobione z terenu skansenu, widać na nim właśnie bramę numer 7:
Obrazek

Niestety nie mam innych zdjęć, które lepiej potrafiłby przedstawić miejsce, w którym się spotykamy.
Pamiętajcie, 30 minut po koncercie. Myślę, że to wystarczająco dużo czasu. Wychodzenie ze stadionu raczej przebiega sprawnie. Jak będzie dziwnie mało osób, to pewnie poczekamy trochę dłużej.

W razie problemów z dotarciem na zlot dzwońcie do Pani Dominiki z Leśniczówki! (0)-691-755-933

-------------------------------------------------------------------------------------

UWAGA!

- Przy wejściu lub w środku każdy z Was dostanie kupon, który uprawnia do odebrania jednego darmowego piwa!
- Przynieście płyty CD lub CD-R (nie CD-RW!) z muzyką w mp3 lub cd-audio!
- Jeśli macie możliwości załatwienia programów do karaoke lub mp3 z utworami Maiden bez nagranego wokalu to proszę, weźcie je ze sobą!
- Leśniczówka będzie mogła nas przyjąć od 23.00. Wchodząc do klubu nie możesz raczej z niego wyjść.
- Impreza potrwa max. do 7 rano, ale zastrzegamy możliwość wcześniejszego jej zakończenia.

Do zobaczenia! :beer
Ostatnio zmieniony śr cze 01, 2005 2:19 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 9 razy.
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!

Post autor: Slav The Great »

No to imprezaaaaaaaa :D :D
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Ja mam tylko nadzieję że to piwo,to PIWO a nie Warka Strong... :x
El Dorado

Post autor: El Dorado »

Żelazny pisze:Ja mam tylko nadzieję że to piwo,to PIWO a nie Warka Strong... :x
ojjj tak!! :beer

Ile osob sie zmiesci tam? bo ja byc moze zamowie 53 wejsciowki chociaz sam nie wiem jeszcze.. ja bym chciał byc ale nie iwem jak reszta ludzi
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Żywiec. :beer :wink:

Tobink --> Jeszcze ustalimy konkretnie ile osób wpuścimy, ale jakby co to daj znać...
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

WICKER MAN pisze:Żywiec. :beer :wink:
no ba :D czyli jednak Leśniczówka - i kto o niej tu wspominał , no kto :P :wink: jesli sie nie zobaczymy na gigu to po juz na bank :beer
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

No a ile osób tak orientacyjnie moze wejść na tą imprezke?
Żebym wiedział jak bardzo mam si e śpieszyć z decyzją?
UP THE IRONS!! :solo
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Post autor: _Sand_man_ »

No to luzik bardzo sympatycznie że się udało załatwić obiekt blisko stadionu. Postaram się być tam :rocx a browar żywiec jak najbardziej może być :D
Awatar użytkownika
sobota
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: sobota »

heh, u mnie w sklepie jest takie piwo co sie nazywa PIWO... ale nie wiem czy chciałbyś toto pić (1,29 PLN za pół litra :wink: )
Awatar użytkownika
Szary
-#Charlotte
-#Charlotte

Zlot fanów po koncercie!

Post autor: Szary »

No to super! Zaraz rezerwuje 3 miejscówki :D
Nitek
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Nitek »

WICKER MAN pisze: Już teraz możecie rezerwować wejściówki! Piszcie maile z tematem "Zlot" na adres: mayer@supermedia.pl
Otrzymacie e-mail zwrotny z namiarami na konto, na które należy wpłacać pieniądze (10 PLN od osoby - razem z Waszymi danymi tzn. nazwiskami Was i osób towarzyszących) oraz innymi informacjami!
juz teraz musi byc pelna lista czy przez kilka dni moze to byc poprostu x osob i oplacone to x osob ?? :) nie zebym nie wiedzial jak znajomi sie nazywaja :) :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

S1MON pisze:no ba :D czyli jednak Leśniczówka - i kto o niej tu wspominał , no kto :P :wink: jesli sie nie zobaczymy na gigu to po juz na bank :beer
Kto? Nie pamiętam? :P :wink:
:beer S1MON, Slav i inni, którzy nam pomogli w wyborze miejsca! :D
tom_azs pisze:No a ile osób tak orientacyjnie moze wejść na tą imprezke?
Żebym wiedział jak bardzo mam si e śpieszyć z decyzją?
Jeszcze zobaczymy. Lokal posiada ok. 100 miejsc siedzących w środku + ogródek. Zawsze możemy wpuścić trochę więcej osób - w końcu o tej porze roku nie powinno być tak zimno. :) Ale lepiej zdecydujcie się już niedługo...

Nitek --> Wpłacając kasę na konto powinienneś w opisie podać dane osób wchodzących. Więc jeśli płacisz za x osób to powinienneś podać x nazwisk na listę, ale ewentualnie możemy to dla Ciebie zmienić. ;) Kontaktuj się z Mayer'em - on się tym zajmuje.
Awatar użytkownika
Eol_Eddie
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Eol_Eddie »

JA jestem z Wielkopolski wiec powiem LECH. ewentualnie TYSKIE(bo bedziemy niedaloeko TYCH) :lol:
UpTheIrons
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Post autor: amaZona »

Tego przegapić nie mogę :D :beer
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

... a na ich `malym` podescie bedziemy wystepowac :lol: i w kominku napalimy :twisted:
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Slav The Great »

a co z komputerem?tam jest czy trzeba załatwic??
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

komp jest za barem :) łatwy w obsludze - mp3 lecą :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Slav The Great pisze:a co z komputerem?tam jest czy trzeba załatwic??
Jest. Trzeba tylko ewentualnie przenieść go na scenę.
Zdzicho
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Zdzicho »

A mają tam może wino, czy trzeba przynieść swoje :beer :D
Vansyk
-#Invader
-#Invader

Post autor: Vansyk »

mysticman pisze:A mają tam może wino, czy trzeba przynieść swoje :beer :D
o, to pytanie jest do rzeczy :D

a co do obecnosci mojej, okaze sie jak reszta ekipy sie pisze na to, dam znac na dniach ;)
Pijesz? Nie pisz.
ODPOWIEDZ