Prosimy nie off-topować!
Skład Festiwalu cz. 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

-
Deleted User 1309
Re: Skład Festiwalu cz. 2
No więc powinniśmy znać reszte zespołów w tym tygodniu wszak koniec lutego się zbliza
.
A teraz realistycznie jak sądzicie czy podadzą chociaz 1 zespół w tym tygodniu ??
A teraz realistycznie jak sądzicie czy podadzą chociaz 1 zespół w tym tygodniu ??
-
El Dorado
w tym tygodniu juz raczej chyba nie... bo beda zapowiadali pokolei.. juz limit na Luty sie wyczerpał..Mareq555 pisze:No więc powinniśmy znać reszte zespołów w tym tygodniu wszak koniec lutego się zbliza.
moja wizja:
-Behemoth
-Dragonforce
-Lordi (ach jak chciałbym aby przyjechali!!!)
{-Kreator}
-Nightwish
-Slayer
-Iron Maiden
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że na dniach poznamy większość zespołów...
tobink --> też sądzę, że będzie coś podobnego.
Poza tym uprasza się o nie pisanie off-topów i kulturalną dyskusję w temacie! Jeśli nawet nie lubicie jakiegoś zespołu to nie musicie obrzucać go błotem.
tobink --> też sądzę, że będzie coś podobnego.
Poza tym uprasza się o nie pisanie off-topów i kulturalną dyskusję w temacie! Jeśli nawet nie lubicie jakiegoś zespołu to nie musicie obrzucać go błotem.
no i zaczyna sie znowu "..........fajnie by bylo gdyby............." 
ludzie sa niemożliwi, ale ja sie juz przyzwyczaiłam hehe
Nie licze na to, ze dowiemy sie czegoś w lutym, wszyscy mamy juz pewne doświadczenia z mystic'iem i dlatego nalezy brac na nich poprawke.
Chyba nie. Wątpie, żeby w ogóle do końca lutego coś podaliMareq555 pisze:A teraz realistycznie jak sądzicie czy podadzą chociaz 1 zespół w tym tygodniu ??
No nie no znowu to samo, po tygodniu bedzie 20 stron
Klepiecie o dupie marynie "moze w tym tygodniu, moze w nastepnym" "a moze to bedzie, a moze to" "ja bym chcial to, bo tego nie lubie", a co jakies 2 strony kazdy powtarza swojego posta co by chcial a co nie.
To moze ja napisze co bym chcial przed Iron Maiden:
Metallica
Judas Priest
Black Sabbath
Deep Purple
Slayer
Obojetnie w jakiej kolejnosci. I co z tego ze niemozliwe ja bym tak chcial i bylbym w siodmym niebie. <----- Taka jest Wasza dyskusja w tym temacie. Piszcie jak cos wiadomo napewno!!
To moze ja napisze co bym chcial przed Iron Maiden:
Metallica
Judas Priest
Black Sabbath
Deep Purple
Slayer
Obojetnie w jakiej kolejnosci. I co z tego ze niemozliwe ja bym tak chcial i bylbym w siodmym niebie. <----- Taka jest Wasza dyskusja w tym temacie. Piszcie jak cos wiadomo napewno!!
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Mystic powie ze przyjadą gwiazdy (tu pomyslcie o tej kapeli którą chcecie na mysticu) a 3 dni przed koncertem powie no niestety ta kapela nie przyjedzie bo......... I zaczną ściemniać. patrz Edguy MF 2003
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dobra - nie "gdybajmy" już kto będzie tylko piszmy konkrety lub jakieś znane nam plotki...
). 
