Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Żelazna Kolekcja
A u mnie wyszly na wolność i stoją na półce z płytami obok "friendsow" żony 
No właśnie mam lekki dylemat, bo bez pudełka wygladają znacznie lepiej
www.MetalSide.pl
Figurkę NECA to wolę zdecydowanie poza pudełkiem, ale POPy chyba jednak w kartonie 
- Emilio
- -#Lord of the flies

Nie widzę sensu żeby trzymać to w kartonie, chyba że bym chciał sprzedać z zyskiem za kilka lat 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
dokladnie, kupione - rozpakowane - korzystane jak z płytami, a nie trzymane pod folią 
I mały update po odnalezieniu kartonu z VHSami.gumbyy pisze: ↑pt lis 01, 2024 10:11 pm Wbiłem swoje wszystkie CD, vinyle, single itp. na Discogs: https://www.discogs.com/user/gumbyy666/ ... _order=asc
Wyszło 104 sztuki
CD - 28
CDs - 39
DVD - 4
LP - 9
LPs 7" - 3
LPs 10" - 1
LPs 12" - 20
105 pozycji na stanie (nie ma tego wydania na Discogs, więc sam muszę to dodać za jakiś czas
+1 VHS

www.MetalSide.pl
gumbyy więcej fotek wrzucaj, bo lepiej się ogląda niż czyta takie updates.
BTW zacząłeś już laserdisc zbierać?
Jakby co mogę mieć maiden England na zbyciu ;-j
BTW zacząłeś już laserdisc zbierać?
Jakby co mogę mieć maiden England na zbyciu ;-j
#106 w kolekcji
Singiel z serii "The First Ten Years" - dziesięciu podwójnych singli wydanych na CD. Obecnie mam 8/10, więc jeszcze dwa mi brakuje do kompletu
A cała moja kolekcja wydawnictw IM na Discogs: https://www.discogs.com/user/gumbyy666/collection

Singiel z serii "The First Ten Years" - dziesięciu podwójnych singli wydanych na CD. Obecnie mam 8/10, więc jeszcze dwa mi brakuje do kompletu
A cała moja kolekcja wydawnictw IM na Discogs: https://www.discogs.com/user/gumbyy666/collection

www.MetalSide.pl
Akurat pod nowa trase udalo sie kupic ;-j
I taka piękność dzisiaj dotarła:
Zestaw 2 singli "Virus", w digipackch chowanych do slipcase'a, a do kompletu 5 pocztówek

Zestaw 2 singli "Virus", w digipackch chowanych do slipcase'a, a do kompletu 5 pocztówek

www.MetalSide.pl
www.MetalSide.pl
Z kim trzeba się zadawać żeby taki prezent otrzymać?
Elegancko, chyba jedyne wydawnictwo Maiden które jeszcze naprawdę bym chciał
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ile to jest teraz warte ?Po ile chodzi?
Ja ten box nabyłem gdzieś rok po premierze w Media Markt za około 200-250 ,pamiętam ,że to od groma kasy było.
Ja ten box nabyłem gdzieś rok po premierze w Media Markt za około 200-250 ,pamiętam ,że to od groma kasy było.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Metallica 19.05 ; Garbage 30.05(?) ;Savatage + 11.08
- Saimon1995
- -#Moderator

Ja dostałem na komunię od babci
I to był wtedy naprawdę konkret wydatek.
Taki bezbożny prezent? Skandal 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Box kosztował 800 zł.
Ostatnio zmieniony pn lut 03, 2025 10:18 pm przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl