Nowe Covery
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nowe Covery
http://muzyka.onet.pl/10175,1379314,newsy.html Co wy o tym powiecie?
Re: Nowe Covery
Mam pytanie; jeśli będą na B-side to oznacza to, ze będą też na CD singlu?? Jeśli tak, to chyba nastepny singielek będzie mój 
tak ale na drugiej stronie płyty :laughwojteq pisze:Mam pytanie; jeśli będą na B-side to oznacza to, ze będą też na CD singlu?
kurde nagrali by keidyś jakiś naprawde ciekawy cover, jak doctor doctor a nie takie cuś, mnie nie podnieca to
- likipiki
- -#Lord of the flies

no covery to fajna rzecz na b'side'ach zawsze jakaś atrakcja ;]
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
o matko, Hocus pocus
Ale te covery prawdopodobnie nie będą mieć jakieś brzmienia genialnego. tak mi się coś kojarzy, że tak mówili
Ale te covery prawdopodobnie nie będą mieć jakieś brzmienia genialnego. tak mi się coś kojarzy, że tak mówili
Pisał już kiedyś ktoś o tym- wtedy tylko o thinlizzy i focus
X
No wiesz, biorąc pod uwagę dyskuję o wtórności i schematyczności Ironów, to nagranie kolejnego coveru U.F.O. nie wniosłoby nic nowego. Doctor Doctor, choć chwytliwe, to proste, jak budowa cepa...Matek pisze:kurde nagrali by keidyś jakiś naprawde ciekawy cover, jak doctor doctor a nie takie cuś, mnie nie podnieca to
A kawałek Hocus Pocus holenderskiej kapeli Focus może być niezwykle ciekawy, jako że numer nie jest aż tak prosty, a przeciwnie - jest to numer instrumentalny utrzymany w stylu starego prog-rocka (Jethro etc), z fletem poprzecznym, organami hammonda i jodłowaniem włącznie
Ostatnio zmieniony pt wrz 01, 2006 1:18 pm przez Celestial, łącznie zmieniany 1 raz.
Aces High cpt. Dickinson!
-
paulek
- -#Lord of the flies

Focus nagrali - REWELAJKA, na trzy gitarki to pewnie się pobawili z partiami gitarki rytmiczxnej i z solówkami; bardzo się cieszę
hocus pocus już Helloween zrobił, ale zobacyzmy jak Bruce jodłuje 
Może lepiej żebyśmy się nie dowiedzieli? To może nie być dobry pomysł w jego wykonaniu
a moze dobry...jak wydadza to sie przekonamy 
I wszystkie te 4 covery mają być na jednym singlu? Hmm, można się nim powaznie zainteresować.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ciekawe tylko czy to pewna informacja?
Zespół może zrobić tak, że w Europie umieści np. 2 covery i 2 zapewne w Japonii.
Wątpliwe jest, że wszystkie znajdą się na singlu, ale czas pokaże.
Wątpliwe jest, że wszystkie znajdą się na singlu, ale czas pokaże.
Pewnie będą dwa wydania singla żeby wszystko sie zmieściło.
I może będzie 12 calowe wydanie też
I może będzie 12 calowe wydanie też
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Wydadzą jeszcze dwa single poprostu
Po dwa covery na każdym i po problemie 
Jestem bardzo ciekawy tego Angela i Space Truckin :]
na single pewnie pojdzie DW i mam nadzieje ze out of the shadows
i takim o to sposobem na single pójdą wszystkie słabe utwory z AMOLAD (DW, Ben, Out Of The Shadows)Dziku pisze:na single pewnie pojdzie DW i mam nadzieje ze out of the shadows