Los Angeles - Koncert
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Los Angeles - Koncert
Czy ktos sie orientuje po ile sa bilety , jak z przelotami itp.No i czy ktos z sankt sie tam wybiera??
Re: Los Angeles - Koncert
Was już posrało totalnie
-
Deleted User 1499
Dlaczego?
Chcialbym sie tam wybrac nie tylko na koncert ale rownierz w celach turystycznych.Nigdy nie bylem w USA , a skoro jest szansa pozwiedzac oraz zaliczyc koncert to czemu nie?
No chyba ze ceny mnie wgniota we fotel
Chcialbym sie tam wybrac nie tylko na koncert ale rownierz w celach turystycznych.Nigdy nie bylem w USA , a skoro jest szansa pozwiedzac oraz zaliczyc koncert to czemu nie?
No chyba ze ceny mnie wgniota we fotel
dolar słabo stoi więc może nie powinna byc to podróż bardzo droga, ale na pewno męcząca (do LA co najmniej 24h samolotami, a jak się nie daj Bóg spóźnisz na któryś to jeszcze dłużej), no i nie jedzie się tam na 3 dni, ja jak byłem w USA to 3 tygodnie, zeby pozwiedzać (oczywiscie spałem u rodziny). Jak coś, to miłej zabawysekcjazwlok pisze:No chyba ze ceny mnie wgniota we fotel
Koncert jest już dawno sold-out. Szkoda że nie zgłosiłeś się wcześniej, bo chciałem lecieć ale nie miałem z kim - teraz to mam już zupełnie inne plany jeśli chodzi o koncerty.
Bilety tylko z drugiej strefy, ceny dla Kulczyka - zapomnij... :solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niestety mnie ominie ten koncert, a bede w LA (dokladnie w Long Beach) - tyle tylko, ze do 6-7 lutego.
Ale bilety lotnicze z Polski mozna ponoc znalezc juz w cenie ok. $500-600. Gdyby grali w Long Beach Arena to pewnie wybralbym sie na 100%, ale tak poczekam na inne daty.
wiem, że to niewiarygodne, ale mnie teżWICKER MAN pisze:Niestety mnie ominie ten koncert
już nie mam tu najwięcej postów

Znów zamierzasz uprawiać swoje gorzkie żale i rzucać teksty o bogatych starych przez następne 10 stron?Szajba pisze:wiem, że to niewiarygodne, ale mnie teżWICKER MAN pisze:Niestety mnie ominie ten koncert
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No ja wlasnie lece tam do bogatego starego.

bilety widzialem u koni w okolicach 200$ (na plyte) , wiec podejrzewam ze taniej by sie gdzies dalo zdobyc. oryginalnie kosztowaly cos kolo 60$. Jakby dalo rade kupic u koni za 120-150$ to nie jest to jakos bardzo duzo. Bilet lotniczy jakis czas temu z KTW sprawdzalem to kosztowal 575$. Generalnie najtansza wyprawa obok NYC z pierwszej czesci trasy. Problem jest jeden: wiza!!