Support - NIGHTWISH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - NIGHTWISH
Aha, Dead Boy's Poem w Berlinie było, co prawda bez końca, ale nic nie szkodzi!!!!!!!!!!!
Znaczy wiesz- Ja wychodze z założenia, że do wydobywania z siebie TAKIEGO głosu potrzeba solidnego pudła rezonansowego- podstawa wydobywania dźwięków z instrumentów... Cóż... urode (jej brak) nadrabia głosemAndzia pisze: PS. No i nie moge ominąc mojego ulubionego tematu o Najtłiszu czyli tej super ekstra dupencjiktóra tam drze ryjka. Baba taka kobyła a juz jest po operacji plastycznej. No to cholera jaki poczwar musiał byc z niej przed. Ale tak poza tym to wygląda normalnie
no raczej- jezeli ktoś próbuje mi to uzmysłowić, to chyba nie słucha tego, albo jest ignorantemsobota pisze:Wishmaster i GLS bedą na bank. Martwi mnie tyko to, że jest aż 6 kawałków z nowej (IMO słabiutkiej) płyty, a zabrakło takich hitów jak Dead Boy's Poem, czy Beauty & The Beast
Żeby sobie ktoś źle nie pomyślał... Phantom Of The Opera to NIE jest kower MaidenówS1MON pisze: phantom i high hopesno no
Setlista do du*** Za duzo kawalkow z nowej plyty, za malo starych, naprawde niezlych i szybkich kawalkow
- likipiki
- -#Lord of the flies

O w mordę, High Hopes? Przecież ta piosenka to arcydzieło.. wie ktoś jak to Najtłiszowi wychodzi?
forever and ever
forever and ever
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Sam jestem ciekaw. Wydaje mi sie ze głos Marco nie za bardzo pasuje do tej piosenki, ale mam nadzieję ze miło się rozczaruje jak zagraja High Hopes. Symphony of Destruction wychodziło czadowo.
IMO najlepszy utwór MegadetH więc to jest info, które mnie cieszy bardzoIncognito pisze:Na koncercie w Berlinie zagrali cover Megadeth - Symphony of Destruction!!!!!
Reszta ta sama i skora trasa promocyjna Once przeszła, to mam nadzieję, że całkiem wymieszają i zagrają ze wszystkich płyt najfajniejsze kawałki. Pytanko, które są naj?????
Sepultura - Primitive Future
nie slyszalem tego w ich wykonaniu, ale jakby to bylo u nas to nawe, nawet o k
:solo
- likipiki
- -#Lord of the flies

Tak tak. Ale co innego gdy metalowa kapela, gra wałek innej metalowej grupy. A co innego gdy metalowa kapela sięga po arcydzieło art rocka.... hm'.. Jestem tyleż ciekawy, co zaniepokojny.Mandrake pisze:Sam jestem ciekaw. Wydaje mi sie ze głos Marco nie za bardzo pasuje do tej piosenki, ale mam nadzieję ze miło się rozczaruje jak zagraja High Hopes. Symphony of Destruction wychodziło czadowo.
No cóż, miejmy tylko nadzieję, że będziemy mogli się przekonać w Chorzowie (czyli jednak będę musiał obserwować koncert Najtłisza
Jeśli masz potem przez miesiąc narzekać jak to Najtłisz sprofanował 'arcydzieło art rocka' to może jednak lepiej nie patrz/nie słuchaj... 
- likipiki
- -#Lord of the flies

Zmieniłem zdanie... High Hopes to nie tylko arcydzieło art rocka, ale także rocka szeroko pojętego 
No cóż... Jeśli Najtłisz spieprzy to (co tez nie jest aż tak nieprawdopodobne), to będę narzekał, inaczej się nie da
A Tobie, Sobota, szczególnie zatruję życie

No cóż... Jeśli Najtłisz spieprzy to (co tez nie jest aż tak nieprawdopodobne), to będę narzekał, inaczej się nie da
A Tobie, Sobota, szczególnie zatruję życie
A więc osobiście postaram sie, żebyś tego nie słuchał (bo jak Cie znam to na 99% Ci sie ten kower nie spodoba)... Załatwie Ci jakieś zatyczki do uszu czy coś...
Kończmy offtopować...
Kończmy offtopować...
- likipiki
- -#Lord of the flies

Dobrze mnie znasz =]sobota pisze:A więc osobiście postaram sie, żebyś tego nie słuchał (bo jak Cie znam to na 99% Ci sie ten kower nie spodoba)... Załatwie Ci jakieś zatyczki do uszu czy coś...
Kończmy offtopować...
np. Soulfly - Enter Faith
Symphony of destruction.. skoro nie bedzie megadeth to przynajmniej tyle
no i ciekawe jak to wyjdzie o ile zagraja.. a High Hopes to sobie nawet nie umiem wyobrazic w ich wykonaniu..
Raczej nie zagraja...wlasnie High Hopes weszlo za Sypmphony do seta i pewnie pozostanie dopoki im sie nie znudzi i nie zaczna grac jakiegos nowego coveru (jak dla mnie mogliby nie grac coverow, bo set i tak nie jest zbyt ciekawy, no ale to sluzy chyba tylko temu, zeby Tarja odpoczela)Sim0n pisze:Symphony of destruction.. skoro nie bedzie megadeth to przynajmniej tyleno i ciekawe jak to wyjdzie o ile zagraja.. a High Hopes to sobie nawet nie umiem wyobrazic w ich wykonaniu..
- likipiki
- -#Lord of the flies

Czy ma ktoś może na boocie ten cover Floydów?
słucham właśnie Symphony.......
nieźle
Nightwish - Symphony Of Destruction (live)
Nightwish - Symphony Of Destruction (live)
Oni grają covery, żeby Tarja mogła się przebrać. No i żeby Marco mógł się popisać solo. Głos ma niesamowity 
Nie wiecie moze, czy Nightwish gra na swoich koncertach "Over the Hills and Far Away"?
Bardzo mi sie to podoba i chcialbym to uslyszec live
"But now it seems, I'm just a stranger to myself"
-
Nikki Rebel
- -#Prodigal son

chyba juz nie grają, w jakims wywiadzie Tuomas powiedział, ze mają juz dość tej piosenki na koncertachGBreal pisze:Nie wiecie moze, czy Nightwish gra na swoich koncertach "Over the Hills and Far Away"?