Bus do Budapesztu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Bus do Budapesztu
Kto byłby zainteresowany jechać busem z Katowic (najbliżej) do Budapesztu?
Jakby zebrać 8 osób to można już jechać, jakby jechało 17 osób to bus byłby tańszy.
Trzeba się skotkaktować się z topbiletami i pytać o taki wyjazd, ja już wysłałem maila.
Jakby zebrać 8 osób to można już jechać, jakby jechało 17 osób to bus byłby tańszy.
Trzeba się skotkaktować się z topbiletami i pytać o taki wyjazd, ja już wysłałem maila.
Re: Bus do Budapesztu
A czy koncert jest wyprzedany? Orientuje się ktoś? 
Nie jest, vouchery ciągle są w sprzedaży, kosztują taniej niz koncert w PolsceLevy pisze:A czy koncert jest wyprzedany? Orientuje się ktoś?
Kurcze. Pomyślę pomyślę... Zwłaszcza, że pojawiło się trochę kasy ostatnio. 
to co, kto by się pisał na takiego busa, bo czasu już coraz mniej
Bilety można kupić także tu: http://www.ticketportal.hu/ W zakładce 'Sziget 2008 napijegy' są wejsciówki na pojedyncze dni.
Skontaktuję się z osobami z którymi jade, może pociag zamienimy na busa
Skontaktuję się z osobami z którymi jade, może pociag zamienimy na busa
Jedziecie na cały festiwal/kilka dni, czy tylko na IM?
trzeba by być zdrowo dziwnym, żeby jechać tam na im.
REM, Jamiroquai, nawet Sex Pistols, czy Serj są ciekawszymi obecnie zespołami. w tym roku chyba ten skład nie powala. zaprosili maiden to mają
REM, Jamiroquai, nawet Sex Pistols, czy Serj są ciekawszymi obecnie zespołami. w tym roku chyba ten skład nie powala. zaprosili maiden to mają
Pierwotnie mielismy jechac na kilka dni festiwalu 12-16, a przy okazji pozwiedzac Budapeszt i Węgry, ostatecznie ze względu na inne koncerty, wydatki, ograniczenia czasowe, jedziemy na IM, no i rzecz jasna dobrze byłoby Budapeszt zobaczyć.IgorW pisze:Jedziecie na cały festiwal/kilka dni, czy tylko na IM?
Oj trzebaInternet w komórce pisze:trzeba by być zdrowo dziwnym, żeby jechać tam na im.
Być może dołączę do waszej grupy, szkoda tylko że IM nie jest w weekend heh.
W Budapeszcie kiedyś byłem, piękne miasto
Połączenia lotnicze sprawdzaliście?
Ooo jak dobrze pójdzie będziemy mieli przewodnikaIgorW pisze:Być może dołączę do waszej grupy, szkoda tylko że IM nie jest w weekend heh.
Ja loty patrzyłem tak orientacyjnie, ale nic w miarę po rozsadnej cenie nie znalazłem. Inna sprawa, że dobrze nie szukałem
Nonsens roku, Maiden są obok Bowiego największą gwiazdą w historii tego festu, nie wierzysz, poczytaj sobie na stronie organizatora... :buahaha: :beerInternet w komórce pisze:trzeba by być zdrowo dziwnym, żeby jechać tam na im.
Soulfly w zeszlym roku byl wiekszy 
Solufly wiekszy od Maiden?

no wiekszy moze nie, bo tam tylko 4 facetow gra...
Taaa, na tym forum to każdy nieudacznik jest większy od Maiden :buahaha:Budziol pisze:Solufly wiekszy od Maiden?
![]()
![]()
![]()
jestes wiekszy od maiden
niech się tu do kurwy nędzy wypowiadają tylko Ci co są zainteresowani busem, offtopujcie się gdzie indziej, ja pierdolę, każdy temat potraficie zasrać
TYLKO KURWA CI co są zainteresowani, do cholery jasnej!
Cóż za składnia a jaka argumentacja no i ten epitecik na wstępie, miodzio...IM_Power pisze:niech się tu do kurwy nędzy wypowiadają tylko Ci co są zainteresowani busem, offtopujcie się gdzie indziej, ja pierdolę, każdy temat potraficie zasrać