Urodziny Adriana :) !!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- deadly_sin
- -#Prisoner

Re: Urodziny Adriana :) !!!
:beer NAJLEPSZEGO, OF COURSE :beer
- Metalophil
- -#Moonchild

poki co nie jestesmy oficjalnym fanklubempoison-girl pisze:a moze sobie z ciekawosci wchodzi i patrzy ze oficjalny fanklub z jakiegos egzotycznego postsocjalistycznego kraju mu zyczenia skladaMetalophil pisze:zawsze mnie rozsmieszaja te zyczenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- przeciez on i tak tego nie przeczyta
- szkoda czasu
ha!
Najlepszego :beer
Ja mu życze, żeby wziął przykład z Dave'a i sie częściej uśmiechał
:beer
A w sumie to moglibyśmy napisać jakiś oficjalny list z życzeniami od Polskiego Fan-Klubu i wysłać do AngliiMetalophil pisze:zawsze mnie rozsmieszaja te zyczenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- szkoda czasu
heh..wczoraj nie moglem wejsc na sanktuarium i zlozyc zyczen ale piwo wypilem
Najlepszego H :solo
i wg mnie H wcale nie zdziadzial.. a swoja gra jeszcze bardziej mnie powala
i wg mnie H wcale nie zdziadzial.. a swoja gra jeszcze bardziej mnie powala
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

666 lat, H! :beer :rocx :solo
Zaraz zadzwonię do Adriana i przekażę mu Wasze życzenia.
I trzeba dodać, że H wcale nie zdziadział - na ostatnich koncertach nawet skakał sobie razem ze Steve'm i Janem. Jeśli macie dobry wzrok to nie pisalibyście takich rzeczy.

Zaraz zadzwonię do Adriana i przekażę mu Wasze życzenia.
I trzeba dodać, że H wcale nie zdziadział - na ostatnich koncertach nawet skakał sobie razem ze Steve'm i Janem. Jeśli macie dobry wzrok to nie pisalibyście takich rzeczy.
- deadly_sin
- -#Prisoner

Ale ściema, WICKER...WICKER MAN pisze: Zaraz zadzwonię do Adriana i przekażę mu Wasze życzenia.![]()
![]()
![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ostrzeżenie czy od razu bana?deadly_sin pisze:Ale ściema, WICKER...WICKER MAN pisze: Zaraz zadzwonię do Adriana i przekażę mu Wasze życzenia.![]()
![]()
![]()
Ok, koniec off-topa...
bez przesady wicker
jan biega , ze heeej
juz nawet chyba nicko wykonuje wiecej ruchow
- journeyman
- -#Wrathchild

zyj nam długo
ale ja czekam na 07.08 ;p;p;p [Natalia i Ivona z BB wiedzą
]
to ja, Lonely soldier
to ja, Lonely soldier
Moments wasted, isolated, time escaping, endless sacrifice.
Szkoda, ze nie wszyscy maja tu poczucie humorudeadly_sin pisze:Ale ściema, WICKER...WICKER MAN pisze: Zaraz zadzwonię do Adriana i przekażę mu Wasze życzenia.![]()
![]()
![]()
- likipiki
- -#Lord of the flies

