Recenzja AMOLAD w Przekroju
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Recenzja AMOLAD w Przekroju
dla mnie zawsze będzie kwiatkiem do kożucha
chociaz na ostatniej płycie wypadł nawet jak dla mnie o dziwo dobrze 
Absolutnie sie podpisuje pod tym. Niektorzy sprawiaja wrazenie jakby ten zespol ich nudzil, wszystko co robia krytykuja i sami wiedza najlepiej co i jak powinni robic. Dziwi mnie takie podejscie "oddanych fanow"BartSmith pisze:Wogóle niektórzy zachowują się jakby Maiden ich nudził.
Ten koleś z Przekroju to chyba jakiś fanatyk Motorhead skoro ich tak chwali a jedzie po Maiden. Trzeba być obiektywnym. Takie moje zdanie 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

W Mystic Art Motrohead dostał od niego 10/10 . Sorry, ale nie wydaje mi się, aby to aż tak genialne było (nie słuchałem nowej płyty, ale zmian sie nie spodziewam)
Filik10 pisze:W Mystic Art Motrohead dostał od niego 10/10 . Sorry, ale nie wydaje mi się, aby to aż tak genialne było (nie słuchałem nowej płyty, ale zmian sie nie spodziewam)
Twierdzę,że Motorhead za samą legendę 5/10 zasługuje.
A nowe Maideny to podobno biadolenie niesamowite. Nie wiem, sam nie mówię, bo nie słuchałem,ale jakoś mimo wszystko nie pali mi się do tego. Spodziewam się ciągle tego samego.
-
Deleted User 357
A co to ma do tego że ktoś uważa że 10/10 to za dużoBlood Brother pisze:
Poza tym równie dobrze można powiedzieć że 1000 innych kapel zasługuje na coś tam za samą legendę
-
Filik10
- -#Clairvoyant

W Mystic Art Motrohead dostał od niego 10/10 . Sorry, ale nie wydaje mi się, aby to aż tak genialne było (nie słuchałem nowej płyty, ale zmian sie nie spodziewam)
I wiele kapel tak maPoza tym równie dobrze można powiedzieć że 1000 innych kapel zasługuje na coś tam za samą legendę
Zauważmy, iż recenzję wielu "maniaków" którzy dają po gaciach na widok Ironów również dają każdemu albumowi 10/10. Typowa ludzka mentalność.Każdy fan da najwyższą ocenę czemuś co dla niego jest "grejt" i boskie.
-
Deleted User 357
A Szubrycht jest właśnie takim fanem Motorhead 
I dlatego dał 10/10 mimo, iż nowy Motorhead jest wg. mnie very lame.Żelazny pisze:A Szubrycht jest właśnie takim fanem Motorhead
Jakie kretyńskie myślenie. Lemmy'emu pyta stanie i też trzeba się cieszyć bo to legenda. Lol.Blood Brother pisze:Filik10 pisze:W Mystic Art Motrohead dostał od niego 10/10 . Sorry, ale nie wydaje mi się, aby to aż tak genialne było (nie słuchałem nowej płyty, ale zmian sie nie spodziewam)
-
Szczurza Pomoc
- -#Wrathchild

