Man_Of_The_Edge pisze:taka mała prośba
przy rozdzielaniu praw do opasek, nie zapominajcie o tych wszystkich, którzy w dużym stopniu pomagali przed R+ w zimnicy![]()
Sepultura - Desperate Cry
Zgadzam sie i popieram w 100%!!!!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Man_Of_The_Edge pisze:taka mała prośba
przy rozdzielaniu praw do opasek, nie zapominajcie o tych wszystkich, którzy w dużym stopniu pomagali przed R+ w zimnicy![]()

Jasne, że nie zapomnimy.Man_Of_The_Edge pisze:taka mała prośba
czyli juz nie dla wszystkich fanklubowiczow a dla tych co są najbardziej pracowitymi wolontariuszami tak??WICKER MAN pisze:Jasne, że nie zapomnimy.Man_Of_The_Edge pisze:taka mała prośba
Sepultura - Desperate CryPrzecież tak Wam mówiliśmy. Oczywiście jak ktoś pomagał i jest Klubowiczem to jeszcze lepiej.
Jeszcze nie wiemy dokładnie ile opasek dostaniemy, ale z pewnością nagrodzimy nimi najbardziej pracowitych wolontariuszy.
wrrrr.... musze zapisac sie do FCMan_Of_The_Edge pisze:ale od razu było mówione, że i tak chyba nie będzie tyle tych opasek, żeby wszyscy dostali, jakoś to trzeba będzie załatwić![]()
mam nawet pewien pomysł, ale o tym w przyszłości...
Sepultura - Dead Embryonic Cells

ja moge rozdac ulotek przed Behemothem w łodzi!!!!!!!!Iron_Simon pisze:Ja niestety przed Metalmania nie ebde mogl rozdawac ulotek bo od rana mam zajecia na uczelni(urok studiow zaocznych) Ale to nic bo jade do Kielc na Behemotha i tam rozdam ludziom ulotki
A jezeli cos zostanie to pozniej w kwietniu jest koncert Romana Kostrzewskiego w Mega Clubie wiec i tam sie wybiore z ulotkami :solo Miedzy czasie czekam na plakaty zeby zakleic Bytom i inne miejsca
mi wyślij! na łódź!! plx!!Man_Of_The_Edge pisze:ja oczywiście przed katowickim koncertem Behemotha, na który się zresztą wybieram, będę dawał ulotki, może komus wysłać trochę co?![]()
Behemoth - Demigod

Wcale nie powiedziałem, że nie dla wszystkich! Chodzi o to, że jeśli ktoś był bardzo pracowitym wolontariuszem, a nie jest w FC to może uda się i jemu załatwić opaskę choć najlepiej, żeby był też Klubowiczem.tobink pisze:czyli juz nie dla wszystkich fanklubowiczow a dla tych co są najbardziej pracowitymi wolontariuszami tak??
a tak w ogole kiedy dostaniemy przydział plakatowy??
Z tego co wiem to Mystic sam miał się zająć rozdawaniem ulotek na trasie Behemotha, ale może coś się zmieniło... Dowiem się i dam Wam znać.tobink pisze:mi wyślij! na łódź!! plx!!Man_Of_The_Edge pisze:ja oczywiście przed katowickim koncertem Behemotha, na który się zresztą wybieram, będę dawał ulotki, może komus wysłać trochę co?![]()
Behemoth - Demigod
hmm.... może i sąWICKER MAN pisze: Z tego co wiem to Mystic sam miał się zająć rozdawaniem ulotek na trasie Behemotha, ale może coś się zmieniło... Dowiem się i dam Wam znać.
Tobink --> a są jakieś inne większe imprezy w Łodzi czy okolicach, na które idziesz?