Pierre Dolinski pisze: ↑czw lip 18, 2024 11:38 pm
Można grać i nie zasługiwać. Są tacy, to nie żart.
Akurat byłem kiedyś świadkiem kłótni typów w tym temacie, bo jeden coś złapał, a drugi go cisnął, że nawet nie gra i powinien oddać grzecznie
Kiedy ludzie rzucają się jak najgorsze bydło, tratując się w poszukiwaniu kostki, najchętniej wrzuciłbym im tam jakaś śmierdzącą bombę czy coś
Walnij talerz grochówki przed show. Skuteczne. Jak będą się schylać po kostkę to ich pociśniesz. Na jednym koncercie nieomal zemdlałem, bo stali przede mną tacy dwaj. Żwirek i Muchomorek ich nazwałem. Srali przez cały koncert a tłok był i nie dało się odejść.
Akurat byłem kiedyś świadkiem kłótni typów w tym temacie, bo jeden coś złapał, a drugi go cisnął, że nawet nie gra i powinien oddać grzecznie
Kiedy ludzie rzucają się jak najgorsze bydło, tratując się w poszukiwaniu kostki, najchętniej wrzuciłbym im tam jakaś śmierdzącą bombę czy coś
Zupełny brak zrozumienia. To jak walka o święty gral.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Zupełny brak zrozumienia. To jak walka o święty gral.
O to to..
Tutaj chyba sporo postów do przeniesienia do tematu "Dej kartki..."