Witam się:).
Jeśli dziennikarz pisze że Bruce jest gorszy bo nie ma przepitego głosu i potrafi śpiewać, że Ironi są gorsi bo mogłaby grać jedna gitara a nie trzy (bo czemu nie) i że powinni zaszyć się w rozkosznym kurwidołku lat `80-tych zamiast próbować czegoś nowego to dziennikarz jest "be". Jeśli główny zarzut stawiany Ironom jest taki że nie są tacy jak Motorhead to dziennikarz jest "be".
"Be, be, be, kopytka niosą mnie"
Pięć za legendę, pięć dla samej płyty, oderwanej od legendy;).Żelazny pisze:A co to ma do tego że ktoś uważa że 10/10 to za dużo
Posłuchaj to się zdziwisz. Mnie ta płyta na początku wręcz odrzuciła swoją innością.Blood Brother pisze:Spodziewam się ciągle tego samego.
Lepiej założyć jakiś "poważny" temat. Np. o globalnym ociepleniu i emisji szkodliwych gazów.Jeszcze trochę to Bruce pierdnie i trzeba będzie nowy temat zakładać.
Dla ciebie jest odwrotnie?no tak bo dla 90% forumowiczów jeżeli dziennikarz źle napisze o IRON MAIDEN jest "be" Evil or Very Mad a jeżeli dobrze jest "cacy" Twisted Evil
Jeśli dziennikarz pisze że Bruce jest gorszy bo nie ma przepitego głosu i potrafi śpiewać, że Ironi są gorsi bo mogłaby grać jedna gitara a nie trzy (bo czemu nie) i że powinni zaszyć się w rozkosznym kurwidołku lat `80-tych zamiast próbować czegoś nowego to dziennikarz jest "be". Jeśli główny zarzut stawiany Ironom jest taki że nie są tacy jak Motorhead to dziennikarz jest "be".
"Be, be, be, kopytka niosą mnie"
I've lived in filth I've lived in sin
And I still smell cleaner than the shit you're in
Witamy! 
Fajna xwka- chyba się polubimy
Herki- Lemmemu już pyta nie statnie- papierosy i wiek raczej zrobiły swoje
Może po całym słoiczku viagry, na może pól minuty, ale szczerze wątpie
Może na jakiejś trasie wspominkowej
[/url]
Fajna xwka- chyba się polubimy
Herki- Lemmemu już pyta nie statnie- papierosy i wiek raczej zrobiły swoje
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Ja nie widzę w nowym Motorhead nic odkrywczego... z resztą już od kilku albumów. Grają przyzwoicie, ale ciągle to samo jak dla mnie.Szczurza Pomoc pisze:Posłuchaj to się zdziwisz. Mnie ta płyta na początku wręcz odrzuciła swoją innością
-
Szczurza Pomoc
- -#Wrathchild

Pisałem o płycie Ironów:).
I've lived in filth I've lived in sin
And I still smell cleaner than the shit you're in
Kumpel mówił że mu stała po koncercie w Warszawie. W szczegóły nie wnikałem.Szczur22 pisze:Herki- Lemmemu już pyta nie statnie- papierosy i wiek raczej zrobiły swojeMoże po całym słoiczku viagry, na może pól minuty, ale szczerze wątpie
Może na jakiejś trasie wspominkowej
Swietny artykul . Prawdziwy bardzo. Meshugga , Dep , Sun O)))
hehe. tu chyba Pan Jarek mial racje najwieksza, kazda ostatnia plyta tych trzech zespolow bije na glowe ostatnie produkcje Maiden jak i Motorhead.
Co bym zmienil to jedynie obnizyl ocene, o jedna kropczke w dol, w obu przypadkach.
Co bym zmienil to jedynie obnizyl ocene, o jedna kropczke w dol, w obu przypadkach.
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jak tak to się zgadzam płyta jest bardzo dobraSzczurza Pomoc pisze:Pisałem o płycie Ironów
No prosze a ja myslalem ze tylko maniacy na SANKTUARIUM saBlood Brother pisze:A nowe Maideny to podobno biadolenie niesamowite. Nie wiem, sam nie mówię, bo nie słuchałem,ale jakoś mimo wszystko nie pali mi się do tego. Spodziewam się ciągle tego samego.
motorheada nowego słyszałem i dałbym mu 8,5/10
ironom dałem 10/10, ale w końcu jestem stronniczy
(jak zresztą 87,5% forumniaków)
ironom dałem 10/10, ale w końcu jestem stronniczy
(jak zresztą 87,5% forumniaków)
"Każdego dnia rodzi się jakiś głupiec i wy się nie spóźniliście"