Death
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death
Doskonale pamiętam dzień w którym wyszła ta płyta. Album był zapowiadany i reklamowany już wcześniej w Metal Hammerze i Tylko Rock wiec czekało sie za nowym Death z niecierpliwością. Kto by wtedy pomyślał że to bedzie ostatni materiał jaki Death zarejestruje w studio. To wszystko stałoi się tak szybko i Chuck zmarł tak młodo że nawet teraz kiedy o tym myśle po prostu ciężko w to uwierzyć
- blackcocker
- -#Moderator

Absolutnie mój ulubiony krążek Death. Dawno nie słuchałem, nadrobię dziś 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
U mnie odwrotnie, wiadomo, świetna muza, ale to nie jest esencja Death.blackcocker pisze: ↑czw sie 31, 2023 3:36 pm Absolutnie mój ulubiony krążek Death. Dawno nie słuchałem, nadrobię dziś![]()
Symbolic i ten są jednak u mnie pod koniec stawki, mimo wszystko
A w sumie czym jest esencja Death?nugz pisze: ↑pt wrz 01, 2023 10:09 amU mnie odwrotnie, wiadomo, świetna muza, ale to nie jest esencja Death.blackcocker pisze: ↑czw sie 31, 2023 3:36 pm Absolutnie mój ulubiony krążek Death. Dawno nie słuchałem, nadrobię dziś![]()
Symbolic i ten są jednak u mnie pod koniec stawki, mimo wszystko![]()
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ok. Pytam, bo w sumie według mnie ciężko określić, który album zasługuje na to miano. Death nieustannie ewoluowało i każdy krążek był czymś innym.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 5490
To się spotkamy. Pamiętasz pigwówkę pod mostem? Teraz przywiozę już swoje trunki, bo wtedy z pośpiechu zapomniało się z domu. 
Mam jeszcze trochę kawowo-pomarańczówki i pigwówki robionej 3 lata temu. Pigwówka od leżakowania ma już kolor starego whisky.
Obie zresztą mają swoją moc.
Mam jeszcze trochę kawowo-pomarańczówki i pigwówki robionej 3 lata temu. Pigwówka od leżakowania ma już kolor starego whisky.
Obie zresztą mają swoją moc.
Ten plakat to jeden z niewielu przykładów na dobre wykorzystanie AI w muzyce metalowej, większość grafik tego typu ssie
Haha.. oczywiściePierre Dolinski pisze: ↑czw lut 08, 2024 10:01 pm To się spotkamy. Pamiętasz pigwówkę pod mostem? Teraz przywiozę już swoje trunki, bo wtedy z pośpiechu zapomniało się z domu.
Obie zresztą mają swoją moc.![]()
No ja cały czas czekam na to co obiecane
www.MetalSide.pl
Dziś wieczorem odpalę pierwszy album, mam nadzieję, że będzie lepiej niż z Exodus, choć nie spodziewam się rewelacji, z tego gatunku dobrze trafię (jak na razie) tylko Vader i Kanibali
Zajzajer on the Road 2026: