Kurwa, jestem 22 lata w trasie, minus covid break. Złapałem tylko stika na KSE, kostkę od Gilberta, i jedną spod buta Hetfielda Przegrałem życie Thor, wracaj, nie wygłupiaj się
Dzosef pisze: ↑czw lip 18, 2024 7:54 pm
King Crimson - nikt nie rzuca fantow
Rolling Stones - trzeba mieć farta z dipem albo dużo kasy żeby zlapac fanty
The Beatles - nie żyją więc nie da się nic zlapac
Cała muzyka klasyczna: jak idziesz na koncert to nawet jednego trojkata nie dadzą fanom tylko se ida
Stevie Wonder - pianina nie rzuci, a nawet jakby chciał, to by nie trafił
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
nugz pisze: ↑czw lip 18, 2024 9:14 pm
Kurwa, jestem 22 lata w trasie, minus covid break. Złapałem tylko stika na KSE, kostkę od Gilberta, i jedną spod buta Hetfielda Przegrałem życie Thor, wracaj, nie wygłupiaj się
Pfff... u mnie to ponad 200 kostek będzie lekko plus kilkanaście pałeczek;)
Muszę podliczyć, ale u mnie też ponad 200, drewien z 30 no i z 60 frot
Szczerze, to nie ma dla mnie większego znaczenia. Z wieloma muzykami udało mi się pogadać, ale nigdy nie pytałem o fanty sam z siebie, wydaje mi się to przypałowe.
Muszę podliczyć, ale u mnie też ponad 200, drewien z 30 no i z 60 frot
Frot u mnie 3 ledwo (Maiden, Death Angel i Jag Panzer).
nugz pisze: ↑pt lip 19, 2024 8:32 am
Z wieloma muzykami udało mi się pogadać, ale nigdy nie pytałem o fanty sam z siebie, wydaje mi się to przypałowe.
No wiadomo...
to na chuj w ogole z nimi gadacie, masz muzyka na wyciagniecie i pytacie go pewnie jeszcze o muzyke zamiast dostac kostke. amatorszczyzna panowie, poprawcie sie bo nioe bedziecie mieli zajebistej kolekcji
Ja np, z Hoglanem gadałem o technice perkusyjnej i o stanie polskich dróg Na koniec jeszcze zaproponował i wziął bilet do podpisu przez SDG, bo ten nie wychodził już w busa