Wykonawcy z najgorszymi fanami
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wykonawcy z najgorszymi fanami
Masakra z tym "nap.....". Muzyk za sceny coś tam opowiada, a tu ktoś drze ryja. Kilku podłapie i jadą razem. Na scenie konsternacja, bo muzycy nie z Polski i za ciula nie wiedzą o co chodzi...
Mnie zastanawia czy taki typo myśli sobie, że jest zabawny? Czy co?
Mnie zastanawia czy taki typo myśli sobie, że jest zabawny? Czy co?
www.MetalSide.pl
- Saimon1995
- -#Moderator

Jest jeszcze podobny typ, o którym rozmawialiśmy w "ogólnie o koncertach", czyli tacy, których koncert nie interesuje i cały czas gadają. Oczywiście muszą stać przy tym w tłumie, zamiast iść do baru.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
Chylińska? 
Tam to dopiero sprzątanie podłogi po koncercie odchodzi.
- nameless_charlotte
- -#Wrathchild

Rozwiń proszęPierre Dolinski pisze: ↑pn kwie 22, 2024 9:55 pm Chylińska?
proč se říká " miluji tě"? Proč se neřekne třeba... třeba... Vejce?
-
Deleted User 8263
Lepiej nienameless_charlotte pisze: ↑wt kwie 23, 2024 11:37 pmRozwiń proszęPierre Dolinski pisze: ↑pn kwie 22, 2024 9:55 pm Chylińska?
Tam to dopiero sprzątanie podłogi po koncercie odchodzi.![]()
Dokładnie. Wystarczy wspomnieć, że największym fanem na forum jest Invader 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Wez biedaka zbanuj na IP, bo musi pisac, czego słucha, sumienia nie masz, pz 
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Nie lubię uogólniać, jednak gdybym miał się pobawić, to najbardziej wkurzający fanbase ma Pearl Jam. Mam na myśli takich zaangażowanych die hardów. Jaki konkretnie z nimi jest problem? Hipokryzja, bez porównania z żadną inną grupą fanów. Filozofia "corduroy" i wynoszenia starego sztruksu zamiast konsumpcjonizmu, ale kolekcjonowanie pierdyliarda bezsensownych wydań fizycznych i gadżetów, podbijanie ich cen do chorych pieniędzy na aukcjach. Ekologia, ale ślad węglowy totalny w pogoni za zespołem. Teraz jeszcze powszechne marudzenie, że na płycie Eda głos jakiś słaby. No tak, ale jak Eddie wychylał winko co wieczór na koncercie to było fajne, romantyczne i szczere.
Nie kumam czegoś takiego. To tacy wegetarianie, co wpieprzają schabowe.
Nie kumam czegoś takiego. To tacy wegetarianie, co wpieprzają schabowe.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
-
Deleted User 8263
To jak RATM, którego trase robilo live nation xD
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Gwiazdy cierpiące na pluszowym krzyżu i fani ich warci.
-
Deleted User 8479
A wykonawcy z najlepszymi fanami to fani Adult Contemporary - pełna kulturka, prawnicy, lekarze i ja w tym środowisku 
https://www.youtube.com/watch?v=hr8lYMBf090
DT też ma niezłych fanów, choć czasami potrafią bydło zrobić przy barierce. Reszta rockmanów to w 95% element. No i jeszcze są fani mądrale na DT, którzy myślą, że ich idole grają najbardziej techniczną muzę na świecie i liczą JP błędy na scenie i głośno komentują w jakim metrum jest grany wałek. Zaorać.
Fani Pink Floyd - wiadomo klasa, bydło się nie trzepie jak na metalowych gigach, inna mentalnośc. Krótkie włosy i okularki, to jest klasa.
Agnieszka Chylińska - bo dużo nastek
A7X - Bo dużo dziewczyn, grzeczne i miłe, dopiero majtki lecą jak zespół wchodzi na scenę. I to jest to
https://www.youtube.com/watch?v=hr8lYMBf090
DT też ma niezłych fanów, choć czasami potrafią bydło zrobić przy barierce. Reszta rockmanów to w 95% element. No i jeszcze są fani mądrale na DT, którzy myślą, że ich idole grają najbardziej techniczną muzę na świecie i liczą JP błędy na scenie i głośno komentują w jakim metrum jest grany wałek. Zaorać.
Fani Pink Floyd - wiadomo klasa, bydło się nie trzepie jak na metalowych gigach, inna mentalnośc. Krótkie włosy i okularki, to jest klasa.
Agnieszka Chylińska - bo dużo nastek
A7X - Bo dużo dziewczyn, grzeczne i miłe, dopiero majtki lecą jak zespół wchodzi na scenę. I to jest to
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

W przypadku RATM to obłuda zespołu, a nie fanów, o których mówimy. Jeżeli chodzi o kapele, to pod to można podpiąć też SOAD oraz - a jakże - Pearl Jam. Eddie zatroskany o środowisko, ale popierdala na mecze ulubionej drużyny baseballa prywatnym odrzutowcem.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
- nameless_charlotte
- -#Wrathchild

Ja jeszcze bym dodała nowe zjawisko, którego jestem świadkiem — Sleep Token i pochodne.
Nie wiem, czy towarzystwo wie, ale wymyślono nawet nazwę nurtu, w którym grają — bodycore/ cum metal ( serio).
Już abstrahując od tego, że ST ma z metalem tyle wspólnego co ja z tańcem w balecie, ale niech będzie.
Inny fenomen to wszystkie bandy kreujące się na słodko pierdzący satanizm. Nuda, napaleni fani, nic szokującego.
Nie wiem, czy towarzystwo wie, ale wymyślono nawet nazwę nurtu, w którym grają — bodycore/ cum metal ( serio).
Już abstrahując od tego, że ST ma z metalem tyle wspólnego co ja z tańcem w balecie, ale niech będzie.
Inny fenomen to wszystkie bandy kreujące się na słodko pierdzący satanizm. Nuda, napaleni fani, nic szokującego.
???? XDDDDD
No cóż, na tym też opierała się doktryna La Veya, więc wszystko pozostaje spójne. On też żerował na napalonych ludziach, którzy chcieli być trochę edgy. Choć podejrzewam, że w latach 60. z uwagi na klimaty społeczne nie było to aż tak denne jak teraz.Inny fenomen to wszystkie bandy kreujące się na słodko pierdzący satanizm. Nuda, napaleni fani, nic szokującego.
A sam Sleep Token - żadnej płyty w całości nie słuchałem, ale z tego, co udało mi się zaważyć, to nie jest to kapela metalowa. Raczej jakiś alternatywny pop/rock z okazjonalnymi cięższymi riffami. Generalnie sprawiają wrażenie "metalu" dla ludzi słuchających Taylor Swift i The Weeknd, którzy czasami mają ochotę na coś mocniejszego
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- nameless_charlotte
- -#Wrathchild

A sam Sleep Token - żadnej płyty w całości nie słuchałem, ale z tego, co udało mi się zaważyć, to nie jest to kapela metalowa. Raczej jakiś alternatywny pop/rock z okazjonalnymi cięższymi riffami. Generalnie sprawiają wrażenie "metalu" dla ludzi słuchających Taylor Swift i The Weeknd, którzy czasami mają ochotę na coś mocniejszego![]()
Zgadzam się.
Ja miałam to nieszczęście, że byłam na ich koncercie. Generalnie dra-mat, dwie godziny oglądania rosołu, dywagacji na temat typów rosołów itd.
Spaniały to był koncert, najgorzej wydane 40€ w życiu