www.ironmaiden.com
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: www.ironmaiden.com
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:33 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
Eeee, dla mnie nie ma znaczenia, obydwa są słabe.
To zrób lepsze...fv-Mortimer pisze:Eeee, dla mnie nie ma znaczenia, obydwa są słabe.
- Kibic_GKS-u
- -#Charlotte

Strona jest przeciętna ... jak na najlepszy havy-metalowy zespół w historii to jednak ciut za mało
. Poprzednia mi sie chyba bardziej podoba, ale moze to kwestia gustu ...
GKS Wybrzeże Gdańsk is my only love forever !!
IRON MAIDEN is the best !!
Majek pisze:To zrób lepsze...fv-Mortimer pisze:Eeee, dla mnie nie ma znaczenia, obydwa są słabe.
tylko że ja nie robię strony internetowej na którą wchodzą miliony ludzi...
Strona fajna po zmianie ale zawartość merytoryczna ta sama mogli by chociaz dodać teledysk z BNW albo DoD no i żeby cały Rime of the ancient mariner działał. Tapetki tez mogły by być powiązane z wczesnymi latami
No to jak nie robisz to przestałbyś narzekać na wszystko na co się dafv-Mortimer pisze:Majek pisze:To zrób lepsze...fv-Mortimer pisze:Eeee, dla mnie nie ma znaczenia, obydwa są słabe.
tylko że ja nie robię strony internetowej na którą wchodzą miliony ludzi...
Moim zdaniem jest ok. Jak zwykle u Dziewicy wszystko jest zgrane i spojne nowe wydanie trasa pod nia nawet strona. I to mi sie podoba. I te zdjecia z dawnych lat .....Bomba :solo :rocx :guns :beer
UpTheIrons
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Oficjalna znów (!!!) zmieniła trochę wygląd! Teraz IMHO wymiata! :rocx
Jednak mi bardziej podobała się wersją z early years i zdjęciami w tle
No te zdjęcia dawały inny klimat. Ale co z tego że zmienili tylko trochę górne tło jak dalej zawartość ta sama. Ja chcę tapet z Early Days !!
ktoś tu wspomniał o teledyskach.... No tak do The X Factor Brakuje:( Strona po drobnych poprawkach wygląda całkiem całkiem - dobra robota;)
Nowa trasa za pasem, więc mogliby na oficjalnej zamieścić parę tapetek do niej nawiązujących. Chętnie bym sobie "uaktualnił" wizerunek na moim kompie. Te z "DOD" już mi się trochę opatrzyły.