Iced Earth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Re: Iced Earth

Post autor: gumbyy »

Kevin18 pisze: sob paź 26, 2024 11:52 am Dla mnie pożegnalny koncert Barlowa na Wacken to był jeden z lepszych gigów jakie widziałem. Mega bym chciał by wrócił

Jak znam Jona to już coś gotuje i skład będzie zacny. Iced Motherfuckin Earth !
Oj tak, były ciarrry :) a jeszcze wpadłem na Barlowa w ogródku prasowym i wspólna fotka wpadła :)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
qracoss
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: qracoss »

Schaffer to konkretny muzyk i napisal mase swietnej muzy.Nasowa sie tylko pytanie czy ktos bedziechcial z nim wspolpracowac teraz :) Generalnie to sam moze stanac za mikrofonem...na Sons of Liberty nawet dawal rade :) Tak sobie wlasnie ogladam clip We the people...maszeruje ekipa z flagami USA i jakos mnie nie dziwi ze Jon pocisnal na Capitol hehe :)
Awatar użytkownika
Recit The Thornographer
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Recit The Thornographer »

Cymbał z niego wyszedł. Jego przykład pokazuje jak szkodliwe jest przesadne wkręcenie się w taką lub inną sektę polityczną.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Myślę, ze muzyków sobie znajdzie. Temat tego "wybryku" ;) jest jakby zamknięty i może wrócić do swojej roboty.

Tutaj kilka słów kajania się ;) i choć pewnie sporo w tym PR, ale pewno swoje przemyślenia też rzeczywiście ma. Cieszy, że zapowiada nowa muzykę, choć bez konkretów jak na razie.

https://metalinjection.net/news/jon-sch ... y-6th-2021
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Recit The Thornographer
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Recit The Thornographer »

Może nieszczerze, ale dobrze, że to wybrzmiało.
Schaffer pisze: When the 2020 election took place and I saw many public officials and media outlets reporting that the election was stolen, my concern deepened. This led to my decision to go to D.C. and have my voice heard. I'm not excusing my impulsive behavior. I was wrong, and I take ownership of my actions. I own the fact that I made a huge mistake, and I wish I never would have gone there.

Ilu politykierów u nas gra na podobnych emocjach! Ciekawe czy tamci, którzy gadali bzdury ponieśli jakąś odpowiedzialność?
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Myślę, że długo nie będzie szukał składu :)
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

To ciekawe co teraz. Akt łaski i powrót na scenę, czy witness protection za kwity na Oath Keepers i chatka w Luizjanie :mryellow:

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
nugz
SMERF MARUDA

Teraz do końca roku będzie świętował wybory, a później się zobaczy co na 25 ;)

To nie jest polityczny post :)
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Ułaskawienie i odegranie Declaration Day w Białym Domu, widze to
Awatar użytkownika
qracoss
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Dzosef pisze: śr lis 06, 2024 2:40 pm Ułaskawienie i odegranie Declaration Day w Białym Domu, widze to
Glorius z Ripperem to kawal dobrego grania w wykonaniu Iced... Moglby sie generalnie wziasc do roboty,zmontowac ekipe i cos naskrobac ;)
Awatar użytkownika
qracoss
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Dzosef pisze: śr lis 06, 2024 2:40 pm Ułaskawienie i odegranie Declaration Day w Białym Domu, widze to
No i Trump ulaskawil wszystkich ktorzy szturmowali Capitol,wiec pewnie dla Janka sie upieklo :D Teraz tylko Declaration Day w Bialym domu :D
Awatar użytkownika
Sadek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Sadek »

Schaffer w pierwszym wywiadzie (bardzo długim) po ułaskawieniu:

https://www.youtube.com/watch?v=pJSMqtwnyxM

Wystroił się jak szczur na otwarcie kanału :)
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Jak członek Kongresu na zaprzysiężenie na Kapitolu ;)
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kevin18 »

Do tego jak widać przeszedł załamanie nerwowe na tle religijnym, czyli klasyk u osób mocno doświadczonych ciężka i intensywna sytuacja.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Awatar użytkownika
johnny_o

Tak, dlatego po pierwszej minucie wyłączyłem. Do tego całość trwa dwie i pół godziny i lista lektur w opisie poraża. Generalnie nie poznaję człowieka zarówno po twarzy, jak i po tym co mówi. Bardzo ciężki przypadek.
nugz
SMERF MARUDA

Niecałe 15 sekund pierdolenia, i basta.
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kevin18 »

W sumie szkoda bo liczyłem na to że wezmie Barlowa i zrobią jakąś trasę ' For Ol' Times Sake ' - Ale widzę że chłop chyba został tak psychicznie przeorany że jest już w trochę innym miejscu, w trochę innym stanie psychicznym.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

johnny_o pisze: czw kwie 03, 2025 11:12 am Tak, dlatego po pierwszej minucie wyłączyłem. Do tego całość trwa dwie i pół godziny i lista lektur w opisie poraża. Generalnie nie poznaję człowieka zarówno po twarzy, jak i po tym co mówi. Bardzo ciężki przypadek.
Które książki Cię poraziły? Znam z tego głównie libertarian - Murray Rothbard, Friedrich Hayek, Ron Paul, ale może chodzi o nazwiska typu: Edward Griffin ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

No to niezła odklejka Pana Janka. No trudno, co zrobić. Swoje widziałem i słyszałem na żywo, pozostaje muzyka w domowym zaciszu :D
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
johnny_o

krusejder pisze: czw kwie 03, 2025 12:08 pm
johnny_o pisze: czw kwie 03, 2025 11:12 am Tak, dlatego po pierwszej minucie wyłączyłem. Do tego całość trwa dwie i pół godziny i lista lektur w opisie poraża. Generalnie nie poznaję człowieka zarówno po twarzy, jak i po tym co mówi. Bardzo ciężki przypadek.
Które książki Cię poraziły? Znam z tego głównie libertarian - Murray Rothbard, Friedrich Hayek, Ron Paul, ale może chodzi o nazwiska typu: Edward Griffin ...
Myśl libertariańska spoko, cała spiskowa reszta już nie. Już o tym pisałem w innym wątku, ale to trochę jak z liturgią przedsoborową - sama w sobie jest piękna, ale przyciąga całą masę zjebów i onuc.
ODPOWIEDZ