Nicko kończy przygodę z koncertami Maiden

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 8263

Re: Nicko kończy przygodę z koncertami Maiden

Post autor: Deleted User 8263 »

W ostatnich latach forma Nicko była... dużo gorsza, w zasadzie najgorsza w karierze z Maiden, słychać było znaczny spadek umiejętności, słabsza kondycja fizyczna zaważyła na tempie i sile uderzenia.
Po prostu miał udar, z którego wyszedl i się zrehabilitowal skutecznie. Jeśli facet kilka miesięcy po udarze jest w stanie tak napierdalac jak w Calgary, to spokojnie. Tym bardziej, że on dalej ma pasje do bebnow i chce grac z Tarts, więc w rok czy dwa nie zasiedzi się i nie zardzewieje, tylko będzie w stanie wejsc do studia i nagrac płytę ze swoim zespołem, którym jest Iron Maiden.
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Oj tam Calgary, może w Buenos było gorzej ;)
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Nie pozwoli sobie zapewne odstawić bębnów, kiedy robił to większość życia, właśnie z pasji, dla ruchu i zdrowia psychicznego, tylko już na swoich warunkach, nie rygoru tras.
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

nugz pisze: pt gru 13, 2024 12:44 pm Do czasu, aż Ralf napisze z żelazną konsekwencją, ze Nicko już nie szło... Czyli najpóźniej do jutrzejszego przedpołudnia :)
To akurat jest oczywiste. Mam taką ciekawostkę, Nicko w 2015 roku wypowiedział się odnośnie swojej przyszłości w Maiden. Dawał sobie "jakieś 10 lat", jakby zgadł. Trafił idealnie. Przeczytajcie sami: https://www.facebook.com/photo/?fbid=97 ... 6331218397

Nie pamiętam, czy tutaj już o tym wspominano. Popatrzcie uważnie na plakat Run For Your Lives Tour. Tam gdzie widnieje plakat z Eddiem, na obliczu którego można dostrzec liczbę "50", kiedy spojrzymy na krój cyfr przywodzi on na myśl inicjały SD (Simon Dawson). A może to tylko złudzenie, he, he ? Ironi uwielbiają takie myki, zatem raczej to nie mógł być przypadek.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Jezu
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

Piotr Lange pisze: pt gru 13, 2024 3:00 pm
nugz pisze: pt gru 13, 2024 12:44 pm Do czasu, aż Ralf napisze z żelazną konsekwencją, ze Nicko już nie szło... Czyli najpóźniej do jutrzejszego przedpołudnia :)

Nie pamiętam, czy tutaj już o tym wspominano. Popatrzcie uważnie na plakat Run For Your Lives Tour. Tam gdzie widnieje plakat z Eddiem, na obliczu którego można dostrzec liczbę "50", kiedy spojrzymy na krój cyfr przywodzi on na myśl inicjały SD (Simon Dawson). A może to tylko złudzenie, he, he ? Ironi uwielbiają takie myki, zatem raczej to nie mógł być przypadek.
Dobra już nie pierdol bo jakiś odklejeniec kilka dni temu wrzucal to na oficjalnym forum
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Ralf, Ty dałbyś się oszukać metodą na wnuczka nawet gdybyś nie miał dzieci.
A
B
C
D
E
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Max323 pisze: pt gru 13, 2024 3:58 pm Ralf, Ty dałbyś się oszukać metodą na wnuczka nawet gdybyś nie miał dzieci.
Jezu, przecież to tylko taka sugestia, choć akurat w tym konkretnym przypadku bardzo prawdopodobna.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Dzosef pisze: pt gru 13, 2024 3:43 pm
Piotr Lange pisze: pt gru 13, 2024 3:00 pm

Dobra już nie pierdol bo jakiś odklejeniec kilka dni temu wrzucal to na oficjalnym forum
Komedia... :D
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
sajki
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: sajki »

Piotr Lange pisze: pt gru 13, 2024 10:24 am ta płyta jest dość powolna i stonowana, jakby nagrał ją zespół zaawansowanych wiekiem emerytów.
Nagrał ją zespół zaawansowanych wiekiem emerytów.
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

Max323 pisze: pt gru 13, 2024 3:58 pm Ralf, Ty dałbyś się oszukać metodą na wnuczka nawet gdybyś nie miał dzieci.
:lol: :lol: :lol:
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Posrałem się! Doskonałe!
Dobrze, że akurat czytałem ten wątek na kibelku, siedziwszy nań w tymże celu.

M.
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

beaviso pisze: pt gru 13, 2024 5:06 pm
Posrałem się! Doskonałe!

M.
Późna ta kupa… :( :mrgreen:
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Madril pisze: pt gru 13, 2024 5:14 pm
beaviso pisze: pt gru 13, 2024 5:06 pm
Posrałem się! Doskonałe!

M.
Późna ta kupa… :( :mrgreen:
To może jeden drugiemu podetrze, higiena nie zna granic :)
nugz
SMERF MARUDA

Ralf pewnie czerpie inspiracje z oficjalnego forum. Ja pierdolę, tam to w tym tygodniu dopiero musi być abstrakcyjnie, nad Ziemią :)
Awatar użytkownika
erosinho
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: erosinho »

Przed chwilą obejrzałem sobie kilka numerów z Flight666, jak miło było zobaczyć jak Nicko gra na pełnej k..rwie. Jesteśmy szczęściarzami że mieliśmy wiele razy widzieć go na żywo w świetnej formie. A teraz niech idzie na zasłużoną emeryturę i wydaje te miliony co je zarobił przez całą karierę :-)
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

Awatar użytkownika
erosinho
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: erosinho »

I Bruce wszystko pięknie wyjaśnił. Nicko wykonał olbrzymią pracę żeby w ogóle siąść znowu za bębnami i móc się z nami wszystkimi pożegnać i chwała mu za to. A hejterom kij w krzyż.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

erosinho pisze: pt gru 13, 2024 8:27 pm I Bruce wszystko pięknie wyjaśnił. Nicko wykonał olbrzymią pracę żeby w ogóle siąść znowu za bębnami i móc się z nami wszystkimi pożegnać i chwała mu za to. A hejterom kij w krzyż.
O to to... Wojownik na maksa. Ja to jestem w szoku, że po takim udarze, gdzie cała jedna strona była bezwładna, wrócił do grania na trasie. A po drodze musial uczyć się od nowa używania rąk do codziennych spraw.
www.MetalSide.pl
nugz
SMERF MARUDA

Cóż, wielu zabrakło trochę empatii i wyobraźni, jak to może wyglądać z tyłu. Ważniejsze było np. "rozwalanie reputacji zespołu" ;)
ODPOWIEDZ