Czemu tak sądzisz? Własnie to dzięki jego postowi zaśmiałem się głośno... a to zdarza się coraz rzadziej na tym forum niestetyMaYeR pisze:Szkoda, ze nie wszyscy maja tu poczucie humorudeadly_sin pisze:Ale ściema, WICKER...WICKER MAN pisze: Zaraz zadzwonię do Adriana i przekażę mu Wasze życzenia.![]()
![]()
![]()
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Adrian Smith jest dla mnie idolem (można poznać po nicku)! Okres IM od kiedy odszedł był dla mnie mniej atrakcyjny (ale i tak go uwielbiam - lecz to nie to, co było, i co jest). Najbardziej mnie irytuje fakt, iż Dave nie gra już tego, co "powinien", tzn. gra wspaniale, ale inaczej (czasem nawet zupełnie) niż na albumie (szczególnie trasa DOD). Wersja, która mi się mi spodobała, na koncertach już nie jest taka sama. Dziwię się, że kiedyś (w latach osiemdziesiątych) grał przecudnie, aż do przyjścia Janicka. Zmienił styl na bardziej frywolny, odbiegający od pierwowzoru (pomimo iż nadal gra wspaniale - genialna technika). Do Janicka nic nie mam (chociaż jego solówki nie brzmią tak dobrze na koncertach, jak na albumach). Nieraz myli się, gra bez pomysłu. Nadrabia skocznością i ruchliwością:-) Teraz pewnie fani Janicka na mnie naskoczą, ale taki jest fakt, że Janick jest DOPIERO na 3 miejscu wśród gitarzystów IM. Przesłuchajcie dokładnie jego koncertowe solówki, a będziecie wiedzieli o co mi chodzi. Szczególnie trasa DOD (mam bootlegi bdb jakości, gdzie Janick gra momentami kiepsko). Lecz również potrafi zaskoczyć (vide Rock In Rio). No, cóż każdy ma swojego idola. Moim akurat jest Adrian OK. Gra praktycznie identycznie to, co stworzył na albumie, często nawet lepiej. Najlepszy okres Adriana Smitha to trasa Somewhere In Time (bootlegi pokazują to b.dobrze - jak narazie bootlegi, ponieważ strasznie czekam na wydanie dvd właśnie z tej trasy). Wydaje mi się, że będą to koncerty: Shieffield (1rst night), Tokyo Tower - Bowling, Paris 86 oraz mało prawdopodobne - Spectrum 87 i Live In Gotheburg (private). Na pewno mogę się mylić, gdyż można się wszystkiego spodziewać (kasety matki mogły się gdzieś zapodziać, zniszczyły się z biegiem lat) czego najlepszym przykładem jest zbliżające się dvd - brak koncertu z Wrocławia. Ale wracając do sedna Adrian gra najbardziej naturalnie, tzn. to co się nam spodoba, to usłyszymy na koncertach. Jestem ciekaw czy WickerMan lub Mayer są podobnymi maniakami Adriana (można wywnioskować iż bardzo go lubią - częste wzmianki w tekstach oraz biografia - bez Janicka, Nicko i Dave'a) 
Na koniec dodam iż wszystkich czonków zespołu uwielbiam, jednak z największym nastawieniem na Adriana Smitrha:P:P
PS: Sorki za niektóre offtopy:)
Na koniec dodam iż wszystkich czonków zespołu uwielbiam, jednak z największym nastawieniem na Adriana Smitrha:P:P
PS: Sorki za niektóre offtopy:)
zapewniam Cie ze Wicker jest.. ja tez 
Adrian moim zdaniem ma najciekawsze brzmienie gitary, najciezsze ze wszystkich i w dodatku z tego brzmienia potrafi niewiarygodnie melodyjnie zagrac solowki.. cos wspanialego..
co do trasy DOD to wydaje mi sie ze Adrian gra jeszcze lepiej.. jednak nie zgodze sie co do janicka.. wg mnie jego gra sie poprawila i ma coraz lepsze pomysly. .. oby tak dalej.. niestety martwi mnie troche gra davea.. jest wciaz swietna ale jakos wg mnie zapetlil sie w pewnych patentach i jego solowki staly sie przewidywalne.. to juz nie to co kiedys.. jego gra juz nie zaskakuje tak jak niegdys..
ale to tylko moje szdanie
H ROX !! :solo
Adrian moim zdaniem ma najciekawsze brzmienie gitary, najciezsze ze wszystkich i w dodatku z tego brzmienia potrafi niewiarygodnie melodyjnie zagrac solowki.. cos wspanialego..
co do trasy DOD to wydaje mi sie ze Adrian gra jeszcze lepiej.. jednak nie zgodze sie co do janicka.. wg mnie jego gra sie poprawila i ma coraz lepsze pomysly. .. oby tak dalej.. niestety martwi mnie troche gra davea.. jest wciaz swietna ale jakos wg mnie zapetlil sie w pewnych patentach i jego solowki staly sie przewidywalne.. to juz nie to co kiedys.. jego gra juz nie zaskakuje tak jak niegdys..
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie!Sim0n pisze:zapewniam Cie ze Wicker jest.. ja tez
-
El Dorado
sanktuarium nie jest oficjalnepoison-girl pisze:a moze sobie z ciekawosci wchodzi i patrzy ze oficjalny fanklub z jakiegos egzotycznego postsocjalistycznego kraju mu zyczenia skladaMetalophil pisze:zawsze mnie rozsmieszaja te zyczenia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- szkoda czasu
ha!
No OK! Może trochę przesadziłem. Ale mam bootleg z Los Angeles - 31.01.2004r. gdzie wszystko słychać doskonale! Ma wiele fajnych solówek, ale to nie to samo co Adrian:PSim0n pisze:zapewniam Cie ze Wicker jest.. ja tez
PS: Do zobaczenia na koncercie! Mam nadzieję, że kogoś poznam z forum:P:P
Wszytkiego Najlpszego Adrian, - to najlpszy gitarzysta na świecie. Bez niego Iron Maiden faktycznie wiele traci i nie wyobrażam sobie ich bez Smitha.
Niesamowite soolówki, zresztą każdy wie o co chodzi. po nim widać jak on czuję tą muzykę, a do tego nie "kozaczy" , Jest świetny !!! :- ) :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo
Niesamowite soolówki, zresztą każdy wie o co chodzi. po nim widać jak on czuję tą muzykę, a do tego nie "kozaczy" , Jest świetny !!! :- ) :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo :solo
pippen