Pozdrawiam.
Okładki do bootlegu z Chorzowa (Audio i DVD)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Okładki do bootlegu z Chorzowa (Audio i DVD)
Witam. Pomyslałem ze by sie przydał ten temat, bo teraz jest tego sporo w dziale "Materiały Audio/Video..". Także zachęcam do prezentowania swoich projektów!!
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony wt cze 28, 2005 11:24 am przez gorbag, łącznie zmieniany 1 raz.
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: Okładki do bootlegu z Chorzowa (Audio i DVD)
no i moim zdaniem przydalaby sie jeszcze okladka do DVD 
no to tutaj mozna to wszystko wklejac... dla pewnosci zmienilem nazwe tematu 
Masz na myśli taką prostokatną a nie kwadratową?Metalophil pisze:no i moim zdaniem przydalaby sie jeszcze okladka do DVD
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Metalophil
- -#Moonchild

tak - taką co by pasowała do pudełka DVDEvE pisze:Masz na myśli taką prostokatną a nie kwadratową?Metalophil pisze:no i moim zdaniem przydalaby sie jeszcze okladka do DVD
Jestem jednym z tych, którzy ogromną wagę przywiązują do wyglądu kolekcji bootków. Dlatego chcę w imieniu swoim i mnie podobnych podziękować temu, któremu chciało się stworzyć to dziełko powyżej. Podoba mi się.
Przyłączam się też do apelu Metalophila o okładkę dvd. Może ktoś ze smykałką zrobiłby to dla dobra ogólnego. Z moimi umiejętnościami komputerowymi potrwałoby to bowiem wieki całe. Zależy mi zatem na wsparciu, bo wersja dvd to jedyna, jak dotąd, którą dysponuję.
W związku z powyższym, zapytam w tym miejscu nieśmiało: czy ktoś zaoferowałby mi moż bootka audio z Chorzowa? Czekam na propozycje...
Przyłączam się też do apelu Metalophila o okładkę dvd. Może ktoś ze smykałką zrobiłby to dla dobra ogólnego. Z moimi umiejętnościami komputerowymi potrwałoby to bowiem wieki całe. Zależy mi zatem na wsparciu, bo wersja dvd to jedyna, jak dotąd, którą dysponuję.
W związku z powyższym, zapytam w tym miejscu nieśmiało: czy ktoś zaoferowałby mi moż bootka audio z Chorzowa? Czekam na propozycje...

Wersja tyłu na CD, robocza. Jak ktoś ma jakieś sugestie i pomysły to czekam. Prosiłbym autora zdjęcia tego z tyłu o przysłanie mi jak największej wersji (zdjęcie zrobił bodajże Stranger), bym zrobił większą rozdzielczość i ew. okładkę DVD, którą też mogę wykonać. W grafice siedzę już dłuższy czas.
pozdrowienia
Nightmares... forever calling me
Nightmares... now we rest in peace
-
sic_knot
- -#Wrathchild

nooo kurde, super wypas okładeczka
. Rób coś dalej a damy rade!. Postaraj się na przód dać jakąś taką podobnie fajną :>.
nooooooooooo świetny jest ten tył.
I pasuje do przodu zrobionego przez Andrzeja. Wymiatasz
I pasuje do przodu zrobionego przez Andrzeja. Wymiatasz
Prosze da mi ktos zdjecie z Troopera? Bo nie umie znalezc 
BTW tyl ten nowy mi sie podoba
BTW tyl ten nowy mi sie podoba
Świetne te okładki. Może ktoś jeszcze by coś zrobił to wybrało by się tą najlepszą wersję 
- real_alien
- -#Long distance runner

W/g mnie najlepszy zestaw to front od Andrzeja i back od Macio.Mena (lubisz Village People czy co?
)
Andrzej, mógłbyś podesłać mi tą czcionkę co napisałeś "Poland, we..." z przodu? Mam jeszcze parę pomysłow i takiej czcionki szukam.Andrzej78 pisze:W środkowej okładce brakowało Revelations (już jest poprawiona)
Przód się robi. Do tyłu też coś dodam. Nad DVD myśle jak będzie wyglądać, ale zrobię na bank.
Ponawiam apel o większe zdjęcie do Strangera lub kogoś innego
moge podeslac na maila dvd fonta jak ktos chce
Front do CD:

DVD będzie tak samo, tylko wyższe. Proszę o komentarze i sugestie.
Dla mniej wprawnych oczu: są tu tylko okładki z Early Days Era.

DVD będzie tak samo, tylko wyższe. Proszę o komentarze i sugestie.
Dla mniej wprawnych oczu: są tu tylko okładki z Early Days Era.
Wow, naprawdę bardzo fajne! Takie jakies... "smooth"
Jedyne co mi przychodzi na myśl to żeby ten pasek tytułowy był wyżej, tak w 3/4 albo 2/3 wysokości - nie w połowie. Ale to tylko takie moje małe głupotki. I tak jak dla mnie bomba! Sam się bawiłem kiedys w grafice. Drogi autorze - :beer
Jedyne co mi przychodzi na myśl to żeby ten pasek tytułowy był wyżej, tak w 3/4 albo 2/3 wysokości - nie w połowie. Ale to tylko takie moje małe głupotki. I tak jak dla mnie bomba! Sam się bawiłem kiedys w grafice. Drogi autorze - :beer
macio okladka calkiem w ciasto
tzn bardzo zajefajna
jakos odroznia sie od innych okladek boot'ow na ktorych sa zazwyczaj zdjecia z koncertow...
a zawsze takie zdjecie mozna walnac na tylniej stronie...
pozdro
a zawsze takie zdjecie mozna walnac na tylniej stronie...
pozdro
ja bym właściwie to co zrobił Macio.Men z tymi okłądkami dała jako wkładkę albo to pod płytą co jest.
Bo chyba fajniej by wyglądało na okładce jakeiś zdjęcie Live, z koncertu.
Taka tylko moja sugestia.
Bo chyba fajniej by wyglądało na okładce jakeiś zdjęcie Live, z koncertu.
Taka tylko moja sugestia.