Najwieksze wpadki koncertowe
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najwieksze wpadki koncertowe
ja mam z emula
"pabla z BB?" oświećcie mnie
.
Pabla-Maiden-nick dziewczyny z BB, czyli oficjalnego forum.
- †Powerslave&
- -#Charlotte

a ja mysle ze najwieksza wpadka maiden jest janick gers

źle myslisz†Powerslave& pisze:a ja mysle ze najwieksza wpadka maiden jest janick gers![]()
Nie będę komentował†Powerslave& pisze:a ja mysle ze najwieksza wpadka maiden jest janick gers![]()
- likipiki
- -#Lord of the flies

Spójrzcie na ava Natalii, Powerslave chciał zapewne sprowokować i wywołać burzę na forum 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
wybaczcie jeśli powielam wątek który już się pojawiał, ale ciekawi mnie taka rzecz na Rock In Rio, podczas 'Iron Maiden' w pewnym momencie Bruce odchyla mirkofon tak, ze nie słychać by już było wokalu, a mimo to w głosnikach leci wers piosenki... podładali wokal??
a propo ja bym bym strasznie wkurwiony, gdyby się muzycy napizgali na koncercie
jakiś kolejny terrorystaświnka666 pisze:Spójrzcie na ava Natalii, Powerslave chciał zapewne sprowokować i wywołać burzę na forum
ekhmjuras pisze:wybaczcie jeśli powielam wątek który już się pojawiał, ale ciekawi mnie taka rzecz na Rock In Rio, podczas 'Iron Maiden' w pewnym momencie Bruce odchyla mirkofon tak, ze nie słychać by już było wokalu, a mimo to w głosnikach leci wers piosenki... podładali wokal??
np Apocalyptica - Distraction
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, ale nie debatujcie o tym tutaj tylko w jakimś innym temacie.

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No właśnie.Kea pisze:ekhmjuras pisze:wybaczcie jeśli powielam wątek który już się pojawiał, ale ciekawi mnie taka rzecz na Rock In Rio, podczas 'Iron Maiden' w pewnym momencie Bruce odchyla mirkofon tak, ze nie słychać by już było wokalu, a mimo to w głosnikach leci wers piosenki... podładali wokal??
a propo ja bym bym strasznie wkurwiony, gdyby się muzycy napizgali na koncercie![]()
Powiedz dokładnie, w którym momencie to jest.
dzięx, ulżyłeś mi
chyba było w refrenie, jak stał z tymi laskami...nie pamiętam, niestety nie mam DVD
w ogóle były plotki, że Burce spieprzył trochę partii na tym koncercie i dogrywali w studio
dobre nieważne, chciałem rozwiać wątpliwości
chyba było w refrenie, jak stał z tymi laskami...nie pamiętam, niestety nie mam DVD
w ogóle były plotki, że Burce spieprzył trochę partii na tym koncercie i dogrywali w studio
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nic takiego nie miało miejsca - mam bootleg nagrywany z radiowej transmisji tego koncertu i niczym (poza tymi wklejonymi refrenami) nie różni się od wersji CD/DVD.juras pisze:dzięx, ulżyłeś mi![]()
- deadly_sin
- -#Prisoner

Ja pamiętam fragment "The Clansman" z RiR, kiedy Janick kapkę spóźnie się przy swojej partii (wiecie, ten riff w spokojnym momencie przed głośnym FREEDOM!!! - melodyczna wersja "Know what I want [...] I'm the Clansman"). Kiedy Janickowi jakimś cudem udaje się wcisnąć, to widać wielkie "uffffff!" na twarzy Adriana Smitha 
W sumie to opinia jest jak pupcia, kazdy ma swoją, a ja sie już do antyjanickowców przyzwycziłamświnka666 pisze:Spójrzcie na ava Natalii, Powerslave chciał zapewne sprowokować i wywołać burzę na forum
dziwne że jeszcze nikt nie wspomniał o tym:
na którymś koncercie podczas trasy World Piece Tour Steve miał kłopoty z basem i wysłał jakiegoś kolesia do Nicka żeby maksymalnie przedłużył swoje solo. Koleś nie potrafił porozumieć się z perkusistą, w wyniku czego Nicko schrzanił swój popis.
Ta wpadka była inspiracją do "Mission from Arry" ze strony B singla "2 minutes..", sam Nicko opowiedział o tym w którejś części "Listen with Nicko.
na którymś koncercie podczas trasy World Piece Tour Steve miał kłopoty z basem i wysłał jakiegoś kolesia do Nicka żeby maksymalnie przedłużył swoje solo. Koleś nie potrafił porozumieć się z perkusistą, w wyniku czego Nicko schrzanił swój popis.
Ta wpadka była inspiracją do "Mission from Arry" ze strony B singla "2 minutes..", sam Nicko opowiedział o tym w którejś części "Listen with Nicko.