U mnie: Out Of The Silent Planet
O dziwo, ten utwór wpadł też w uch mojej młodszej siostrze i kilku kumplom
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Jakby ptrzeć pod tym kontem to większość tematów trzebaby było pozamykaćzygfryd pisze:OMG. Skąd ja to mam pamiętać. I co to kogo obchodzi poza tym?

Ironi cos takiego nagrali?Żelazny pisze:Wydaje mi się że była to Bania U Cygana

:beerThunderBird pisze:Ps.Lifthrasil , to ja Nomad z forum Gondolin, cześć
No jasne, coś Ty nie wiedziałLifthrasil pisze:Ironi cos takiego nagrali?Żelazny pisze:Wydaje mi się że była to Bania U Cygana

No, to szacuunHallowed pisze:No jasne, coś Ty nie wiedziałLifthrasil pisze:Ironi cos takiego nagrali?Żelazny pisze:Wydaje mi się że była to Bania U Cygana
trafiłes w 10 :beer , u mnie podobnie- pierwszy kontakt z tym zespolem to I edycja BB, pozniej sobie zapozyczylem BNW na kasecie i grzalem rownoThunderBird pisze:Wicker Man bo go pierwszego usłyszałem ,w programie Big Brother, w sumie tylko refren,ale jest.Puszczali go jak odchodził taki chłopak ,on był fanem Iron Maiden. Przynajmiej tak twierdził.
heh to zaczynaliśmy podobnie, a wiesz ,ze takie rzeczy budują sentyment, zresztą tam dwie osoby słuchały Maiden, Gulczas i właśnie Piotrek Lato, ja juz znałem Maiden ,to znaczy wiedziałem ze taki zespół jest i chciałem coś posłuchać, bo słyszałem że świetne, w tym czasie(a był to jakoś kwiecień 2001) moim nr.1 był KISS.Bonzo pisze:trafiłes w 10 :beer , u mnie podobnie- pierwszy kontakt z tym zespolem to I edycja BB, pozniej sobie zapozyczylem BNW na kasecie i grzalem rownoThunderBird pisze:Wicker Man bo go pierwszego usłyszałem ,w programie Big Brother, w sumie tylko refren,ale jest.Puszczali go jak odchodził taki chłopak ,on był fanem Iron Maiden. Przynajmiej tak twierdził.

Taki "światły i ambitny prawicowiec i obrońca wszystkiego co polskie", wróg TVP, RMF i Wyborczej, a oglądał popłuczyny zachodniej produkcji.ThunderBird pisze:heh to zaczynaliśmy podobnie, a wiesz ,ze takie rzeczy budują sentyment, zresztą tam dwie osoby słuchały Maiden, Gulczas i właśnie Piotrek Lato, ja juz znałem Maiden ,to znaczy wiedziałem ze taki zespół jest i chciałem coś posłuchać, bo słyszałem że świetne, w tym czasie(a był to jakoś kwiecień 2001) moim nr.1 był KISS.ThunderBird pisze:Wicker Man bo go pierwszego usłyszałem ,w programie Big Brother, w sumie tylko refren,ale jest.Puszczali go jak odchodził taki chłopak ,on był fanem Iron Maiden. Przynajmiej tak twierdził.