Videoszkoły na instrumenty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Videoszkoły na instrumenty
No właśnie- czy oprócz Adriana i Dave'a ktoś z członków IM nakręcił szkołę na instrument na którym sobie pogrywa?? jak to jest?
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: Videoszkoły na instrumenty
bruce z tego co mi wiadomo cos chyba kombinowal z jakims podrecznikiem do spiewu rockowego;)BassmaN pisze:No właśnie- czy oprócz Adriana i Dave'a ktoś z członków IM nakręcił szkołę na instrument na którym sobie pogrywa?? jak to jest?
Wow chcialbym to zobaczycMetalophil pisze:bruce z tego co mi wiadomo cos chyba kombinowal z jakims podrecznikiem do spiewu rockowego;)BassmaN pisze:No właśnie- czy oprócz Adriana i Dave'a ktoś z członków IM nakręcił szkołę na instrument na którym sobie pogrywa?? jak to jest?
Chcialbym tez zeby Harris cos na bas dał bo na basie gram
- Metalophil
- -#Moonchild

poki co to jedyne o czym wiem a co jest zwiazane z "harrisowska" gra na basie to struny do basu i same basy sygnowane jego nazwiskiem :rocxSiódmySyn pisze:Wow chcialbym to zobaczycMetalophil pisze:bruce z tego co mi wiadomo cos chyba kombinowal z jakims podrecznikiem do spiewu rockowego;)BassmaN pisze:No właśnie- czy oprócz Adriana i Dave'a ktoś z członków IM nakręcił szkołę na instrument na którym sobie pogrywa?? jak to jest?
A gdzie mozna zobaczyc szkolke Davea?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bruce wziął gościnnie udział w programie radiowym - szkółce śpiewu dla wokalistów rockowych.Metalophil pisze:bruce z tego co mi wiadomo cos chyba kombinowal z jakims podrecznikiem do spiewu rockowego;)BassmaN pisze:No właśnie- czy oprócz Adriana i Dave'a ktoś z członków IM nakręcił szkołę na instrument na którym sobie pogrywa?? jak to jest?
Niestety nie mam już do tego linka, a ciekawe to było - Bruce mówił między innymi jak oszczędza się przed koncertami (w trasie musi dużo spać, pije tylko wodę i herbatę, czasami piwo i zamyka się sam w pokoju na godzinę przed koncertem "medytując"
Ma ktoś może link albo coś do szkoły Dave'a bo Adriana mam ale Dave'a nie spotkałem??
-
IvonMaiden
- -#Invader

http://www.screamforme.com/press/scans/SodArt.htmWICKER MAN pisze:Bruce wziął gościnnie udział w programie radiowym - szkółce śpiewu dla wokalistów rockowych.Metalophil pisze:bruce z tego co mi wiadomo cos chyba kombinowal z jakims podrecznikiem do spiewu rockowego;)BassmaN pisze:No właśnie- czy oprócz Adriana i Dave'a ktoś z członków IM nakręcił szkołę na instrument na którym sobie pogrywa?? jak to jest?
Niestety nie mam już do tego linka, a ciekawe to było - Bruce mówił między innymi jak oszczędza się przed koncertami (w trasie musi dużo spać, pije tylko wodę i herbatę, czasami piwo i zamyka się sam w pokoju na godzinę przed koncertem "medytując").
pewnie nie do konca o to chodzilo ale wiele jest tam na owy temat
swoja droga to bardzo chciala bym to uslyszec z wiadomych ust
taaaa pupa jasiu..... medytuje - juz to widzeWICKER MAN pisze:Bruce wziął gościnnie udział w programie radiowym - szkółce śpiewu dla wokalistów rockowych.Metalophil pisze:bruce z tego co mi wiadomo cos chyba kombinowal z jakims podrecznikiem do spiewu rockowego;)BassmaN pisze:No właśnie- czy oprócz Adriana i Dave'a ktoś z członków IM nakręcił szkołę na instrument na którym sobie pogrywa?? jak to jest?
