Miejsca potwierdzonych shows 2008-EU
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Miejsca potwierdzonych shows 2008-EU
Ile forów tyleż opcji, dla własnej ciekawości ,klarownej wiedzy i niemal urzędniczej ścisłości zabawmy się w detaktywów!!!Uwaga wpisujemy TYLKO potwierdzone daty - strzeżmy się insynuacji i domysłów-[shadow=red]DO DZIEŁA !!!!!!![/shadow]
Re: Miejsca potwierdzonych shows 2008-EU
no to jesli chodzi o Europe to oficjalnie potwierdzony jest tylko wystep w Niemczech na Wacken 31 lipca-2 sierpnia 2008
Rosja- Siewierodwińsk (obwód archangielski) 21 sierpień.faust pisze:Ile forów tyleż opcji, dla własnej ciekawości ,klarownej wiedzy i niemal urzędniczej ścisłości zabawmy się w detaktywów!!!
a skąd Ty żeś to wytrzasnął ?!M@ti pisze:Rosja- Siewierodwińsk (obwód archangielski) 21 sierpień.faust pisze:Ile forów tyleż opcji, dla własnej ciekawości ,klarownej wiedzy i niemal urzędniczej ścisłości zabawmy się w detaktywów!!!
Na oficjalnej stronie Kremla podali.Budziol pisze:a skąd Ty żeś to wytrzasnął ?!
Skąd to kolega wziął-jeśli to dowcip to[glow=cyan] kiepski!!![/glow]M@ti pisze:Rosja- Siewierodwińsk (obwód archangielski) 21 sierpień.faust pisze:Ile forów tyleż opcji, dla własnej ciekawości ,klarownej wiedzy i niemal urzędniczej ścisłości zabawmy się w detaktywów!!!
tak myslalem ze zupelnie powaznie to napisalesM@ti pisze:Na oficjalnej stronie Kremla podali.Budziol pisze:a skąd Ty żeś to wytrzasnął ?!
a ponoc kolejny temat zostal zalozony zeby konkrety byly az tu znow lanie wody
Pewnie, że dowcip, bo chyba normalne jest że tylko oficjalna strona podaje POTWIERDZONE daty. Skoro narazie jest tylko Wacken to wiadome jest, że trzeba czekać na kolejne daty.faust pisze:Skąd to kolega wziął-jeśli to dowcip to kiepski!!!
Dobra już nic nie mówię. Ja bym sprawdzał co jakiś czas oficjalną.Budziol pisze:a ponoc kolejny temat zostal zalozony zeby konkrety byly az tu znow lanie wody
Ja takim nie ufam, jak tylko pojawi się na oficjalnej, jestem pewien że do koncertu dojdzie na 100%.faust pisze:Sednem jest możliwość odszukania (możliwie jak najszybciej)potwierdzonych info. o gigu grupy NA ŚWIATOWYCH SITACH agencji koncertowych i tożsamych serwisach muzycznych!!!
No super, jestem pewien podziwu, tylko nie denerwuj się tak. Nie warto.faust pisze:Panowie-już wielokrotnie zdążyłem odebrać newslettera o koncercie nim ten znalazł się na oficjalnym grafiku bandu!!!!Dla ścisłości- tak było w przypadku rodzimego "Mystic Fest'05"!! :guns
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na razie jedynie miejsca potwierdzone nieoficjalnie:
- Paryz, FRA @ Parc Des Princes
- Goteborg, SZW @ Ullevi Stadium
- Helsinki, FIN @ Olympic Stadium
- Madryt, HIS @ Rock In Rio
- Lisbona, POR @ Rock In Rio (aczkolwiek w tym czasie zespol ma koncertowac po USA...)
- Chorwacja @ TBC
Pelna lista dat powinna byc znana byc moze juz pod koniec pazdziernika.
- Paryz, FRA @ Parc Des Princes
- Goteborg, SZW @ Ullevi Stadium
- Helsinki, FIN @ Olympic Stadium
- Madryt, HIS @ Rock In Rio
- Lisbona, POR @ Rock In Rio (aczkolwiek w tym czasie zespol ma koncertowac po USA...)
- Chorwacja @ TBC
Pelna lista dat powinna byc znana byc moze juz pod koniec pazdziernika.
czyli poki nic blisko nas 
:buahaha: ale się kręci[glow=red].. :beer [/glow]
Zas bedzie trzeba kupowac bilety na 9 miesiecy przed koncertem. A na takie Ulevi to trzeba miec jeszcze fuksa zeby zdazyc kupic
Z tych propozycji zdecydowanie naprosciej jest pojechac do Paryza.
A do Wacken nie jest blizej?????

A nie będzie najbliżej do Polski? Tam też zagrają.
No ja nie wiem czy zagraja. Ale blisko jest to fakt i tanio 
Do wacken troche blizej niz do paryza, ale czy szybciej wygodniej i taniej to nie wiem.
Do wacken troche blizej niz do paryza, ale czy szybciej wygodniej i taniej to nie wiem.
Jak wszyscy będziecie tak pesymistycznie nastawieni to napewno nie przyjadą. ;]Szymon pisze:No ja nie wiem czy zagraja.
to chyba nie ma znaczenia 
Zreszta ja i tak pojade gdziekolwiek, wiec mi to lotto ;]
Zreszta ja i tak pojade gdziekolwiek, wiec mi to lotto ;]
Koncert w Paryżu taniej wyjdzie niż Wacken ,napewno, poza tym dużo wygodniej, nie wspominając o walorach turystycznych, ciekawa może być ta Chorwacja, chyba tanio, nie tak strasznie daleko z południa Polski.