Iced Earth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
sajki
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Re: Iced Earth

Post autor: sajki »

Przesłuchałem półtorej godziny czekając na jakieś info odnośnie powrotu Iced Earth ale się nie doczekałem. A dalej już nie dam rady słuchać tego pierdolenia. Ktoś obejrzał całe? Mówi coś o powrocie do grania, o powrocie Iced Earth?
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Kevin18 »

Po półtora godziny powinieneś chyba zauważyć że ten człowiek jest już w innym miejscu i nie w głowie mu Iced Motherfuckin Earth.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

Mówi coś tam na koniec że jak dostanie inspiracji to coś może nagra ale nie chce poganiać itd.

Generalnie to mam jak Gumbyy, co widziałem, to widziałem, wspomnień z koncertów i wyjazdów na nie nic mi nie zabierze, płyty dalej się bronią.
Forum internetowe to poważna sprawa.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Liczę na koncerty Pana Janka :) Jak będą, to w dwa telefony powinienem ogarnąć gratisowe m&g
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Dobrze, że przyjechali w tym 2018, to się załapałem na ostatni rzut. Przykro się na to patrzy, ale już jakoś rok temu Jon wydał oświadczenie, z którego wynikało, że to wszystko może iść w taką stronę.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

krusejder pisze: pt kwie 04, 2025 4:57 pm Liczę na koncerty Pana Janka :) Jak będą, to w dwa telefony powinienem ogarnąć gratisowe m&g
Polonia Christiana zaprosi na recital w kościele, a na supporcie drugi Pan Janek i Arka Noego? ;)
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Kato-Lobotomia wjechała na tłusto, chłop już przepadł.
nugz
SMERF MARUDA

johnny_o pisze: pt kwie 04, 2025 7:14 pm
krusejder pisze: pt kwie 04, 2025 4:57 pm Liczę na koncerty Pana Janka :) Jak będą, to w dwa telefony powinienem ogarnąć gratisowe m&g
Polonia Christiana zaprosi na recital w kościele, a na supporcie drugi Pan Janek i Arka Noego? ;)
Teraz z Litzą faktycznie mieliby dodatkowy wspólny link ;)
Awatar użytkownika
johnny_o

Czy wiadomo że kato? Może wyjaśnia w tym wywiadzie, ale w USA są gorsze i bardziej powszechne od katolicyzmu denominacje chrześcijańskie. Schaffer & Friedrich - albo wydawali Mein Kampf, albo produkowali Cyklon B :lol:
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Pewnie się wkręcił w jakieś kryptoprotestanckie gówno pokroju tego, z którym zakumplował się Val Kilmer... I co najpewniej przyłożyło się do tego, co się z nim stało.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Żelazny pisze: pt kwie 04, 2025 4:02 pm Generalnie to mam jak Gumbyy, co widziałem, to widziałem, wspomnień z koncertów i wyjazdów na nie nic mi nie zabierze, płyty dalej się bronią.
Mi się odliczyło 8 koncertów. Widziałem z Barlowem (w tym jego ostatni koncert), widziałem z Owensem, widziałem ze Stu. Były wyjazdy do Czech, do Niemiec i były barierki w klubach. Były koncerty dzień po dniu, były też duże koncerty na Wacken. Wpadło 5 kostek :) i foty z Panem Jankiem, Barlowem, Williamsem i z muzykami z ostatniej płyty. Dyskografia od A do Z stoi na półce, do tego kilka singli, 2 DVD...
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
johnny_o

Schizoid pisze: pt kwie 04, 2025 7:52 pm Pewnie się wkręcił w jakieś kryptoprotestanckie gówno pokroju tego, z którym zakumplował się Val Kilmer... I co najpewniej przyłożyło się do tego, co się z nim stało.
Nie ma większego gówna niż Christian Science, odpowiadają m.in. za śmierć rodziców Hetfielda. Ale Kilmer był z nimi związany od zawsze i jednak podjął leczenie. Mam nadzieję że Jon aż tak nie wpadł, bo wtedy nawet Krusowi byłoby ciężko znaleźć z nim wspólny język.
nugz
SMERF MARUDA

the god that failed

again...

and again...

and again....

always fails :roll:
nugz
SMERF MARUDA

Serio, wyprzedziliście mnie z tym Christian Science. Od razu o tym pomyślałem. Oby nie przyszło Jonowi w ostateczności oddać się w rece najwyższego, bo to gwarantuje spotkanie pierwszego stopnia z robalami.
Awatar użytkownika
Sadek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Sadek »

Skończy się kabza, to wróci Iced Earth. Pytanie tylko, w jakim składzie, i jak taki powrót przyjąłby światek metalowy.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

johnny_o pisze: pt kwie 04, 2025 7:35 pm Czy wiadomo że kato? Może wyjaśnia w tym wywiadzie, ale w USA są gorsze i bardziej powszechne od katolicyzmu denominacje chrześcijańskie. Schaffer & Friedrich - albo wydawali Mein Kampf, albo produkowali Cyklon B :lol:
rozmowa jest na kanale należącym do tej wspólnoty

Mam wrażenie, że nie koncentrują się na zagadnieniach teologicznych
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
johnny_o

Wierzą w Jezusa, studiują Pismo i obstawiają rychłe nadejście czasów ostatecznych. Mógł trafić gorzej, raczej taka amerykańska średnia.
Awatar użytkownika
sajki
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Matt powiedział, że jest otwarty na powrót Iced Earth z nim w składzie. Wszystko zależy od Jona. Tylko czy on w ogóle chce jeszcze grać muzykę na pełen etat? A czy jeśli wróci to będzie miał do tego pasję i pomysły? Bardzo jestem ciekaw jak to się potoczy. Nie wiem jak u niego z finansami, ale jak sobie nie zabezpieczył emerytury, to powrót IE wydaje się najprostszym możliwym rozwiązaniem.
Awatar użytkownika
sajki
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Jutro koncert, więc nie oglądam całości, ale rzuciłem okiem na fragmenty. Jest gites :)

ODPOWIEDZ