Rammstein
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rammstein
Ciekawe czy znów do Polski zawitają:)...wogóle to czy bedzie europejska trasa promująca tą nową płytę?
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Pewnie tak 
Re: Rammstein - Benzin
kurde mam nadzieje ze nie za szybko, zeby sie nie okazalo ze to same odrzuty z innych plyt, bo wyjdzie kicha ...Rainmaker. pisze:szybko z tym nowym albumem jadą
a co do Benzin, nie powiem zeby mnie jakos specjalnie urzekl ale jest to przyzwoite granie do jakiego R+ juz nas przyzwyczail. Btw. to 'hey hey' w tle na poczatku utworu brzmi zupelnie jak to z utworu 'Firestarter' Prodigy.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Re: Rammstein - Benzin
kobi pisze:kurde mam nadzieje ze nie za szybko, zeby sie nie okazalo ze to same odrzuty z innych plyt, bo wyjdzie kicha ...Rainmaker. pisze:szybko z tym nowym albumem jadą
Ale jak na razie "Benzin" dobrze wróży
Trasy promocyjnej nowej płyty ma nie być.
Za to DVD z trasy Reise Reise już w październiku/listopadzie :rocx
Co do nowego kawałka to daje nadzieje, że płyta będzie lepsza od Reise Reise. Większość utworów powstała jeszcze za czasów pisania płyty Mutter, więc klimat bedzie zblizony bardziej do niej. Moim zdaniem świetnie
Co do nowego kawałka to daje nadzieje, że płyta będzie lepsza od Reise Reise. Większość utworów powstała jeszcze za czasów pisania płyty Mutter, więc klimat bedzie zblizony bardziej do niej. Moim zdaniem świetnie
skad wiesz, ze trasy promocyjnej ma nie byc 
Sam zespół zapowiedział, że nie bedzie trasy promocyjnej już jakis czas temu. Poza tym musza jeszcze dokonczyć tą z Reise Reise (Japonia, Korea, Ameryka Płd - odłorzone z powodu wypadku Tilla na scenie)S1MON pisze:skad wiesz, ze trasy promocyjnej ma nie byc
To są tylko odrzutykobi pisze:kurde mam nadzieje ze nie za szybko, zeby sie nie okazalo ze to same odrzuty z innych plyt, bo wyjdzie kicha
jaki Till mial wypadek
ja nic nie wiem
benzin nie kładzie na łopatki, ale nie jest zapychaczem...
ooo, ja jeszcze reise, reise nie kupiłem a oni już nową szykują
szykuje się ofensywa rammsteina
szykuje się ofensywa rammsteina
Ładny początek, pierwsze skojarzenie miałem z Keine Lust
, ale dalej...mam wrażenie że to wsyztsko już było...Choć w sumie to tylko kilkanaście sekund, za wcześnie na osądy.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Nowy album "Rosenrot" prawdopodobnie ukaże się 31 października
http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl. ... 2d4bbad978
aaa co do "Benzin" to kawałek rządzi
:solo
http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl. ... 2d4bbad978
aaa co do "Benzin" to kawałek rządzi
mam nadzieję, że nowa płytka będzie tak dobra jak "Reise Reise"
A co do "Benzin" - może nie jest tak świetne jak np. Keine Lust, ale też jest niezłe (zobaczymy, to był tylko fragment utworu) :rocx
Widzieliście juz teledysk do Benzin? moim zdaniem jest to jeden z gorszych teledysków jaki nagrał Rammstein w całej karierze. w porównaniu ze świetnymi Du Hast, czy przede wszystkim Ich Will ten wypada strasznie kiepsko.
Co do zawartości muzycznej, to po przesłuchaniu dema można było praktycznie wydać opinię. Nie jest to może dokładnie taki Rammstein jaki lubię, ale moim zdaniem jest lepszy od większości utworów z Reise Reise.
Co do zawartości muzycznej, to po przesłuchaniu dema można było praktycznie wydać opinię. Nie jest to może dokładnie taki Rammstein jaki lubię, ale moim zdaniem jest lepszy od większości utworów z Reise Reise.
po drugim przesluchaniu stwierdzam , ze poki co tak nie jestWrathchild_88 pisze:mam nadzieję, że nowa płytka będzie tak dobra jak "Reise Reise"
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ja też. Trochę komerchą zalatuje...
Zgadzam się. W teledysku jeżdżą jakimś wozem strażackim i rozwalają wszystko po drodze.Piwowarus pisze:moim zdaniem jest to jeden z gorszych teledysków jaki nagrał Rammstein
Ja Rammstein nie trawie i ta plyta tez taka srednia 
Przesłuchałem Rosenrot i moge powiedzieć tylko jedno: WIELKA KUPA. Utwór Stirb nicht vor mir brzmi jak nagranie Brainstorm! Najlepiej przemilczeć ten album. Mówią, że następna płyta ma być powrotem do pierwszych 2 płyt. Zobaczymy co nam pokażą wtedy, bo jeśli znowu nagrają cos w stylu Reise, Reise bądź Rosenrot to ja dziękuję.
ja sie nie zgodzę, że wielka kupa.. moim zdaniem trochę słychać, że wiekszość kawałków to odżyty z sesji po poprzednich albumach. więc nie ma mowy, żeby to byłby poziom Muttera. ale, aż tak źle, żeby kupą to określać to nie jest.
4 raz slucham...jest lepiej niz za 1 razem