Niestety nie mam już do tego linka, a ciekawe to było - Bruce mówił między innymi jak oszczędza się przed koncertami (w trasie musi dużo spać, pije tylko wodę i herbatę, czasami piwo i zamyka się sam w pokoju na godzinę przed koncertem "medytując").
Tja...w sumie sie nie dziwieSzymon pisze:taaaa pupa jasiu..... medytuje - juz to widzeWICKER MAN pisze:Bruce wziął gościnnie udział w programie radiowym - szkółce śpiewu dla wokalistów rockowych.Metalophil pisze: bruce z tego co mi wiadomo cos chyba kombinowal z jakims podrecznikiem do spiewu rockowego;)
Teksty chlopak powtarza
dobre pytanie ja adriana tez mam ale Dave'a..??(nie wiedziałem, że coś takiego jest)jajco pisze:Ma ktoś może link albo coś do szkoły Dave'a bo Adriana mam ale Dave'a nie spotkałem??
UpTheIrons
Adriana widziałem, ale Dave wczoraj szukałem i nic...
...moze znajdziesz szkole spiewania bruca
jakby ktos wiedzial a jakims kursie harrisa to dajcie znac :beer
bruce'a też nie umiem znaleźć...
jakos ja nie widze potrzeby aby Harry cos nagrywał w stylu szkółki - tyle juzich zostało wydanych a poza tym nie wiem co mógłby tam ciekawego pokazać oprócz szybkiego galopowania 3 palcami i częstego walenia kwintówkamiSiódmySyn pisze:Wow chcialbym to zobaczycMetalophil pisze:bruce z tego co mi wiadomo cos chyba kombinowal z jakims podrecznikiem do spiewu rockowego;)BassmaN pisze:No właśnie- czy oprócz Adriana i Dave'a ktoś z członków IM nakręcił szkołę na instrument na którym sobie pogrywa?? jak to jest?
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
ale chetnie bym to zobaczył...;]maciekmetal pisze:jakos ja nie widze potrzeby aby Harry cos nagrywał w stylu szkółki - tyle juzich zostało wydanych a poza tym nie wiem co mógłby tam ciekawego pokazać oprócz szybkiego galopowania 3 palcami i częstego walenia kwintówkamiSiódmySyn pisze:Wow chcialbym to zobaczycMetalophil pisze: bruce z tego co mi wiadomo cos chyba kombinowal z jakims podrecznikiem do spiewu rockowego;)
Chcialbym tez zeby Harris cos na bas dał bo na basie gramale oczywiscie respekt dla Steve'a :solo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Szymon pisze:taaaa pupa jasiu..... medytuje - juz to widzeTeksty chlopak powtarza
No cóż, posłuchaj sam.
"The Magical World Of Rock With Danko Jones":
THE SINGER'S CLINICS (Part 1)
Discussions with Danko and other lead vocalists about singing techniques. This episode Danko talks to Derek Green (Sepultura) and Bruce Dickinson (Iron Maiden)!!!!!
Możecie odsłuchać tego wywiadu klikając na poniższy link:
http://www.themagicalworldofrock.com/archive/02x04.m3u
Więcej wywiadów i nie tylko na: http://www.themagicalworldofrock.com/
To juz jest w mp3WICKER MAN pisze:Szymon pisze:taaaa pupa jasiu..... medytuje - juz to widzeTeksty chlopak powtarza
![]()
No cóż, posłuchaj sam.![]()
Znalazłem dla Was ten wywiad. Może komuś chciałoby się zrobić z tego mp3?
"The Magical World Of Rock With Danko Jones":
THE SINGER'S CLINICS (Part 1)
Discussions with Danko and other lead vocalists about singing techniques. This episode Danko talks to Derek Green (Sepultura) and Bruce Dickinson (Iron Maiden)!!!!!
Możecie odsłuchać tego wywiadu klikając na poniższy link:
http://www.themagicalworldofrock.com/archive/02x04.m3u
Więcej wywiadów i nie tylko na: http://www.themagicalworldofrock.com/