Przecież Mystic nie ściemniał z Edguy'em w 2003 roku? To oni sami zrezygnowali z koncertu, bo nie odpowiadał im nowy termin i dlatego Maideni zaoferowali wzamian Funeral For A Friend (zresztą bardzo ciekawą kapelęUnder Jolly Roger pisze:Mystic powie ze przyjadą gwiazdy (tu pomyslcie o tej kapeli którą chcecie na mysticu) a 3 dni przed koncertem powie no niestety ta kapela nie przyjedzie bo......... I zaczną ściemniać. patrz Edguy MF 2003
nie no ja bym jeszcze tylko chciał Slayera i Motorhead tej 3 juz nie musi być acha no i kolejność wielkiej 3 - najpierw Motorhead potem Slayer a na końcu Iron Maiden a co do najtłisza i DragonForce no mi jst obojętne czy grają czy nie
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

A to przepraszam bardzo.WICKER MAN pisze: Przecież Mystic nie ściemniał z Edguy'em w 2003 roku? To oni sami zrezygnowali z koncertu, bo nie odpowiadał im nowy termin i dlatego Maideni zaoferowali wzamian Funeral For A Friend (zresztą bardzo ciekawą kapelę).
-
El Dorado
a teraz pewna rewelacja od wujka Tobinka:
:(:(:(:(
tak więc Lordi chyba nieLevy-yhtiö (Manager Lordi) pisze: Hi Tobink,
Sorry, but seems like we are not gonna go to Poland this year, if there's no
festivals, will see...
We are touring in Germany in April, so please come over there!
All the best,
Ari
Manager
www.lordi.org
No jak cholera! Cudo! Dobrze, że nic nie pamiętam.WICKER MAN pisze: i dlatego Maideni zaoferowali wzamian Funeral For A Friend (zresztą bardzo ciekawą kapelę).
KMFDM
Jakis czas temu uslyszalem od qmpla wiadomosc o tym ze Black Sabbath mialoby grac w Polsce z Iron Maiden (w jakims radiu to podali)
A dzis na cgm.pl pojawila sie rozpiska trasy po Europie...
Oto ona:
09.06. - Dortmund, Westfalenhalle 1
11.06. - Derbyshire, Donington Park (Download)
14.06. - Leipzig, Arena Leipzig
16.06. - München, Olympiahalle
18.06. - Nijmegen, Fields of Rock Festival
20.06. - Vienna, Wiener Stadthalle
01.07. - Roskilde, Roskilde Festival
03.07. - Stockholm, Globen
07.07. - Oslo, Oslo Spektrum
A dzis na cgm.pl pojawila sie rozpiska trasy po Europie...
Oto ona:
09.06. - Dortmund, Westfalenhalle 1
11.06. - Derbyshire, Donington Park (Download)
14.06. - Leipzig, Arena Leipzig
16.06. - München, Olympiahalle
18.06. - Nijmegen, Fields of Rock Festival
20.06. - Vienna, Wiener Stadthalle
01.07. - Roskilde, Roskilde Festival
03.07. - Stockholm, Globen
07.07. - Oslo, Oslo Spektrum
-
Deleted User 357
Ja juz nie chce Dio,ja chce coś co by się dało słuchać.....
A Sabbsów na pewno nie będzie...Nierealne 
-
El Dorado
a ja chce Lordi !! ich tez nie bezdie!! ;(Żelazny pisze:Ja juz nie chce Dio,ja chce coś co by się dało słuchać.....![]()
A Sabbsów na pewno nie będzie...Nierealne
Black Sabbath i Iron Maiden na jednym koncercie - to niestety zbyt piękne, żeby było prawdziwe 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, na pewno nie gorsze niż cukierkowy Edguy.Greddo pisze:No jak cholera! Cudo! Dobrze, że nic nie pamiętam.WICKER MAN pisze: i dlatego Maideni zaoferowali wzamian Funeral For A Friend (zresztą bardzo ciekawą kapelę).
![]()
U nas raczej na pewno nierealne. Co nie znaczy, że niemożliwe czego przykładem jest amerykański Ozzfest, na którym w tym roku wystąpią ponoć właśnie Maiden z Sabbath (i to Sabbs będą grali na końcu)...Da5id pisze:Black Sabbath i Iron Maiden na jednym koncercie - to niestety zbyt piękne, żeby było prawdziwe