W Turbo to by musiał ktoś chyba walnąć mocno w ścianę głową żeby w ogóle myśleć o powrocie Kupczyka.
Ceti & Grzegorz Kupczyk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- eddiepoland
- -#Prodigal son

Re: Ceti & Grzegorz Kupczyk
Niezłe jaja, lepszy numer ex-muzycy CETI wywineli niż Hellium z maestro.
W Turbo to by musiał ktoś chyba walnąć mocno w ścianę głową żeby w ogóle myśleć o powrocie Kupczyka.
Od dawna już nie jest na fali wznoszącej, raczej odcina kupony od swojej dawnej świetności. Moim zdaniem "uczeń" dawno przerósł mistrza i zmiana wokalisty w Turbo jest możliwa tylko jedynie jeżeli obecny kiedyś sam zrezygnuje z osobistych powodów.
Ostatnio zmieniony pt lut 28, 2025 2:09 pm przez eddiepoland, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupczyk pewnie za rok wystartuje z Kawalerią na rocznicę, już teraz na plakatach festiwali firmuje się "Grzegorz Kupczyk EX Turbo" (plakat tegorocznego Jarocina) co sugeruje, że na solo koncertach będzie pewnie nawalał covery Turbo.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Kolejny rocznicowy wyścig to byłby szczyt żenady
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Nie wiem czy takie plany ma Hoffmann, bo przecież była już odgrywana cała kawaleria przez Turbo. Raczej sądzę, że to Kupczyk solo tym razem z tym wyskoczy.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."